marcin.mb Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zrozum że jak daje YES, to ona mi odpowie to co na fotce i już jest koniec. Za chwile mogę znowu wejsć w czerwone pole i znowu mogę wybrać YES, ona znowu powie to samo zdanie i znowu koniec... i tak w kółko... Próbowałem już wchodzić 10x, raz po razie, ale zawsze słyszę to samo i raczej nie o to tu chodzi... ale o co? :mellow: 1510388[/snapback] musisz dać 2 razy Y ona ci zada pytanie i daj Y potem znowu cos sie zapyta i drugi raz Yes (robiłem to przedwczoraj) a tańczy się na klawiszach W-S-A-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 musisz dać 2 razy Y ona ci zada pytanie i daj Y potem znowu cos sie zapyta i drugi raz Yes (robiłem to przedwczoraj) a tańczy się na klawiszach W-S-A-D 1510480[/snapback] Hehe fajnie to brzmi :arrow: W-S-A-Dź ... :lol: ZNaczy sie bez skojarzen, poprostu kiedy ona sie pyta Ty klik Y... Kiedy skonczy gadac, powinna powiedziec, "pokaz nam co potrafisz" i zaczynasz na klawiszach z godnie z pokazywanymi na dole ekranu strzalkami tanczyc, i taka cala filozofia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 hmm...ciekawe to chiliad challange, az sobie zapodalem KORNA bo przy tych basach i bałnsach nie moglem wy3mac. w sumie najtrudniejszy imo jest 2gi zjazd Birdseye Winder... wcale nie jest stromo! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa_by_dziura Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Witam, Mam mały problem w GTA SA, nie mogę nigdzie ustawić żebym miał w grze odświerzanie 60 Hz,na takim odświerzaniu szybko oczy mi wysiądą i nie będe mógł grać w GTA,u wszystkich tak jest, jak to zmienić?? Dzięki za odpowiedzi!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Hehe fajnie to brzmi :arrow: W-S-A-Dź ... :lol: ZNaczy sie bez skojarzen, poprostu kiedy ona sie pyta Ty klik Y... Kiedy skonczy gadac, powinna powiedziec, "pokaz nam co potrafisz" i zaczynasz na klawiszach z godnie z pokazywanymi na dole ekranu strzalkami tanczyc, i taka cala filozofia... 1510508[/snapback] Tak tylko, że jak niby mi każe pokazać co potrafię to nie pokazują się strzałki :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 rozwal tą babkę i będzie wtedy mission failed bo się impreza rozejdzie a potem jeszcze raz wykonaj tą misje i powinno być ok (mi przynajmniej pomogło) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Witam, Mam mały problem w GTA SA, nie mogę nigdzie ustawić żebym miał w grze odświerzanie 60 Hz,na takim odświerzaniu szybko oczy mi wysiądą i nie będe mógł grać w GTA,u wszystkich tak jest, jak to zmienić?? Dzięki za odpowiedzi!!! 1510614[/snapback] DXdiag->wiecej pomocy->zastap....wpisz wartosc zastepcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 nie moge przejsc misji Los Desperados pisze ze musze zverbowac ziomkow z gangu ale nie wiem jak w faq nic nie bylo w solucjach tez pisze tlylko ze trzeba ich zabrac 1510300[/snapback] mi nic nie pisalo tylko zeby zabrac 2 a jak to nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Rozwal rozwal ma mp5 :D ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ponawiam bo nie uzyskalem zadnej odpowiedzi... Kiedy proboje zrobic save'a w domku naszego czarnucha gra oświadcza mi ze wystapil blad i nie mozna zrobic zapisu - dodaje rowniez zebym sprawdzil miejsce gdzie zapisuja sie gry. Przeinstalowalem GTA i dalej ten problem, juz nie wiem co robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Bawicie się tą grą? nie mam na myśli "przejść jak najwięcej" (wiecie, już jestem tu!! mam tyle %!) sic! mam na myśli przeglądanie terenu, jazda różnymi pojazdami, szukanie róznych ukrytych bronii, tagów itd. Oczywiście bez żadnych poradników. Ja tak robię i postanowiłem sobie spróbować zapiąć naczepę do tira :) W poprzednich gta to było niemożliwe, a teraz :blink: Polecam naukę cofania tym "pociągiem" B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) Bawicie się tą grą? nie mam na myśli "przejść jak najwięcej" (wiecie, już jestem tu!! mam tyle %!) sic! mam na myśli przeglądanie terenu, jazda różnymi pojazdami, szukanie róznych ukrytych bronii, tagów itd. Oczywiście bez żadnych poradników. Ja tak robię i postanowiłem sobie spróbować zapiąć naczepę do tira :) W poprzednich gta to było niemożliwe, a teraz :blink: Polecam naukę cofania tym "pociągiem" B) No właśnie jak się "bawisz" w przechodzenie gry to sam się dowiadujesz o tym że mozna zaczepiac przyczepe podczas jednej z misji z Cataliną wiec pewnie wie o tym każdy kto jest w drugim mieście ;) @Melonowy odpowiedź o ile się nie myle uzyskałeś. Ktoś pisał żebyś sprawdził czy a nazwie użytkownika nie masz jakiś nietypowych znaków jak kropka, slash, myślnik itp. Sprawdziłes? Edytowane 23 Czerwca 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 No właśnie jak się "bawisz" w przechodzenie gry to sam się dowiadujesz o tym że mozna zaczepiac przyczepe podczas jednej z misji z Cataliną wiec pewnie wie o tym każdy kto jest w drugim mieście ;) 1510738[/snapback] pewnie wie, ja dpiero kończę 1sze i bardzo nie mam ochoty przechodzić na siłę dalej :lol: za duże te tereny, no :mur: wszędzie muszę być i wszystko widzieć, wszystkiego dotknąć :lol: to cała przyjemnośc z gry B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 w grze mozna mieć prędkościomierz tylko trzeba ściągnąć moda ale fajnie to wygląda http://www.gtagarage.com/mods/download.php?id=73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 A gdzie jest misja alfonsa bo juz koncze 2 miasto a cos takowej nie widzulek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 to coś źle kończysz bo alfons jest zaraz na początku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 To jest jakas misja poboczna chyba,leee,myslalem,ze to nalezy do fabuly gry :| - kiszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ...finito B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Bravo... Gratulacje... Maniak...!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Z ta zabawa to wszystko by bylo ok ale... Podczepiam naczepe do tira lub schodki lotnicze pod wozek bagazowy i jest OK. Problem zaczyna sie gdy chce ta naczepe lub schodki odczepic?? Jak to zrobic czy jest od tego jakis klawisz? Narazie jedyna sensowna metoda jest cofanie na maxa do tylu i wygiecie całego składu pojazdów az do momentu urawania sie przyczepy! Troche bezsens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 gratulacje dla chyba) pierwszej osoby która skonczyła GTA SA w 100% :) ja jestem w Las Venturas.. wszedlem do kasyna.. miałem tylko 20tys Jak sie rozegrałem wyszedłem z 8 milionami:D Masakra, grałem 2 godz.. w pokera mi sie 4 asy trafiły wygrałem od razu 125tys, potem troche przegrałem, io znowu wygralem a potem na ruletke poszedlem i obstawilem 150tys na '0' !! i trafiłem.. szok.. farta mialem.. potem jakos Przestalem grac, wyszedlem i kupilem se chate i zasejwowalem:D Ta gra wymiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) ciezko bylo od 80 do 95% bo zostaly mi to zaliczenia misje wlasnie z tymi podkowami (nawet je w tunelu kolejowym umiescili..), chiliad challange roXuje, te zjazdy stromymi sciezkami..misja pociagiem w sumie latwa, bo tylko gaz sie dodawalo, ale juz za drugim razem level2 nie bylo tak wesolo, prawie mi sie pociag wykolejil (jechalem ok 36mil/h).. vigilante pokonalem na motorze bo imo jest najszybciej i najlatwiej (spac z bniego tez..;p) przy misji paramedic myslalem ze juz nie wy3mam (gralem o 2 w nocy) a trzabylo tylu pacjentow przetransportowac ze oczy mi sie juz klejily. szkoly AUTO,BIKE,BOAT mam na GOLD wszystkie, a PLANE juz nie :) z misji samochodem najtrudniejsze byly chyba wyscigi na stadionach (szczegolnie 8-track) i dirt-track na motorze motocrossowym. w exporcie tez mialem problem ze znalezieniem 2 pojazdow, albo jeden znalazlem w las venturas i tak mnie goscie przypierzyli ze sie caly dymil to sie zastanawialem czy nie zastosowac tutaj transportu lotniczego smiglowcem (tak jak to bylo w jednej misji) no ale jechalem bardzo powoli i dojechalem do Paint and Spray.. taxi tez bylo ciekawe (napisali ze trza 50 gosci przewiesc a po 30 dostalem juz nitro, a po 51 nic.. a powinienem hydraulike wdg poradnika). i tak mi jeszcze pare rzeczy zostalo do zrobienia (np poslugiwanie sie desert engle czy tym z tlumikiem mam poor). najtrudniejsza moim zdaniem misja (jesli chodzi o stopien prezycji i naszej wytrzymalosci psychicznej to FREEFALL (pamietam 2h ja przechodzilem).. w nocy skonczylem ten chiliad challange i mialem 99.79% i przed polozeniem sie do lozka zastanawialem sie co to bedzie... no i szukalem dzis z 30min po miescie, w koncu siegnalem do poradnika i zauzywalem wlasnie ze zostala mi silka w las venturas (pokonanie boksera) i wlasnie z tego screen. narazie sobie musze odpoczac od gtasa bo uwierzcie mi ze starsznie meczy. ja prawie coodziennie gralem wieczorem do ok 3:00. takze narazie odpoczynekk...... chillout :blurp: Edytowane 23 Czerwca 2005 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ...finito B) 1510861[/snapback] ...na koncu misja END OF THE LINE poprostu wymiata. bylem posrany i przyznam sie szczertze ze musialem skorzystac z pomocy trainera (funkcja GOD) bo to co sie tam dzialo to chyba nawet w najbardziej gangsterskim filmie nie widzialem B) 1501746[/snapback] Szkoda tylko, że korzystałeś z trainera żeby ukończyć ostatnią misję i tym samym całą grę. A okazuje się, że ta ostatnia misja nie jest wcale taka trudna. Jest ona podzielona na dwie części: pierwsza to kiedy walczymy w pewnym budynku, a druga to pościg. Jeśli udało się przejść pierwszą cześć, a drugiej nie to i tak nie ma się czym martwić, gdyż wtedy wystarczy udać się na Groove Street i wybrać ponownie misję. dzięki temu zaczniemy od drugiej częsci tej misji. Niemniej jednak RESPECT dla Ciebie R.i.P. za to, że udało Ci się skończyć gierkę na 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 no no no gratulacje R.i.P ja nie wiem jak można przejść driving school na gold - trzeba chyba mieć niesamowitego farta :) To co mi sie najbardziej podoba jak dotad w GTA:SA to to że misje się nie powtarzają - każda jest ciekawa, inna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 przynajmniej sie przyznalem :) .........thxxxx!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Respect. B) Zważywszy na moją ilość percentów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa_by_dziura Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 DXdiag->wiecej pomocy->zastap....wpisz wartosc zastepcza 1510638[/snapback] możesz mi to wypłumaczyć bardziej jasno, bo nie rozumiem, co to jest DXdiag? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 możesz mi to wypłumaczyć bardziej jasno, bo nie rozumiem, co to jest DXdiag? 1511018[/snapback] start > uruchom> dxdiag i zobaczysz :P mały hint dla tych co chcieliby misje karetką (paramedic) szybko ukończyć Jeźdzcie do Whetstone i na tej prowincji rozpocznijcie. Poruszać będziecie się na obszarze może 1 km2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek334 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ma, problem z misją z tym Low Riderem.Wiem ze trzeba naciskac w odpowiedniej kolejnoiści klawisze na klawiaturze numerycznej ale tamten gosc ma zawsze wiecej odemnie mozę macie jakieś wskazówki jak to przejsc mecze sie od tygodnia i mi została tylko ta misja.Jeszcze gdzies przeczytałem ze warto wciskać klawisze jak juz weszły na to kółko ale jeszcze troszke wystaje z prawej ale to też nie pomaga.Pomózcie coś :-) POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa_by_dziura Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 dzięki,już rozumiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...