BLANTMEN Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Właśnie skończyłem główny wątek w GTA ;] Teraz tylko zakończyć grę na 100% i mieć pełną satysfakcję :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 beuehehah a nazarl sie ktos tak ze CJ rzygal??? ;]]]]]]] ciekawie to wyglada, ale screena nie bede lepiej zamieszczal ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) ... Edytowane 16 Października 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 No porządnie...koniec problemów...tylko kręcić :) R.I.P. - dużo trzeba zjeść ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 trzeba zjesc 11 posilkow a 12 sie juz nie zmiesci :] przy okazji spada ci polowa zycia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 widze, ze lubisz zaliczac mosty :) ja proponuje zaliczyc ta oto szczeline z obu stron. http://tass_2.w.interia.pl/szczelina.JPG http://tass_2.w.interia.pl/szczelina2strona.JPG http://tass_2.w.interia.pl/szczelinamiejsce.JPG zycze powodzenia, mnie sie nie udalo tego zrobic przy szybkiej predkosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 No, 100% done :D Staty wrzuciłem tutaj : http://www.gta.pl/stats/pokaz.php?id=186 http://www.thegtaplace.com/sastats/index.php?user=Nexer Ogólnie gierka udana, aczkolwiek nadal posiada mase błędów. Wykonywanie misji dodatkowych było raczej mordęgą, niż przyjemnością :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Panowie, Panowie... dzis wpadlem na fantastyczny pomysl B) B) B) poniewaz San Andreas jest tak ogromne i moze sie wydarzyc prawie wszystko, sa pewne sprzyjajace fakty, rzeczy materialne oraz sytuacje dzieki ktorym mozna nawiazac do filmow!!! . . . a dzielem tym jest filmik, ktory Wam nagralem (47mb)... proponuje wiec tym ktorzy juz nie maja zbytnio cos robic, zeby moze zrobili cos na moj wzor. fajnie by bylo, powaga! lookajcie i podziwiajce moje zdolnosci rezysersko-producenckie ;] >>>> 1518016[/snapback] widze ze pomysl nie przypadl do gustu ;) brak pomyslow? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Pytanie do tych, co ukończyli grę na 100%. W jaki sposób przeszliście ósmą misję w Trucking? Wanted level 4 i trzeba dojechać do Las Venturas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychus Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 ROZWIĄZANIE DLA OSÓB KTÓRYM W SAN ANDREAS ZNIKAJĄ POSTACIE (TEKSTURY) - !!!! http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-8-051-...25a-017633c.exe STEROWNIKI ---> osobom z radeonem 9200 powinno pomóc.!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Pytanie do tych, co ukończyli grę na 100%. W jaki sposób przeszliście ósmą misję w Trucking? Wanted level 4 i trzeba dojechać do Las Venturas. 1521058[/snapback] klasycznie , mi udalo sie za pierwszym razem jedziesz na hardcore i modlisz sie aby pojazd przetrwal sposobu konkretnego chyba nie ma ja gdy dojechalem na miejscu widzialem juz czarny dym z pod maski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Pytanie do tych, co ukończyli grę na 100%. W jaki sposób przeszliście ósmą misję w Trucking? Wanted level 4 i trzeba dojechać do Las Venturas. 1521058[/snapback] W sposob - jedź powoli i na chamca :> Z 5 razy podchodziłem do tej misji... Czasem gra spawnowała miejsce docelowe trochę bliżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorsen Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Mam problem z GTA SA. Wczoraj normalnie sobie grałem a dziś gta sa niechciało mi sie uruchomic dopiero jak wziałem uruchom jako..(użytkownik.....) to sie właczyło ale wszystkie ustawienia grafiki sterowania itd. są początkowe sejvów też niema. :( a potem jak chce zapisać gre pokazuje mi się coś takiego: Warning!!! One or more Cheats have been activated. This may affect your save game. It is recommended that you do not save this game. Co mam zrobić?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 8 misje trucka nalezy przejsc na full gazie oraz na sredniej predkosci, udalo mi sie ja przejsc za pierwszym razem choc bylo mase problemow bo te samochody policyjne mi naczepe zdjeli :D Otoz jak policja jedzie za toba to przyspiesz, zas jesli widzisz ze jest przed toba to zwolnij. Policja jest na tyle malo inteligenta ze mozesz nimi manipulowac :D Najgorszy jest odcinek przed autostrada (przed mostem przez rzeke) Pozniej full gaz na autostradzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Mam problem z GTA SA. Wczoraj normalnie sobie grałem a dziś gta sa niechciało mi sie uruchomic dopiero jak wziałem uruchom jako..(użytkownik.....) to sie właczyło ale wszystkie ustawienia grafiki sterowania itd. są początkowe sejvów też niema. :( a potem jak chce zapisać gre pokazuje mi się coś takiego: Warning!!! One or more Cheats have been activated. This may affect your save game. It is recommended that you do not save this game. Co mam zrobić?? :( 1521094[/snapback] TO znaczy że wpisałes kody geniuszu :mur: a co do twojego 1 problemu to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 taka mala ciekawosta, w GTA SA wystepuje te same auta z nieco inna budowa, to nie tuning, to mapy przyklad. Pierwszy cheeteh ma jedno lusterko drugi zas ma dwa. Ciekawe ale samochody sa w stanie idealnym nie uszkodzone. :) http://tass_2.w.interia.pl/2xCheeteh.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Nexer: Gdzie kupiles taki lancuch ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorsen Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 TO znaczy że wpisałes kody geniuszu :mur: a co do twojego 1 problemu to nie wiem 1521114[/snapback] właśnie o to chodzi że żadnych kodów niewpisywałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 właśnie o to chodzi że żadnych kodów niewpisywałem 1521181[/snapback] To same sie wpisaly :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Nexer: Gdzie kupiles taki lancuch ?:) 1521178[/snapback] kupil w ekskluzywnym sklepie w Los Santos w dzielnicy Rodeo "Didier Sachs" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Rowniez ten scig nrg-500 wystepuje w dwoch wersjach, rozni sie wydechem. Jeden ma po 2koncokwi z 2stron, druga ersja ma 2koncowki po prawej i 2pod siedzeniem :] Cieakwa sprawa... Nie wiem oshosi... moze ja tak tylko mam. Biore sobie traktor i kradne sobie autka, patrze jedzie ta big ciezarokwa. Postanawiam i ją wziąć na hol. Podjezdzam, przyczepiam, daje gazu i osiagam predkosc swiatla ]:-> Normalnie lepsze niz nitro. Sprubujcie ktos, bo nie wiem czy tylko ja tak mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 xpektor - ja toze widzialem 2 wersje tych CZIT ;p smieszy mnie ta z jednym lusterkiem, zwlaszcza ze jest ono w bardzo dziwnym miejscu ;p ja widzialem 2ga wersje Banshee, jedna (jak wszyscy pewnie wiedza) jest z tym paskiem wzdluz samochodu, a drugi byl calkowicie jednego koloru (choc nie pamietam dokladnie czy sama maska byla innego koloru) ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) @RIP - czy po 100% też masz unlimited ammo ? Tzn wprawdzie wskaźnik amunicji podczas strzału spada, ale wystarczy zmienić na inną broń, powrócić do starej i mam ilość ammo taką jak na początku przed strzałem oO Do tego nie mogę ćwiczyć na siłowni - cały czas pisze, że za dużo treningu na dzień dzisiejszy (nieważne ile razy zasaveuje) oO Edytowane 29 Czerwca 2005 przez Nexer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorsen Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) To same sie wpisaly :mur: 1521188[/snapback] to jak wyłączyć kody?? :mur: Edytowane 29 Czerwca 2005 przez Gorsen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 ja widzialem 2ga wersje Banshee, jedna (jak wszyscy pewnie wiedza) jest z tym paskiem wzdluz samochodu, a drugi byl calkowicie jednego koloru (choc nie pamietam dokladnie czy sama maska byla innego koloru) ;]]] 1521290[/snapback] Banshee tak jak Bullet-a można przemalować w Mod Garage i tam masz do wyboru kolor paska po środku i kolor pozostałej części samochodu, więc to nic dziwnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koleś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) Witam szanownych graczy. Przeczytałem FAQ zamieszczone na stronie pierwszej, zrobiłem WSZYSTKO, co było w nim napisane, aby pozbyć się problemów z GTA SA, ale niestety nie pomogło :cry: Przeglądałem też kilka stron tego topicu, ale nie znalazłem nic co mogłoby mi pomóc. Gra wywala się gdy: wczodzę do ustawień sterowania, próbuję zobaczyc mapke, załadowac grę i wielu innych momentach. Rozpoczątłem pierwszą misję, ale gra działa dobrze tylko do pewnego momentu. Gra działa płynnie około 20 fps, ale ... gdy tylko dojadę rowerem do miejsca spotkania, tekstury.. hmm a w zasadzie cały obraz zaczyna się sypać i jedyne co mogę zrobic to alt+ctrl+del. Dopiero po restarcie kompa gra zaczyna "działać", dopóki tego nie zrobię, nie widac nawet menu głównego po ponownym włączeniu. Na tym screenshocie widać dokładnie co się dzieje z obrazem: :? Mój sprzęt to: Tualatin 1000@1450 (podkręcanie nie ma nic wspólnego z gta) GF FX 5200 128 MB 128-bit Prolink (najnowsze drivery WHL) Abit ST6 (najnowsze drivery Abita do karty dźwiękowej) 256 MB SDRAM Podobny problem miałem z grą Toca 2. Sam już nie wiem, może mam uszkodzoną grafę. :cry: Jeśli ktoś wie o co tu biega, niech napisze. Z góry dzięki. Edytowane 29 Czerwca 2005 przez Koleś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Kto wie gdzie jest ten wielki samolot pokazany kilka stron wcześniej:?: Jeszcze chyba tylko jego nie testowałem, a nigdzie nie moge znaleść :???: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorsen Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 ma ktoś sejva z pierwszą misja u OG i u S z taniec samochodem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koleś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) OK, rozwiązałem już swój problem. Obniżyłem częstotliwość taktowania grafy w Powerstripie. :) Ale tak swoją drogą to trochę dziwne, że FX5200 (250/500) przy fabrycznych ustawienaich się przegrzewa. Edytowane 29 Czerwca 2005 przez Koleś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Kto wie gdzie jest ten wielki samolot pokazany kilka stron wcześniej:?: Jeszcze chyba tylko jego nie testowałem, a nigdzie nie moge znaleść :???: 1521379[/snapback] Podczepaim siepod pytanie. Niby jets on an lotnisku w Venturas w jakimś hangarze. Tylko że ja objechałem wszytkie (tylko 2 są otwarte) i w żadnym niema AT 400 :mur: Dodam zę wszystkie wyścigi z lotsniska zrobione + szkoła latania na gold cała. Jak ktoś by mógł to proszę oscreena z hangaru gdzie stoi ta maszyna ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...