Bond90 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Gdzie można dostać rolki? słyszałem że da się jeżdzic na rolkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 gdzie mozna obstawiac zaklady na wyscigi konne !! ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Witam. Czytałem na 1 stronie, że na zwisy, blue screeny, itp pomaga zainstalowanie najnowszych sterowników do dźwięku. Tylko że ja się w ogóle na tym nie znam :mur:. Ktoś opisywał, że jak nie ma instalatora, to należy w menedżerze urządzeń wybrać kartę dźwiękową i zaktualizować stery stamtąd. Tylko, że ja nie wiem, które to jest karta dźwiękowa :P, tu daję screena: Próbowałem aktualizować wszystkie, które tam są, i żadne nie chciały przyjąć sterowników. Pomóżcie, jak zainstalować te stery nvidii 4.57, bo mi się ciągle gra wysypuje :-|. Pozdrawiam, Cebix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 NRG 500 challenge jest łatwe jak się używa czasami myszki do ustawiania kamer :wink: Pozdro 1522161[/snapback] Nawet korzystając z myszki po pewnym czasie (2 próbach) trafia mnie szlag i odechciewa mi się grać. Może ktoś nakręci filmik z tym challengem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Hej, a nie wiecie, czy gierka lata na winie 2k3 server Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Sprawdź i nie zadawaj tych samych pytań. W temacie już chyba było to omawiane i powinno działać, ale nie dam głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Brat zapisal gre (sam poczatek) na moim save'ie (zaraz po odblokowaniu san Fierro). Czy moge jakos odzyskac moj save? Prosze powiedzcie ze tak! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 gre będę miał dopiero 18 lipca(premiera tańszej wersji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Brat zapisal gre (sam poczatek) na moim save'ie (zaraz po odblokowaniu san Fierro). Czy moge jakos odzyskac moj save? Prosze powiedzcie ze tak! 1522325[/snapback] niestety ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Brat zapisal gre (sam poczatek) na moim save'ie (zaraz po odblokowaniu san Fierro). Czy moge jakos odzyskac moj save? Prosze powiedzcie ze tak! 1522325[/snapback] Mowie 'nie'. Sposob na 'Zlego Brata' 1.Masz chyba 8 slotow do zapisywania, czemu kazdy nowy save nie zapisujesz w innym slocie ?? tak bedziesz max 1 misje w plecy. 2.Od czego sa profile w Windowsie ?? Tak kazdy bedzie mial swoje savy i zaden 'Zly Brat' nie nadpisze Twoich savow, wpisze Cheatow, itp. 3.Czemu 'Zly Brat' gra na Twoim profilu/koncie ? 4.Czemu jak juz macie 1 profil ( Win9x ) nie podzielice sobie slotow 4 pierwsze Twoje 4 nastepne 'Zlego Brata' ?? Jak zapisze na Twoich zawsze mozesz zrobic ZlyBrat.kill(); 5.Za Swoje bledy trzeba placic ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatadore Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Witam Mam taki mał problem nie mogę zainstalować san andreas ponieważ po kliknięciu install.exe lub setup.exe otwiera się wiersz poleceń i piszę : Program za duży do umieszczenia w pamięci. Co robić ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Witam Mam taki mał problem nie mogę zainstalować san andreas ponieważ po kliknięciu install.exe lub setup.exe otwiera się wiersz poleceń i piszę : Program za duży do umieszczenia w pamięci. Co robić ??? 1522386[/snapback] a ile masz Ramu? Jaki system? Ile miejsca na swap? Jak chcesz pomocy to opisz problem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatadore Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 AMD Duron 1.2 GHz 256 mb Ram GeForce 2 mx 400 64 mb Win Xp Sp2 Dysk 80 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatadore Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) JESTEM BOSKI !!! południowa część lotniska w Las Venturas ,trzeba podejść do tego hangaru od przodu i poczekać aż się te ogromne wrota zsuną na dół , trzeba stać bardzo blisko !!! przy samych wrotach trzeba stać !!! 1521812[/snapback] Jesteś! Bo chyba boskim trzeba być żeby nie zauważyć ile razy już pisałem gdzie jest ten samolot ;) @Crosis NRG chalange tez troche mi zajęło. Co można poradzić? Pozbieraj najpierw te co da się normalnie z ziemii sięgnąc. Potem te co są na dole w doku. Potem najpierw wyceluj kamerą ustaw się dobrze i wyskakuj. Jak wyskoczysz to pochyl się do przodu zeby nie spasc z motoru przy wylądowaniu. Te kółka które są po bokach doku prawie wszystkie zbiera się tak samo. Zaczynaj z końca doku. Tam gdzie sa drzwi wodoszczelne. Wyceluj i łagodnie wjeżdzaj po bandach. W ten sposób powinieneś przelecieć większą odległość wzdłuż boku doku (czuje że rymuje) i wieksza jest szansa na złapanie kółka. Mnie zajęło z 10 prób ale jakoś się udało. Niestety mam 99.47% i nadal czekam zeby w koncu pojawil mi się Kickstart zamiast Dirtring. Ale nic z tego. Chyba nie ukoncze tego. Edytowane 30 Czerwca 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Niestety mam 99.47% i nadal czekam zeby w koncu pojawil mi się Kickstart zamiast Dirtring. Ale nic z tego. Chyba nie ukoncze tego. 1522566[/snapback] Jezus ludzie, odrobiny samozaparcia, wystarczy chwile pogrzebać w google i voila. Ale odpowiem Ci czemu nie posiadasz kickstart'a : Kickstart can be found at the stadium in Blackfield, Las Venturas on Tuesday, Thursday, Friday, Saturday and Sunday. It can be found to the West of the ring road around Las Venturas. Tj. Dostępny jest tylko w wtoreki, czwartki, piątki, soboty i niedziele (jeśli tego jeszcze nie wiesz w grze jest podział na dni tygodnia). Dirttrack The Dirt Track can be found at the stadium in Blackfield, Las Venturas on Mondays and Wednesdays. It can be found to the West of the ring road around Las Venturas. Tj. Dostępny tylko w poniedziałki i środy. [; http://www.gta-sanandreas.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakonnik Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Mam pytanie jak wylecieć poduszkowcem z lotniskowca?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatadore Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Bardzo wam dziękuje za odpowiedź :mur: :angry: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Bardzo wam dziękuje za odpowiedź :mur: :angry: :mur: 1522866[/snapback] Idz zrob sobie kupke to Ci moze przejdzie. Wszyscy beda szukac za Ciebie odpowiedzi zeby Ci pomoc chociasz jej nie znaja, a Tobie sie chce ruszyc tylka i samemu cos znalesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrugacz Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Mam Problem Moj DvD Room Nie Czyta Mi Gta Sa co prawda cos tam sie dzieje ale po chwili cisza sprawdzalem juz 2 rozne plyty kazdej nie czyta .. Mam Dvd LG DvD-Rom DRD8160B Sa Jakies Sterowniki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Mial ktos z was cos takiego: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) Mial ktos z was cos takiego: Obrazek motora ?? 1523115[/snapback] Tam przecież stoi NRG 500 a on tak nie wygląda :blink: --------------------------- Mission Impossible by Freelancer :] - 5MB - 13 sekund - 90% compres - Xvid Wiem że nie jest to jakieś super ale za niedługo dam coś o wiele lepszego :wink: Pozdro Edytowane 1 Lipca 2005 przez freelancer7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) Mowie 'nie'. Sposob na 'Zlego Brata' 1.Masz chyba 8 slotow do zapisywania, czemu kazdy nowy save nie zapisujesz w innym slocie ?? tak bedziesz max 1 misje w plecy. 2.Od czego sa profile w Windowsie ?? Tak kazdy bedzie mial swoje savy i zaden 'Zly Brat' nie nadpisze Twoich savow, wpisze Cheatow, itp. 3.Czemu 'Zly Brat' gra na Twoim profilu/koncie ? 4.Czemu jak juz macie 1 profil ( Win9x ) nie podzielice sobie slotow 4 pierwsze Twoje 4 nastepne 'Zlego Brata' ?? Jak zapisze na Twoich zawsze mozesz zrobic ZlyBrat.kill(); 5.Za Swoje bledy trzeba placic ... 1522372[/snapback] Mam jeden profil bo nie chce mi sie bawic w logowanie :P Brata nie bylo 3 dni, a gdy przyjechał odrazu zasiadl do kompa a mnie w tym czasie nie bylo, nast. dnia tj dzisiaj patrze na nazwe save'a a tam 'drive-thru' (jedna z pierwszych misji) Ma ktos moze save'a zaraz po odblokowaniu San Fierro? Edytowane 30 Czerwca 2005 przez krzyysiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Moje dokumenty\GTA San Andreas User Files Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Tak btw, gdzie sa przechowywane save'y od gta? W user files? 1523214[/snapback] za takie pytanie to ja bym dawal miesiecznego bana, bo to juz jest nudne jak flaki z olejem! 1523160[/snapback] "Program IE nie moze otworzyc tej witryny internetowej". takze nici ze sciagania :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Mial ktos z was cos takiego: ?? 1523115[/snapback] Skąd masz ten pojazd?? :blink: Jedno pytanko mam: jak już zajmuje się eksportem samochodów, to jak znajduje niektóre auta z listy to są one zamknięte, a nie które otwarte. Jak to jest i od czego zależy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Jezus ludzie, odrobiny samozaparcia, wystarczy chwile pogrzebać w google i voila. Ale odpowiem Ci czemu nie posiadasz kickstart'a : Tj. Dostępny jest tylko w wtoreki, czwartki, piątki, soboty i niedziele (jeśli tego jeszcze nie wiesz w grze jest podział na dni tygodnia). Dirttrack Tj. Dostępny tylko w poniedziałki i środy. [; http://www.gta-sanandreas.com/ 1522677[/snapback] Dzięki ci wybawco :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrugacz Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Juz nie wytrzymuje z ta posrana gra !! Mam problem moj dvd room nie czyta gta dlaczego? pozyczylem 2 dvd room od kolegi i tez nie czyta plyty mam swoje gta nie czyta pozyczylem od kolegi nie czyta PROSZE O POMOC !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Juz nie wytrzymuje z ta posrana gra !! Mam problem moj dvd room nie czyta gta dlaczego? pozyczylem 2 dvd room od kolegi i tez nie czyta plyty mam swoje gta nie czyta pozyczylem od kolegi nie czyta PROSZE O POMOC !!! 1523506[/snapback] Może zacznijmy od tego czy to oryginał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 NRG chalange tez troche mi zajęło. Co można poradzić? 1522566[/snapback] Już nie trzeba, przeszedłem to zadanie, dzisiaj około godziny 13-stej. Wymagało to wiele cierpliwości i spokoju, ale w końcu po x próbach udało się :) Do wszystkich, którzy mają problemy z danymi misjami - spójrzcie do pierwszego posta. Są tam linki do solucji. To Wam powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...