daniel89 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 1. Mp3 umieszczamy w katalogu: "C:\Documents and Settings\Login\Moje dokumenty\GTA San Andreas User Files\User Tracks". 2. Włączamy grę i w opcjach, w sekcji AUDIO scanujemy katalog. Na drugi raz szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Gdzie dokładnie leżą gogle "na wielkim uchu". Zrobiłem x rundek, wlazłem na rusztowanie i nie widzę ich :P Chyba że się pojawiają trochę później - jestem po misji Monster :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Główny watek fabularny już ukończyłem:) Gra mnie zmiotłą:) mam 72% przejetego terenu w Los Santos, i 71% ukonczenia gry. Żeby mieć 100% gry, to trzeba wszystkie laski (panienki) na 100% wyciagnąć? Jeżeli tak, to Jak zadowolić tą panienkę-mechanika z SanFierro? Jeździc tylk do tegho jednego baru? Mi tam gra sie wysypuje, nie wiem czemu.. ale tylko w tym barze:/ Mniejsza o to.. i jeszcze jedno.. czy jak przejme wszystkie tereny los santos, to czy bedzie mnie ktos jeszcze atakował? czy po prostu już bedzie z tym spokoj? Czy można wejść na teren wojskowy bez łapania gwiazdek? w sumie SanAndreas jest mega wypaśna.. i napisze teraz tak... CZEKAM na normalne wydanie gry (zamówiłem już preorder tej gry) w polsce (nie-kolekcjonerska) i zagram jeszcze raz od początku;))) Bardzo mi sie spodobała. Pozdrowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) mam takei pytanie od niedawna gram w gta SA dokadnei od wczoraj. Czy można wrzucić do jakiegoś katalogu swoje włąsne mp3 tak jak to bylo w Vice city ?? nie moge znalesc takeigo katalogu w SA 1532111[/snapback] Przeczytałeś pierwszy post w tym temacie? Nie? To przeczytaj proszę. Tam na prawde jest dużo informacji. Główny watek fabularny już ukończyłem:) Gra mnie zmiotłą:) mam 72% przejetego terenu w Los Santos, i 71% ukonczenia gry. Żeby mieć 100% gry, to trzeba wszystkie laski (panienki) na 100% wyciagnąć? Jeżeli tak, to Jak zadowolić tą panienkę-mechanika z SanFierro? Jeździc tylk do tegho jednego baru? Mi tam gra sie wysypuje, nie wiem czemu.. ale tylko w tym barze:/ Mniejsza o to.. i jeszcze jedno.. czy jak przejme wszystkie tereny los santos, to czy bedzie mnie ktos jeszcze atakował? czy po prostu już bedzie z tym spokoj? Czy można wejść na teren wojskowy bez łapania gwiazdek? w sumie SanAndreas jest mega wypaśna.. i napisze teraz tak... CZEKAM na normalne wydanie gry (zamówiłem już preorder tej gry) w polsce (nie-kolekcjonerska) i zagram jeszcze raz od początku;))) Bardzo mi sie spodobała. Pozdrowienia. 1532633[/snapback] W pierwszym poście tego tematu jest napisane co trzeba zrobić na 100%. Jak przyjezdzasz do typiary to ona mówi Ci co chce robić (jeść, tanczyć, pojeździć po mieście itd). O atakowaniu przez gangi po przejęciu wszystkich terenów było już wiele razy. NIE nie atakują. Edytowane 6 Lipca 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Joł eloł Czy da się w jakiś sposób wywalić fioletowych pajaców (ten gang) z Los Santos ? Wkurzają mnie bo gdzie się nie ruszę, to strzelają do mnie a to jest denerwujące :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 no musisz przejac wszystkie terytoria ich, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Hm... gdzie najlepiej skakac ze spadochronem? Narazie skakalem tylko z gory Chillad, czy jak ona tam ma. Co mi jeszcze polecacie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Hm... gdzie najlepiej skakac ze spadochronem? Narazie skakalem tylko z gory Chillad, czy jak ona tam ma. Co mi jeszcze polecacie? :> 1532872[/snapback] sa 2 budynki, jeden w Los Santos w dzielnicy Downtown (na mapie taki jajowaty ksztalt), a drugi w San Fierro obok hotelu gdzie wykonywalo sie misje parkingowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Jest jeszcze w Las Vierro (czy jakos tak:P) tam gdzie jest podkowa na szczycie wiezy najwyzszego parkingu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Wsiądź do samoloty, leć jak najwyżej i skacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Wsiądź do samoloty, leć jak najwyżej i skacz. 1532912[/snapback] Dokladnie, tak wyglada moj transport na drugi koniec mapy :D z miasta do miasta. Poprostu wsiadam w samolot i lece jak najwyzej pozniej szkacze z samolotu jak jestem nad celem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Dokladnie, tak wyglada moj transport na drugi koniec mapy :D z miasta do miasta. Poprostu wsiadam w samolot i lece jak najwyzej pozniej szkacze z samolotu jak jestem nad celem :D 1532976[/snapback] nie tylko twój transport tak wygląda :D mój też :D jak mi sie nie chce gdzieś jechać to tylko kod na hydrę (nie chce mi się też iść na lotnisko) i zapierniczam sobie z los santos do san fierro :D i tyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 ...próbował już ktoś podstawiać samochody?? Będą działały te z Vice, bo dopiero po napakowaniu cusom-cars gta rządzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Lolz, samochody sa ok w GTA, a ty mowisz ze rzadzi po zapakowaniu nowych. Pfff. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Lolz, samochody sa... ...kiepskie, porównaj chociażby z gallardo, czy scanią stąd: gamigo ...Vice było super, ale po dopakowaniu samochodami po prostu rządził - tak samo pewnie będzie z San Andreas... Edytowane 6 Lipca 2005 przez KHOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 O gustach sie nie dyskutuje. Zalezy kto co lubi. JA wole gry bez dopalaczy :D. Narazie zacieram rece na multi. nie moge sie doczekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 kolego wyzej jakbys jeszcze bardzo szczegolowo i konkretnie opisal co i jak z podkladaniem tych aut jak mam to robic bylbym niezwykle wdzieczny , a moze podpieloby sie to tez pod pierwszego posta i byloby bardzo ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 co trzeba zrobic zeby miest dostep do Wheel Arch Angels, przeszedlem glowny watek gry oraz wszystkie msije z garazu, kupilem takze salon i teraz zbieram samochody na statek i nie mam dostepu dalej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba@Liverpool Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Moze mi ktos powiedziec jak wzbic sie samolotem w 3 misji szkoly latania,bo nieumiem doleciec nawet do pierwszej obreczy,gdy dolatuje do pewnego pulapu to mi silnik "szwankuje" i mam juz taka kur...e ze normalnie nie moge :D :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) To najlepsza gra w jaką w zyciu grałem chyba hehe zresztą jestem miłośnikiem GTA. Denerwuje mnie troche błedów tzn jak gram pokazują się czasami niebieskie cienie oraz pulsują takie male kropeczki biale .Niewiem czy to wina sterowników , czy czegoś nie chce teraz instalowac nowych bo niedawno co mialem straszny problem VPU Recover .Narazie jeszcze w miare znośnie chodzi ... przeglądając to forum widze ze niektorzy z was maja radeony 9600pro gram na rozdzielczości 1024x768 32 bit bez analisingu reszta opcji ustawiona jest na MEDIUM gra czasem przycina np jak zaczyna sie burza piaskowa tnie no i nie tylko. W jakic rozdzielczosciach gracie (pytanie dla userow radka 9600pro)??? karte mam nie podkrecona ,po 3 godz grania temp procka nie przekracza 60C. pozdrawiam miłego grania! bym zapomniał bardzo wazne dla mnie POWIEDZCIE USERZY RADEONÓW jakich sterowników uzywacie podczas gry w SA? :huh: a teraz to mi się coś skrzaniło nic nie robiłem nie zmienialem ani podmienialem plików w grze próbuje odpalić SA jak zawrze a tu wyskakuje RAPORT O BŁEDACH-standardowy raport win XP ,dziwi mnie to poniewaz wczesniej gra odpalala sie bez zarzutów a tu nagle hmmm mieliscie moze podobny problem ? Edytowane 7 Lipca 2005 przez timmon24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Moze mi ktos powiedziec jak wzbic sie samolotem w 3 misji szkoly latania,bo nieumiem doleciec nawet do pierwszej obreczy,gdy dolatuje do pewnego pulapu to mi silnik "szwankuje" i mam juz taka kur...e ze normalnie nie moge :D :mur: 1534002[/snapback] A podwozie schowałeś? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 To najlepsza gra w jaką w zyciu grałem chyba hehe zresztą jestem miłośnikiem GTA. Denerwuje mnie troche błedów tzn jak gram pokazują się czasami niebieskie cienie oraz pulsują takie male kropeczki biale .Niewiem czy to wina sterowników , czy czegoś nie chce teraz instalowac nowych bo niedawno co mialem straszny problem VPU Recover .Narazie jeszcze w miare znośnie chodzi ... przeglądając to forum widze ze niektorzy z was maja radeony 9600pro gram na rozdzielczości 1024x768 32 bit bez analisingu reszta opcji ustawiona jest na MEDIUM gra czasem przycina np jak zaczyna sie burza piaskowa tnie no i nie tylko. W jakic rozdzielczosciach gracie (pytanie dla userow radka 9600pro)??? karte mam nie podkrecona ,po 3 godz grania temp procka nie przekracza 60C. pozdrawiam miłego grania! bym zapomniał bardzo wazne dla mnie POWIEDZCIE USERZY RADEONÓW jakich sterowników uzywacie podczas gry w SA? :huh: a teraz to mi się coś skrzaniło nic nie robiłem nie zmienialem ani podmienialem plików w grze próbuje odpalić SA jak zawrze a tu wyskakuje RAPORT O BŁEDACH-standardowy raport win XP ,dziwi mnie to poniewaz wczesniej gra odpalala sie bez zarzutów a tu nagle hmmm mieliscie moze podobny problem ? 1534046[/snapback] Ja gram na sterownikach Omegi 2.6.42. Posiadam Radeona 9550, ale zato podkręconego zaegary 411 rdzeń i 512 pamięci. Wcześniej grałem na takich ustawięniach jak ty ale usunięcie pliku gta_sa.set pomogło i gram na full. Ja miałem taki błąd w grze jak chciałem wsiąść do samochodu to CJ niby tego gości wyrzucił, ale został w aucie a potem CJ siadł na niego, a jak ruszyłem to wypadł dołem samochodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Ja gram na najnowszych omegach czyli 5.4 (na podstawie catalisow 5.6 podajrze) i mozna powiedziec ze gra pedzi na zlamanie karku :lol: U mojego qmpla na troche szybszym kompie to nawet ekran z logami na poczatku sie nie pokazuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) Mam taki problem skończyłem misję up, up and away! Jest to misja w której trzeba porwać helikopter z wojska z takim magnesem i za jego pomocą zabrać samochód i dotransportować na lotnisko. Po wykonaniu tej misji nie mam żadnej więcej dlaczego? Wie ktoś może co mam zrobić aby się pojawiły następne? Edytowane 7 Lipca 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Mam taki problem skończyłem misję up, up and away! Jest to misja w której trzeba porwać helikopter z wojska z takim nagnesem i za jego pomocą zabrać samochód i dotransportować na lotnisko. Po wykonaniu tej misji nie mam żadnej więcej dlaczego? Wie ktoś może co mam zrobić aby się pojawiły następne? 1534255[/snapback] Poczekac na telefon!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) No dzwonił do mnie jakiś koleś ale nadal nie ma misji :/ chyba że nie widzę na mapie, a gdzie się powinna pojawić misja? Edytowane 7 Lipca 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Pierwszy post w tym temacie, masz solucje poczytaj i sie dowiedz. Tak trodno szukac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Ja gram na sterach z plyty dolaczonej, jakies Catalysty to sa, nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Ja na wszystki problemy polecam Dx 9.0b ... :-) mi pomogło na znikajace texturki itp na radku 9100 ( żonki ) i nowe catalisty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) kolego wyzej jakbys jeszcze bardzo szczegolowo i konkretnie opisal co i jak z podkladaniem tych aut jak mam to robic bylbym niezwykle wdzieczny , a moze podpieloby sie to tez pod pierwszego posta i byloby bardzo ok 1533495[/snapback] ...sposób podkładania samochodów do Vice był w wątku o Vice, można próbować podobnie, bo na pierwszy rzut oka struktura SA jest podobna do VC - podobne handlingi, etc. Jeżeli chodzi o SA, to będę w weekend próbował podstawiać, wtedy obaczymy i opiszę co i jak, jeżeli zadziała dobrze... O gustach sie nie dyskutuje. Zalezy kto co lubi. JA wole gry bez dopalaczy jakieś 65% to rzeczywiście kwestia gustu, reszta to po skok jakościowy po przesiadce na customy - standardowe samochody w SA są zrobione po prostu biednie - wiadomo, są powody takiego postępowania, ale na szczęście są ludzie zdolni i chętni by tworzyć customy (pomijam milczeniem wklejanie samochodów z nfs-ów). ...teraz kolejna sprawa - SanAndreas jest super, ale nie przesładzajmy- jest kilka rzeczy niedopracowanych: - skoro niektóre samochody mają ruchome części,to dlaczego nie ma w końcu składanego dachu w kabrioletach - ostatnio jakiś redneck sypnął mi per "ziomek" - jakkolwiek dziwne... ...mimo wszystko to i tak są tylko drobiazgi, nie zmienia to faktu, że SA rządzi... :D Edit: ...no i pierwszy problem, w default.ide niema zapisków dotyczących kół, co na razie wyklucza podstawienie no-wheels moda, ale będę szukał dalej... <_< ...co do pytania niżej, to raczej wątpię, chociaż dużo rzeczy jest zapisanych w tych plikach, tylko potrzeba cierpliwości żeby szukać... :D Edytowane 8 Lipca 2005 przez KHOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...