Nexer Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 p.s. Udało sie komuś przejąć cały teren ? Ja na razie nie mogę zdobyć malutkiego fioletowego prostokącika, a głównie dlatego bo nie mogę wywołać wojny gangów :/ (nie ma żadnego przeciwnika) Da się to zrobić jakoś inaczej ? 1549527[/snapback] Tak, da się. Miłego czytania topica, bo było to podawane. Choleeeerra... @IamWeasel - kto w dzisiejszych czasach patrzy na "copyrighty" [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 1549417[/snapback]Nosz kur....de :angry: I jak się nie zdenerwować :?: Jest ktoś zarejestrowany na tamtym forum :?: Jeśli tak, to prosiłbym o kontakt ze mną na pw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 1549417[/snapback] nie no qrw*, cala nasza praca i czas poswiecony na stworzenie tego FAQa zostaly poprostu skopiowane przez jakiegos kutafona na inny board!! chamstwo (bezczelne) sie szerzy, trza to tepic! normalnie brak mi slow na takie podejscie :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) Zlodziej <_< i to bezczelny :evil: Edytowane 16 Lipca 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 To jakiś 13-latek. Zauważcie, że nie poprawił nawet drobnych błędów i dodatkowo emotek nie ma, tylko jest na przykład icon_question.gif. Przy: jak przejść misję wrong side of the track jest "[". Żałosne. Teraz zobaczymy czy moderacja/administracja na tamtym forum coś zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) moglbym sie tam zarejestrowac i ich troche podpuscic :twisted: Edytowane 16 Lipca 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 To jakiś 13-latek. Zauważcie, że nie poprawił nawet drobnych błędów i dodatkowo emotek nie ma, tylko jest na przykład icon_question.gif. Przy: jak przejść misję wrong side of the track jest "[". Żałosne. Teraz zobaczymy czy moderacja/administracja na tamtym forum coś zrobi. 1549692[/snapback] to jest raczej forum..no cóż..wolna amerykanka tzw. piractwo, jak crackować, gdzie seriale i cała masa tego i w dodatku większość użytkowników tego forum to kretyni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) Mam pytanie jestem w misji Los Desperados i mam problem z rekrutowaniem członków(:P) wciskam i G i H i nic pomóżcie... No żałosne koleś mógł chociasz napisać że te FAQ jest z tweaka... Edytowane 16 Lipca 2005 przez HUD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Gdyby ktos szukal RPG, RPG z naprowadzaniem, Miniguna i Flamethrowera to tu macie miejsce gdzie sa wszystkie naraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Gdyby ktos szukal RPG, RPG z naprowadzaniem, Miniguna i Flamethrowera to tu macie miejsce gdzie sa wszystkie naraz 1549985[/snapback] zawsze tam są czy po jakiejś misji dopiero? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 nie wiem bo dopiero teraz to zauwazylem. mozliwe ze po zaliczeni glownego watku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 a mozesz to miejsce dac na mapce ( albo jakims jej wiekszym wycinku ) bo ten screen za duzo nie mowi gdzie to dokladnie jest ( przynajmniej mi, nie znam wszystkich lokacji na pamiec :) ktora to kryjowka?. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) Prosze bardzo Czerwone kolko :wink: Edytowane 16 Lipca 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 dzieki, trzabylo powiedziec ze to jest tam gdzie byly misje dla Toreno :) niezly arsenalik :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Jestem przed ostatnią misją Jizziego w San Fiero. Najpierw jadę na plac budowy potem do doków i na końcu na lotnisko. Gdy przyjeżdżam na miejscedostaję nowy pasek "Signal" no i muszę odszukać samochód w ktorym jest mike problem w tym że za Chiny ręcznie budowane nie mogę znaleźć tego samochodu. Może mi ktoś poradzić gdzie mam jechać bo już mi ręce opadają :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 wjedź na główne lotnisko i jeździł po nim,i patrz czy pasek signal rośnie jeżeli tak to znaczy że jedziesz w dobrym kierunku,ja właśnie takim sposobem trafiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 wjedź na główne lotnisko i jeździł po nim,i patrz czy pasek signal rośnie jeżeli tak to znaczy że jedziesz w dobrym kierunku,ja właśnie takim sposobem trafiłem :) 1550381[/snapback] Thanks :wink: Zaraz sprawdzę B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 btw. krótka? chyba na kodach;) 1547712[/snapback] strasznie krótka... i nudna..... nie wiem, moze 9 dni grania było [i to też nie takiego nonstop] i ogólnie słaba ta gra.... vice city miażdży ją fabułą, klimatem i muzyką zawiodłem sie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Moim zdaniem San Andreas jest pood wielema względami lepsze od vice city i wcale taka krótka nie jest chyba że używasz kodów :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staniu0 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 czy da sie jakos szybciej pedalowac chodzi mi zjazd chellange z gory na rowerze inni zawodnicy potrafia jakos szybciej pedałowac chyba wstaja z siodełka. Skill mam na max.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 wciskaj do przodu co chwile tak jak na biezni w silowni lshift Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) stukanie w "w" w szybkim, rytmicznym tepie nieprzekraczajacego szybkosc do 500snm (stykniec na minute) :lol: Moze warto do F.A.Q. dodac jak jezdzic sprintem narowerze bo juz ktorys raz sie to pytanie powtarza?? Edytowane 16 Lipca 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staniu0 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 dziala dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Moim zdaniem San Andreas jest pood wielema względami lepsze od vice city i wcale taka krótka nie jest chyba że używasz kodów :? 1550514[/snapback] pewnie uzywam kodów , trainerów i jestem gangsta :mur: :mur: :mur: nei wiem jak do tak lamersko prostej gry mozna uzywac kodów... ostatnia misja byla straaaasznie prosta i nie zasługuje nawet na miano ostatniej misji. no i cholernie nudne zdobywanie terenów.... kto to wymyslił powinien sie zmażyć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) zgadzam sie z leborgiem w kwestji poziomu trudnosci misji. Max 2 podejscia i po wszystkim. i mogli by dac ich troche wiecej bo jest ich jeszcze mniej niz w Vice :/ Edytowane 16 Lipca 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 pewnie uzywam kodów , trainerów i jestem gangsta :mur: :mur: :mur: nei wiem jak do tak lamersko prostej gry mozna uzywac kodów... ostatnia misja byla straaaasznie prosta i nie zasługuje nawet na miano ostatniej misji. no i cholernie nudne zdobywanie terenów.... kto to wymyslił powinien sie zmażyć.... 1550952[/snapback] ludzie nie można mieć wszystkiego :-P Rzeczywiście misje nie były zbyt trudne - choć zdarzały się wyjątki - ale czy była jakaś misja która by była podobna do poprzedniej? raczej nie. Właśnie to jest najlepsze! Długość gry wcale nie jest taka zła. Nie przesadzajmy - zagrajcie w inne produkcje i pozniej narzekajcie - wiele hitów jest dużo mniej czasochłonna niż GTA. Ostatnia misja rzeczywiście była dość łatwa - trzea ją było poprostu przejść na spokojnie - bez nerwów i wszystko było ok. Co do zdobywania terenów to się zgodze - jest to dość monotonne zajęcie - zwłaszcza bronienie już zdobytych terenów - bronić ich musi sam szef - CJ - tak jakby nie mogli tego zrobić jego ziomale których pełno w okolicy - przyjeżdża 10 kozaków i boss mafii musi zapie***** na drugi koniec miasta bo nikt inny sobie z nimi nie poradzi :| Ogólnie pomysł dobry ale jednak nie tędy droga IMHO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) co wym mówcie? sa zjada to cukierkowe vice city na śniadanie super muza , klimat, bryki, słownictwo oprócz strategii i rpg i jest to jedyna gra od 2 lat w którą gram i która przejdę do końca ale to nieważne w sumie vice city się może schować juz gta3 zjadało vc a tego z muzą to juz nie jazre muza rządzi wymiata, piękna nastrojowa szerokie spectrum do wyboru od country poprzez zajebisty hip-hop do rocka Edytowane 17 Lipca 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 witam chcialem zapytać sie was co o tym sądzicie.Pisałem już kiedyś na forum że na karcie nie kreconej tej z podpisu podcas grania i co mnei zaskoczyło !! bez wzgledu w jakiej rozdzielczości mam max 24 fps średnio tak 18 jest. ale podkrecilem karte z 400/600 @ 500/720 ATI tray tolem i ilosc klatek wogole nic a nic nei wzrosłą ani o 1 !! czy to normalne mozna jakoś zaradzić temu ?? W 3dmarku jest różnica po podkreceniu w punktach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 ktos mi powie jaka jest roznica w grafice jesli chodzi o detale low i very high ? Przestawilem i nie widze roznicy a na low chyba mniej zacina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) @Nargil Cieniami sie roznia. Gdzies wczesniej bylo porownanie ze screenami. Wystarczy poszukac. @feluś No nie powiedzial bym ze 3 miazdzy Vice. Vice ma przwage nad 3 m.in. w kwestji pojazdow (mozliwosc bezproblemowego latania samolotami, w 3 byl jeden samolot ale co z tego jesli sie nim latac normalnie nie dalo?). Edytowane 17 Lipca 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...