ivan06 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 cze, mam problem z misija w San Fierro, a dokladnie z misja jedna z kasyna (misja oznaczona kostka do gry), w misji chodzi o to aby zawiesc tego goscia (niby szefa ktory rzadzi calym miastem) do zakladu miesnego i wlasnie w tej misiaj gdy zabije prawie wszystkich przeciwnikow, zaraz przy koncu misji gdzie idzie sie midzy takimi paczkami , zabijam ostatniego goscia i .... wychodzi mi z gry. LOL, pierwszy raz zdarzylo mi sie cos takiego, co mam zrobic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Dołączam się do pytania bo przeszedłem już cała grę i teraz trzeba ją czymś udziwnić aby dalej chciało się grać :P 1578578[/snapback] www.gtagarage.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 http://www.zaibatsu.pl/index.php?page=news...nt&news_id=3685 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 programem GTASA-Ultimate Editor zmieniałem parametry wozów, ale kiedy przywróciłem zmiany to w samochodzie BULLET mam bardzo małe kółeczka. Można cos z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Ivan - popros kogos o save zara po tej misji. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) dolaczam do ludzi ktorzy ukonczyli ta gre w 100% :) oraz staty Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Nareszcie ukończyłem ..... Gta teraz pozostaje jedynie zwiedzanie miast, zbieranie podkow, malowanie ścianitd, ostatnia misja, jest wyjeb**** coś niesamowitego, i ten pościg za wozem strażackim,,, :) luxxxx już nie mogę sie doczekać na kontynuację, jednym słowem GTA => " Najlepsza giera tego Lata " Teraz oczekiwanie na Fife 06, Nba 06 pozdro for all players ,,,,,,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorsen Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) wkoncu pelne spolszczenie do gta :D . a oto link http://seregni.one.pl/~magik/gtasa-pl/down...?cmd=click&id=2 Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez Gorsen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 na pewno pelne ?:> i czy dziala to najwazniejsze, probowales to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 hehe, a ty nie mozesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) obecnie w tej chwili niestety nie [: UPDATE: Otoz zainstlowalem to spolszczenie, postepowalem zgodnie z instalacja, zrobilem kopie odpowiedniego pliku i co sie okazalo, gra sie nie uruchamia. Wiec skopiowalem plik z textami amerykanskimi i co ? gra dalej nie odpala teraz nie wiem co sie stalo bo gra sie nie chce odpalic.. Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez Tasslehoff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorsen Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 ja próbowałem i wszystko działa dobrze. tylko wiem ze niektore misje nie sa spolszczone :D a niby pelne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy-16 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Próbowałem już i reinstalki gry i systemu i nic to nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorsen Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 jak możne wejść do bazy wojskowej kolo naszego lotniska aby niebyło pieciu gwiazdek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ... Bylo pisane kilka razy - prawdopodobnie sie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POSTman Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Czy wam tez hot coffee chodzi tak szybko raz włączyło mi sie i działało fajnie powoli a teraz tak bardzo szybko ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy-16 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam taki problem, a mianowicie gta sie super wszystko ladnie instaluje ale jak chce uruchomi klikam na ikonke to nie ma zadnej reakcji, moze ktos wie co jest nie tak, a i kompa mam takiego jak napisane jest w podpisie windows xp z sp2 świeżo po reinstalce 1570488[/snapback] A i jeszcze jedno problem pojawił sie po wymianie grafy i procka. Pomocy Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez Rudy-16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorsen Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Mam taki problem kiedy jade do rzezni z tym gosciem do kiedy zabijam ostatniego goscia to mi sie gram wyłacza. niewiecie o co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Roznym ludziom, w roznych miejscach sie wylacza. Poprostu musisz kogos poprosic o save'a po tej misji (kumpla, chocby kogos tutaj). Ja ci go nie dam, bo dawno juz w to nie gram. Pzdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 A i jeszcze jedno problem pojawił sie po wymianie grafy i procka. Pomocy 1584833[/snapback] Witam. Spróbuj usunąć plik w gta_sa.set w folderze GTA San Andreas User Files w Moich dokumentach. Powinno pomóc. Pozdrawiam, Cebix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam. Szukalem ale bez powodzenia gdzie moge pograc w bilarda w GTA:SA? Edytowane 9 Sierpnia 2005 przez -=uri=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 W barach. Od domku CJa jedziesz w kierunku Binco. Mniej więcej w połowie jest taki bar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) Wyszedl w koncu oficjalny patch od rockstargames: Dodano wsparcie dla rozdzielczości HDTV - 720p i 1080i (prawdopodobnie też 1080p) Numer wersji gry wyświetlany jest teraz w menu głównym Poprawiono błąd spowodowany aktualizacją systemu (instalacja jednego systemu na drugi) Gra nie zawiesza się już po próbie wejścia do opcji mając tylko 32 meg kartę graficzną Poprawiono obsługę pracy gry na dwóch monitorach jednocześnie Zniszczone pojazdy mają teraz poprawny kolor Brudne samochody będzie teraz można wyczyścić Klawisz Num5 na klawiaturze numerycznej można teraz dowolnie konfigurować Naprawiono błędy powodujące zawieszanie się gry po odegraniu niektórych dźwięków (efekty typu: gra się zawiesiła a radio gra nadal) Poprawiono streaming DVD Naprawiono problem z dźwiękami przy wchodzeniu i wychodzeniu z pomieszczeń, oraz podczas wchodzenia i wychodzenia z pojazdu Poprawiono synchronizację ruchów podczas tańca Gra już się nie zacina podczas używania własnej stacji radiowej z wyłączonym "frame limiter" do pobrania stad: >>> LINK <<< (11,2mb) B) Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziku Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Jak mam zebrac ta obrecz na duzej rampie w BMX challenge? Ni cholery nie moge sie tam dostac tym rowerkiem. Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 R.I.P - dzieki za info, jak tylko bede znow gral w SA to napewno to sciagne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Jak mam zebrac ta obrecz na duzej rampie w BMX challenge? Ni cholery nie moge sie tam dostac tym rowerkiem. Thx 1588229[/snapback] rzeczywiscie ciezko sie tam dostac, a czas ucieka ;p mnie rowniez nie wychodzilo ale idzie to zrobic, trzeba troche pocwiczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam d. Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Mam taki problem kiedy jade do rzezni z tym gosciem do kiedy zabijam ostatniego goscia to mi sie gram wyłacza. niewiecie o co chodzi?? 1584901[/snapback] Miałem to samo - (miałem zainstalowane spolszcenie do GTA moze to była jego wina ?) w kazdym bądz razie odinstalowałem i zainstalowałem grę jeszcze raz i pomogło :blink: (bez spolszczenia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam d. Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Teraz mam inny problem - mianowice nie moge przejść misji u Kena Rosneberg - tej w której trzeba przejąć samolot w powietrzu -tj. wziąć samolot z lotniska i przelecieć przez okrąg nad samolotem "zabójców" w powietrzu. Za chol.... nie moge przeleciec przez ten okrąg :mur: a samolotu nie mogę dogonić tą cesną - doradzie coś bo juz mnie nerwica bieze.... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Ej, jaki wczoraj mialem motyw. Zapuscilem sobie wczoraj GTA - po 2 tygodniowej chyba juz przewie. I tak sobie jade po miescie wykonujac jakas misje (jedna z poczatkowych jeszcze bo malo gram) a tu nagle przede mna jakies wybuchy sie pojawiaja, samochody sie rozjezdzaja, dymu tyle, ze nie widac co sie dzieje i podjezdzam a tu zonk. Jakis samolot sie rozbil ! Se mysle, albo to byla specjalna wstawka albo tak sobie GTA lozuje jakies motywy i zapodaje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...