Boxster Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) Polecam MEGA szczegółowe modele wozów. Jest w nich wszystko, nawet bardzo szczegółowo wymodelowany sprzęt audio (!): http://www.idealcity.scorpions.cz/ideal_sa/index.htm Edytowane 29 Września 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Polecam MEGA szczegółowe modele wozów. Jest w nich wszystko, nawet bardzo szczegółowo wymodelowany sprzęt audio (!): http://www.idealcity.scorpions.cz/ideal_sa/index.htm:blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 A ja polecam: gta.gamigo.de www.gtagaming.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 @Bartolomius Ale to lambo ma jedną wadę. Zniszczenia z przodu są kiepskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Zwariowałeś? Ja bym nim 40km/h nie przekraczał żeby go nie zarysować... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Mam problem z mp3 w radiu. Kilka dni temu jeszcze wszytsko bylo ok. Teraz poprostu muzyki nie słychać. Wzucam muze do: moje dokumeny/GTA San Andreas User files/user tracks. W opcjach włączam sequenital (nie wiem jak sie pisze), automatic sacan -off, i włączam sacnowanie. Nawet jak włącze opcje - radio to nie słychac reklam. Inne radia działają. Może problem już był, ale nie bardzo mi się chcę czytac 90 stron tematu. Co się może dziać??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Może problem już był, ale nie bardzo mi się chcę czytac 90 stron tematu 1676989[/snapback] wystarczy przeczytac pierwsza strone, pierwszy post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 wystarczy przeczytac pierwsza strone, pierwszy post 1678255[/snapback] Wystarczy przeczytać mój post do końca, aby dowiedzieć się że zrobiłem wszytsko to co pisze w FAQ'u na pierwszej stronie i nadal nie działa <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) Hm, no ja dopiero zacząłem grać w SA (w 3 ani w VC nie grałem) i od razu widzę dość dziwne bugi. Po spadnięciu z roweru/motoru na maskę policjant (albo ja) stoi sobie na masce i mozna z nim jechac dalej (?) Dla zabawy sobie jeżdżę po mieście, policja do mnie strzela i mimo, że mam już koniec paska HP mogę spokojnie zabrać im radiowóz (?) :lol: Nie mówiąc o waleniu pałą albo strzelaniu przy kradzieży jakiegokolwiek pojazdu... Są od tego jakieś patche, bo po 10min gry takie bugi to żenada ;) Zobaczymy dalej, ale może ja nie jestem reformowalny i tylko stare gierki dla mnie istnieją :P A, właśnie da się jakoś ustawić tak pracę kamery, żeby była zawsze za bohaterem? Bo z myszką się potwornie męczę i nie mogę przyzwyczaić :P ['] Edytowane 2 Października 2005 przez mikaelus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Sterowanie i kamera sa ok... co do tych "bugow". To zadne Bugi, tak sie zachowuja powstacie w grze. Ja mialem niezla akcje. POdchodze do kolesia na motorze, zwalam go z motoru, koles zaczyna uciekac, to ja go gonie. PATRZE - koles biegnie w strone jeziorka (zarabiscie wysoko bylo) i sie rzucil w te wode (lecial z 5 sek ;p). No ogolnie policje latwo wykiwac, sa dosc glupi... ale ogolnie gra fajna jest, co ty chcesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Jak na grę 9-10/10 to widziałbym coś więcej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Patrzcie jaki fajny samolot znalazlem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 (edytowane) mam już ponad 95% i chciałbym zaliczyć jeszcze dwie/trzy misje (podkowy, ostrygi i tagi odpuszczam bo to nuda i dłużyzna) 1. export - co to za pojazd TANKER ? próbowałem już czołgu i cysterny :D jak on wygląda i gdzie znaleźć? 2. bmx - jak się rozpędzić na rampie? próbowałem z wciśniętym pedałowaniem i szybkim naciskaniem, za chol... nie mogę doskoczyć 3. są jeszcze jakieś inne misje z serii "the chellenge" oprócz zjazdu z chiliad? raz trafiłem na jakąś misję na rowerze w san andreas, na południowym-zachodzie za molo, niedaleko safe-hausa (na plaży przy samym morzu), ale miałem za mało doświadczenia żeby wystartować, teraz już tego nie ma. 4. wystartowanie w zawodach lowriderów daje jakiś procent do ukończenia gry? 5. macie jakiś sprawdzony sposób na zaliczenie vigilante? podchodziłem już kilkanaście razy...jedna z trudniejszych misji Edytowane 5 Października 2005 przez kocurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 1. Mapa w pierwszym poście. Import/export - lokalizacja pojazdów. 3. Mapa w pierwszym poście. Hidden Challenges + misje kurierskie. 4. Nie, tylko kasa. 5. Zaliczyć szkołe latania na 100% i wykonywać misję Hunterem (Apachem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 5. macie jakiś sprawdzony sposób na zaliczenie vigilante? podchodziłem już kilkanaście razy...jedna z trudniejszych misji 1685417[/snapback] ukraść czołg z bazy wojskowej koło Verdant Midows potem ukryć w czołg w hangarze :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 2. bmx - jak się rozpędzić na rampie? próbowałem z wciśniętym pedałowaniem i szybkim naciskaniem, za chol... nie mogę doskoczyć Skoro nie mozesz doskoczyc, znaczy to ze masz za maly skill bikeowy (zobacz czy na maxa go masz) im wiekszy skill, tym wyzej skaczesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanio Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 ma ktos save, albo wie gdzie sciagnac save po misji Freefall w Las Venturas. wczesniej moglem przejsc, ale teraz niemoge :oops: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Witam. MOjemu kumplowi, san andreas w najnizszych detalach i rozdzalce sie tnie. Jego komp: athlon 1333 mhz, gforce 2 32 mb, 256 mb drr. Podobno tutaj ludzie graja spokojnie na takich konfigach, wiec dziwne mi sie to wydaje, nie wieta ocb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Biega o zbyt słaby konfig. Nic nie poradzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 karta graficzna jest za słaba. U mnie ta gra hula w 1024x768 bez aa i af na średnich detalach. Ale podstawowym warunkiem jest świerzy system. bez tego niestety gra tnie nawet w 640x480 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Problem rozwiazany - 16 bitow i gra hula jak zloto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanik445 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Wie ktoś o co chodzi jeżeli przeszedłem szkoły nauki jazdy samochodem, motorem, pojazdami wodnymi i powietrznymi. Mam na mapce jedną misje "W" jednak gdy ją biore pokazuje się filmik jak CJ gra w jakąś gre z tym kolesiem z triady ... nie moge wziąźć się za tą misje gdyż po filmiku wyrzuca mnei przed dom i napisane jest że musze zdobyć jakieś praktyki wodne czy coś takiego...pomózcie błagam... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Idź popływaj. Do tej misji potrzebna jest większa pojemność płuc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 kurde ta licencja pilota to jest powalona juz dobre kilka godzin sie mecze ma ktos jakies rady jak to przejsc bo mozna sie zalamac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu102 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 mam pytanie czy gral ktos w to na padzie i jakie mial z tego wrazenia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 ja gram na padzie. Wrazenia: wypas:) pad DualShock od Sony:) Przejsciowka z Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 kurde ta licencja pilota to jest powalona juz dobre kilka godzin sie mecze ma ktos jakies rady jak to przejsc bo mozna sie zalamac 1690533[/snapback] Dużo ćwiczyć :) Poważnie! Też się męczyłem i to była kwestia wprawy. Napewno łatwiej jest padem niż klawiaturą. mam pytanie czy gral ktos w to na padzie i jakie mial z tego wrazenia ??A to da się bez pada ?:) Ja tylko jeździłem samochodami i łódkami sterując z klawiatury, reszta z małymi wyjątkami padem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 ja gram na padzie. Wrazenia: wypas:) pad DualShock od Sony:) Przejsciowka z Allegro. 1691589[/snapback] A przy jakiej konfiguracji przyciskow grasz??.I jak sterujesz celownikiem...Nie wyobrazam sobie lepszego celowania niz myszka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Jasne ze sie da bez pada, zlodzieju. Nie widze w tym nic dziwnego. Wole na klwaiturze niz na padzie, poprostu mi sie lepiej gra. A ze lubisz konsolowy styl grania, a nie lubisz kompowego, to nie znaczy ze jest do niczego. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...