Sivy(R) Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Witam. Mam problem z grą san andreas. Jakich ustawień bym nie dał, zawsze plynnosc nie przekracza 35(nawet 800x600 wszystko off). Co jest?? Moze to wina sterow do karty dzwiekowej?? Sprzet w podpisie. WYLACZ FrameLimiter i VSync Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasti2002 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Wszystko jest off Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasti2002 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Myśle że w ustawiniach karty mam jakąś opcję ktora cholernie spowalnia gre. Jakich bym nie dal ustawien, nigdy nie przekroczy 50fps. Co jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) Może masz vsync włączony w sterach? Pozdrawiam. Edytowane 19 Grudnia 2005 przez Cebix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasti2002 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Tak ale wylaczylem i nadal to samo. Co jest. Stery to omegi 2.6.75a Pomoże ktos?? Moze format?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 No format warto walnac wg mnie... I nie wiem o co ci chodzi z tymi fpsami, ja mialem 30 non toper i gra chodzila plynnie (jak mowie ze plynnie to max plynnosci), moze poprostu nagrales sie w q3 gdzie miales ciagle 150 fps i nagle zdziwnie ze tak malo w SA... wg mnie masz plynna gre tylko moze masz jakies skrzywienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eddy_Ziutek Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) Cześc mam problem z GTA san andreas. Już mi sie troche znudziło więc zainstalowałem kilka nowych samochodów programem "MOD installer" i podczas kilkuminutowego grania wychodzi mi do windy i wyskakuje mi raport błędów że gta_sa.exe zostanie zamknięta. Nie wiem co zrobic. Nowych sterów do karty dźwiękowej (C-media AC 97) raczej nie zainstaluje (sprawdzałem nie ma). Pomocy!!!!!!! Sorki! Już naprwaiłem Edytowane 25 Grudnia 2005 przez Eddy_Ziutek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akl Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Hej, ja dopiero od niedawna gram (ok. 7% ukończenia). Już poznałem znaczenie wszystkich klawiszy sterujących oprócz tego "mouse look" w sterowaniu pojazdami. Kiedy jadę i to nacisnę to nic się nie zmienia. A szkoda, bo generalnie jakoś trudno mi się przyzwyczaić do tego że po wzięciu zakrętu muszę myszką ustawiać widzenie na wprost. Choć czasem to się przydaje ... ale jeżdżenie samochodem nie sprawia mi już takiej przyjemności jak kiedyś, pewnie także dlatego że wygląd samochodów tak na oko nie polepszył się w stosunku do Vice City, nawet czasem wydaje mi się że są brzydsze. Do czego służy ten przycisk "mouse look", jeśli on jest używany w jakiś późniejszych misjach to nie piszcie szczegółów bo chcę mieć niespodziankę ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian eS. Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Mam mały problemik z tą grą. Mój komp: Semp 2500+, mobo z VIA KT600, 512 MB DDR I Radzzio 9800 Pro. Otóż jak załącze gre i np.: ide sobie albo jade samochodem to ze ścian budynków i przerw między teksturami widze migając kropeczki w jednym ciągu. Na Catalystach 5.6 chyba tego problemu nie miałem ale błędy od VPU Recovera były więc zmieniłem stery na OMEGI 2.6.75a. Na poprzedniej grafice tj. GF FX 5700 LE było ok. Grałem na detalach low i anty-aliasingu 1, na 1024x768 32 bit. Teraz na Radku mam problem coraz większy jak polepsze grafike poniewaz te migające kropki są w większej ilości i gram podobnie jak na dużo wolniejszym GF. Na wszelkie dostępne opcje zmienialem w ustawieniach gry opcje do grafiki i nic, dlatego sądze ze to co cos ze sterownikami jest do ustawienia, tylko co?? p.s. grę przeinstalowywałem :-P Edytowane 21 Stycznia 2006 przez Adrian eS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heski Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Ma ktoś san andreas prosze jakos przeslijcie bo niemoge swojego zainstalować :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Heski poczytaj sobie regulamin tego forum. Gra jest do kupienia w sklepie. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) Ma ktoś san andreas prosze jakos przeslijcie bo niemoge swojego zainstalować :mur: Poczta pantoflowa czy golebiem ? :mur: Adrian eS. sprobuj na jakis nowszych sterach 6.1 ( np. XG WarCat 6.1). Wylacz VPU recovery na probe; ew. zainstaluj jakies starsze stery (najlepiej 4.12). Sam mialem podobne problemy ,dochodzilo do tego jeszcze ze wywalalo do windy w czasie gry i tak mialem na roznych sterownikach m. in. 5.1. Musisz pokombinowac. Edytowane 3 Lutego 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Heski, spróbuj na ALLEGRO, tam jak im zapłacisz to napewno Ci wyślą, do tego ładnie zapakowane. Skoro nie możesz swojego zainstalować to może napisz dlaczego a nie od razu chcesz nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 o maj... dawno tu nie zagladalem, niestety... ostatnio wgrywalem sobie nowe autka ktore wymagaja podmiany pliku vehicle.txd (nowe rejestracje, swiatla lepsze itp) i zaczelo mi sie tak dziac ze gra w obojetnie jakim momencie calkowicie sie wiesza, nie ma przy tym zadnych dzwiekow z windowsa, jest poprpsru jeden wielki freeze z ktorego nie da sie nawet wyjsc przez alt+tab, alt+f4, ctrl+alt+del, pomaga reset, sprawdzalem juz pare razy auta ktore modowalem, zmienialem spowrotem nawet vehicle.txd ale nic to nie daje ;o chyba bede musial zrobic reinstall gry i od nowa powrzucac auta... ale polecam zajefajny progs (jesli ktos o nim nie wspominal to ja wspomne) nazywa sie GTA Parking SA 1.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) Mi się wydaje R.I.P. że tak się dzieje jak zrobisz coś źle z wgrywanym samochodem (przynajmniej ja tak miałem) i gdy dojeżdżasz do miejsca gdzie dane (wgrane) auto się znajduje następuje zwiecha kompa. Tak myśle, jedynym sposobem żeby to naprawić trzeba było zrobić reinstall gierki lub robić kopie zapasowe plików przed każdym wgranym modem. Edytowane 3 Lutego 2006 przez Massimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Mi się wydaje R.I.P. że tak się dzieje jak zrobisz coś źle z wgrywanym samochodem (przynajmniej ja tak miałem) i gdy dojeżdżasz do miejsca gdzie dane (wgrane) auto się znajduje następuje zwiecha kompa. Tak myśle, jedynym sposobem żeby to naprawić trzeba było zrobić reinstall gierki lub robić kopie zapasowe plików przed każdym wgranym modem. ...to dziwne, u mnie jest inaczej - jeżeli jakiś podstawiany samochód jest spartolony, to gra po prostu go nie ładuje , jeżeli mam ten samochód zamknięty w garażu, to po prostu blokuje mi ten garaż - nie chce otworzyć - miłe zaskoczenie po vice, który automatycznie się sypał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 jesli jest zle wgrany pojazd, to tak jak mowi KHOT gra sie wyjepapuje ;o przy ladowaniu save, ale to nie znaczy ze sie nie zgadzam z Toba Massimo.. gra np zawiesila mi sie w momencie bycia na wiezowcu w Los Santos jak chcialem wejsc do smiglowca ;ooo no nic dzis zobacze jeszcze czy mozna cos naprawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogród Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Mam pytanie Ile trzeba mieć ram-u aby aby grać,płynnie(płynnie czyli nie 20 fps a 35 chociaż) w 1024x768 na max detal z aa i anizo?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 512 spokojnie wystarczy. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 no narazie mi sie gra nie wysypuje, a oto garsc dosyc smiesznych screnow jakie ostatnio udalo mi sie zlapac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Jak wyłaczyć motion blur'a?? W FAQ'u nie bylo i wyszukiwarce tez <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 mam pytanie odnosnie misji taxówkarza . Ilu trzeba pasazerów rozwiesc zeby zaliczyć misje ?? Rozwiozlem 44 i wyskoczylo mi ze misja taxówki zakonczona i ze w kazdym taxi jest nitro od tej pory , ale jezdzilem dalej bo nimy 50 czytalem ze trzeba rozwiesc i pech chcial ze wioząc ostatniego pasazera policja uszkodzila wóz i dachowalem :D Teraz nie wiem czy jezdzic od nowa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 wejdz do taxi i sprawdz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 co mi to da ze wsiade ? chodzi mi o to czy po otrzymaniu informacji ze misja taxówi zostala wykonana i ze w kazdej taxówce jest nitro misja taksówkarza jest wykonana i juz nie musze jezdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 no jak zapisales to pewnie masz, sprawdz w statsach swoich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Wsiadz i sprawdz, czy jest NITRO. Jak nie to od nowa polska ludowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 nie chodzi mi o to czy jest nitro bo juz jest ale czy to juz koniec misji taksówki ? bo przypomne ze rozwiozlem 44 pasazerów a nie 50 jak gdzies czytalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 nie chodzi mi o to czy jest nitro bo juz jest ale czy to juz koniec misji taksówki ? bo przypomne ze rozwiozlem 44 pasazerów a nie 50 jak gdzies czytalemjeeeeeeeez, masz nitro, napisalo Ci ze skonczyles, czego jeszcze potrzbujesz zeby uwierzyc ze misje jest wykonana ? Chuck Norris ma Ci to powiedziec ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Jak wyłaczyć motion blur'a?? W FAQ'u nie bylo i wyszukiwarce tez <_< Odpowie mi ktoś ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 bez motion blur'a zanika uczucie pędu - niestety. Dlatego "CHYBA" nie mozna go wyłączyć, a bynajmniej ja nie probowalem i ze nie ma opcji w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...