MaciekCi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) LoL poca, nie denerwuj. :D I tak mam już tego dosyć. ;) A może do kogoś mógłbym wysłać Save przed misją "Badlands" (prosta misja, więc każdy sobie poradzi) i spróbowałby czy po skończeniu tej misji zadzwoni Cesar ? Jeśli zadzwoni, poprostu zapisalibyście i mi odesłali Save. :) Byłbym wdzięczy nawet za próbę. Edytowane 14 Lipca 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 @MaciekCi jak jeszcze aktualne to wyślij do mnie ;] Mail jest w profilu, ew złap mnie na gg/tlenie i zapodaj save ;) Nie krzyczcie na mnie, że takie coś na pm, bo potem by sie jeszcze pare chętnych zgłosiło do niego na pm/napisało by tu i by był niepotrzebny OT [; Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoeeeniX Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Witam mam problem techniczny jakeigo nie ma w FAQ. Mianowicie zaczynam grać w grę ( sam poczatek ) wsiadam na rower i po chwili windows wywala mi błąd i czy wysłać raport o błedzie ? Jak moge teog uniknąć ? Wymagani sprzętowe mam dobre. Z dźwiękiem wszytsko ok. HELP ME :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Nie wsiadać na rower :) Przeinstaluje gre, zainstaluj najnowsze patche innych powodów jakoś nie znam <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 ' date='19 lip 2006, 17:12' post='2234401'] Nie wsiadać na rower :) Przeinstaluje gre, zainstaluj najnowsze patche innych powodów jakoś nie znam <_< Nie ma potrzeby - wystarczy nie wsiadać na rower tylko wziąć jakiś samochód i po problemie :P Ale reinstal gry i najnowsze stery to dobry pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoeeeniX Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Z tym rowerem nie pommaga :P Reinstall nic nie da bo to jest kopiowana gra z cd. Stery do czego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Reinstall nic nie da bo to jest kopiowana gra z cd. Nie instalka :blink: :?: Od kiedy gry są rozpowszechniane jako "nie istalka"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoeeeniX Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Kumpel kumpla nagrał to na 6 cd. Zresztą co sie czepiacie, gra wchodzi ładnie tylko ten błąd ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Kumpel kumpla nagrał to na 6 cd. Zresztą co sie czepiacie, gra wchodzi ładnie tylko ten błąd ;/Czepiamy się bo to nie jest 4um do rozmowy o grach nie oryginalnych... Jak masz problem z piratem to pisz o tym na jakimś innym forum gdzie regulamin na to pozwala ;] Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoeeeniX Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Czemu sądzisz że to pirat ? Kumpel akurat ma licencje od porducenta na kopiowanie plików katalogowych do własnego użytku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Gdzie można pograć w koszykówkę ? ? ? Jak znajdę już boisko do gry to nigdzie nie ma piłki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 za pilke moze ci posluzyc glowa nieszczesnego przechodnia, nie no zartuje oczywiscie :D nie wiem szczerze mowiac, nie gralem w kosza w SA, chociaz nie, przy pierwszym domku jaki mamy do dyspozycji (na poczatku gry) jest kosz i pilka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 @PhoeeeniX Każda kopia gry, jeśli nie masz oryginału to pirat. A co dopiero nagrana zainstalowana gra... @Prog Piłka zawsze jest w pobliżu kosza na boisku. Poszukaj ;] I patrz na komunikaty, a nuż wyskoczy text czy chcesz podnieść piłkę czy coś w tym stylu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Sprawdzę i zobaczę czy znajdę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Mam dziwnym problem z gta:sa. Otóż chciałem sobie nastawic sterowanie wozkiem na strzałkach od klawiatury numerycznej i wszystko jest dobrze tylko nie moge ustawić zeby hamule był na num5 (5). W gta3 i gta:vc zawsze tak grałem a teraz tego nie moge ustawić :/. Może ktoś ma jakiś pomysł jak hamowanie przypisać pod num5 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Patch od R* rozwiązuje ten problem(tak słyszałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Thx Jeszcze mam 3 pytka :P: 1 - za co dokładnie odpowiada opcja visual fx quality ? (za efekty ? textury ? bo ja nie wiem ;)) 2 - jak zmienić aby w grze było odświeżenie 85 Hz ? 3 - jest jakiś edytor do pliku gta_sa.set ? Edytowane 24 Lipca 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) 1. Efekty - cienie, dodatkowa trawa w niektórych miejscach - i to by było na tyle z tego, co zauważyłem. 2. Wyłączyć frame limiter w ustawieniach i ustawić odświeżanie ręcznie w sterownikach. 3. Notatnik? :) Jeśli to ten plik, o którym myślę. Edytowane 24 Lipca 2006 przez Cebix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 3. Notatnik? :) Jeśli to ten plik, o którym myślę. THX za tamte 2 pytka a co do 3 to ani word ani wordpad ani notatnik nie czytają dobrze tego pliku bo sa w nim tylko jakieś znaczki :/. Btw mam dziwny problem z wyświetlaniem grafiki w 16 bitach (w każdej grze nie tylko gta). Gdy pojawia sie jakiś dym (para, spaliny cokolwiek) to mam coś takiego: też tak macie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Było to już omawiane w temacie. Rozwiązanie - graj po prostu w 32 bitach albo możesz się pobawić żonglowaniem sterownikami, lecz nie każdemu to pomagało, np. mi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Było to już omawiane w temacie. Rozwiązanie - graj po prostu w 32 bitach albo możesz się pobawić żonglowaniem sterownikami, lecz nie każdemu to pomagało, np. mi :) Sterami bawiłem sie ale na gf2mx tez tak miałem w gta3 :P. Luz thz za pomoc ;). EDIT A i jeszcze takie może i głupie pytanie ale wole zapytać :P: Czy visual fx quality ma wpływ na ilość samochodów widzianych w danym momencie ? Edytowane 25 Lipca 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Witam, mam powazny problem z GTA SA. Wczoraj zainstalowalem i jak gram, gra po jakis 10 min wylacza sie. Wyskakuje blad gtasa.exe Nie wiem wogole jak to naprawic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Na jakich ustawieniach grasz ? Jak masz włączony mip mapping to go wyłącz i włacz 16 bitów. Właściwie za co jest odpowiedzialny mip mapping ? daje jakieś bardziej szczegółowe textury czy co ? ;d Edytowane 26 Lipca 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Na jakich ustawieniach grasz ? Jak masz włączony mip mapping to go wyłącz i włacz 16 bitów. Właściwie za co jest odpowiedzialny mip mapping ? daje jakieś bardziej szczegółowe textury czy co ? ;d Mip_mapping pawelw111 - jaki masz config ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Mip_mapping ok thx za linka ale jeszcze mam pytko: wyłączając mip mapping powinieniem mieć teoretycznie mniej fps czy tak ? Niestety mam problem z znikającymi texturami. Jest ich bardzo mała ale są (m.in. na wiaduktach). Próbowałem wszystkich sposobów z posta nr1 i to nic nie dało. Może jest jakiś inny sposób ? help Tutaj daje skrina jak to wygląda: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Ja mam tak z teksturami jak ustawie w sterownikach A.I na High, ale ja posiadam radka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 No kurde :/. Ja słyszałem o jakimś podmienianiu textur albo załadowaniu ich odnowa. Pliz help. Ponizej macie skrnina o co mi chodzi. Jak sie zbliże to textura jest ale w oddali jest czarna dziura jak na skrinie. Tak mam w paru miejscach głownie na wsi i wiaduktach :/. Wkurzające to jest. Help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Prosze o pomoc, zrobilem pewnego moda w gta i przez przypadek zapomnialem zrobic kompi zapasowej pewnego pliku i teraz gra mi sie wali, jak by ktos tak posłał plik który jest w folderze data, plik nazywa sie ''gta'' jest to plik DAT wazy ok 4KB, na maila ded12@op.pl, bede wdzieczny. EDIT: ok problem naprawiony :) Edytowane 29 Lipca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Sry ze post pod postem ale musiałem :/. Ponizej macie skrnina o co mi chodzi. Jak sie zbliże to textura jest ale w oddali jest czarna dziura jak na skrinie. Tak mam w paru miejscach głownie na wsi i wiaduktach :/. Wkurzające to jest. Help. Mi takie cos sie robilo jak kiedys mialem detale na low , ustaw odleglosc rysowania na max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) No tak rzeczywiście tak jest :/ wzialem na med i po wejściu do gry już tego nie było. Problem w tym ze mi fpsy spadają do 25 czesto a tutaj sie nie da grać przy tylu :/. Trudno zostaje przy low i min 50 fps. Dzieki za dobrą podpowiedz. Jak dostane 7600gs to bede grał na full ;). Edytowane 29 Lipca 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...