kucyk Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 http://monteiro.wrzuta.pl/film/eVeVuTknvT/...s_fia_wrc_rally gta@colin :] rewelka filmik, duży zbieg okoliczności, bo właśnie 1h temu zainstalowałem sobie GTA SA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Jest jakis program do podgladania modeli 3d samochodow spod windowsa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Jest. Ja używam GGMM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dzieki, dobry programik. ;] Moj salonik audiczek. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Dobry, hehe ja również ostatnio zainstalowałem sobie po dłuuugiej przerwie SA i zacząłem się bawić modelami. Z tego co widze to podmieniacie autka na co popadnie... Ja podmieniłem swoje furacze na auta unikalne, przez co mam pewność że, drugiego takiego merc'a czy beemke na światłach nie spotkam. Wkońcu król może być tylko jeden, nie? Moje furki: Zainstalowałem sobie jeszcze fajny modzik, który umożliwia ręczne uruchamianie i gaszenie silnika oraz świateł ;] Naprawde fajny bajer ! Do tego jeszcze kilka fajnych felg, tak więc zabawa jest przednia ;]. Edytowane 28 Stycznia 2007 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Dobry, hehe ja również ostatnio zainstalowałem sobie po dłuuugiej przerwie SA i zacząłem się bawić modelami. Z tego co widze to podmieniacie autka na co popadnie... Ja podmieniłem swoje furacze na auta unikalne, przez co mam pewność że, drugiego takiego merc'a czy beemke na światłach nie spotkam. Wkońcu król może być tylko jeden, nie? Ta pewnie, nieraz sie tak mapa zaladuje, ze smigaja tylko auta jednego modelu, albo kilku, wiec takich sytuacji nie da sie uniknac... Nie wiem do kogo pijesz, ale np. ja nie podmieniam aut na pale, bo to sie chyba mija z celem, przetestowalem juz sporo modeli i np. ze stronki gta.gamigo.de znam wiekszosc najlepiej wykonanych modeli. Ze screenow widac, ze zrobiles sobie san dojcze andreas, bo same szwaby. :] Mam dziwna faze, chyba za duzo fur juz napakowalem, bo strasznie dogrywa mi hdd, moze engine sie dlawi od tej ilosci tekstur. Pogralem dzis w sa mp - http://www.sa-mp.com/ , szkoda, ze nie mozna uzywac wtedy zmodyfikowanych modeli pojazdow. Moze powrzucamy furki, ktore uwazamy za warte uwagi. :] Cheverolet Caprice http://gta.gamigo.de/download.php?do=download&id=10367 Szukalem jakiegos fajnego smerfowozu, malo ogolnie tego jest, trafilem na taki oto model, wykonany bardzo ladnie. ;] Polecam tez tego Audi A4 Avant (combi) ze screena GuC!o^, tez niczego sobie. Szukam obecnie taryfy, przegladalem juz sporo, ale zadna nie spelnia moich oczekiwan. ;] Edytowane 28 Stycznia 2007 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zainstalowałem sobie jeszcze fajny modzik, który umożliwia ręczne uruchamianie i gaszenie silnika oraz świateł ;] Naprawde fajny bajer !Mógłbyś zarzucić linkiem do tego moda ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 http://rapidshare.com/files/13910403/D3D9.dll Plik wrzucić do głównego katalogu z grą. Podczas gry: litera "I" - on/off silnik litera "L" - on/off światła gl & hf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Jak juz się chwalimy swoimi zabaweczkami to ... Edytowane 29 Stycznia 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Hej, -Caleb- mógłbyś udostępnić tą terenóweczke ? Przeglądałem mase stron z autkami ale ją widze po raz pierwszy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Hej, -Caleb- mógłbyś udostępnić tą terenóweczke ? Przeglądałem mase stron z autkami ale ją widze po raz pierwszy ! Zaraz poszukam w plikach bo sciagam fury od tak dawna ze juz nie pamietam skad ja mam ;/ EDYTA: Sprawdź czy to dokładnie ta, bo mam kilka Land Cruiserów ... http://rapidshare.com/files/13917573/1985_...r_Fj40.rar.html Edytowane 29 Stycznia 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Niestety to nie ta Toyotka. Jakbyś mógł to spakuj wszystkie swoje Landy a ja sobie wybiorę tą która mi pasuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Niestety to nie ta Toyotka. Jakbyś mógł to spakuj wszystkie swoje Landy a ja sobie wybiorę tą która mi pasuje :) Zobacz jeszcze tą, powinna być właściwa :> http://rapidshare.com/files/13919516/1982_...r_FJ62.rar.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 OK ! To ta właściwa. Wielkie dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 http://rapidshare.com/files/13910403/D3D9.dll Plik wrzucić do głównego katalogu z grą. Podczas gry: litera "I" - on/off silnik litera "L" - on/off światła gl & hf Wrzucenie tego pliku do katalogu z gra powoduje error, nie mozna nawet wejsc do menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 OK ! To ta właściwa. Wielkie dzięki :D No problemos jeżeli masz coś ciekawego w temacie muscle car, vanów, car made by USA etc. byle nie Hummery, Merce, Audi, Bmw, szpan wózki ala Lambo czy Ferrari najnowsze (starsze moga być tak do 1996 r.) i w ogóle Europejskie fury to zapodaj :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Każdy się chwali to i ja się dorzucę ;] BTW - mój katalog z GTASA ma łącznie 7GB ;o @ Caleb - polecam -> http://gta3.gamigo.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 R.i.P. use aa plx. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Często wkurza mnie jeden szkopuł przy nowych modelach - błyszczące się jak psu jaja elementy takie jak: zderzaki, fele etc. Do stylu grafy SA to po prostu nie pasuje i zbyt rzuca się w oczy. Najlepsze sa modele stonowane kolorystycznie takie jak wcześniej zapodana Toyota LC :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 @-Caleb- ja używam tylko podawanej już stronki gta.gamigo.de. Jest to chyba największa biblioteka modeli do SA :) @ath Zapomniałem dopowiedzieć o tym myśląc że, wina leży po mojej stronie. MOD'zik działa na defaultowej wersji SA czyli 1.0. Po spatchowaniu do 1.01 gra mi się sypała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) @-Caleb- ja używam tylko podawanej już stronki gta.gamigo.de. Jest to chyba największa biblioteka modeli do SA :) @ath Zapomniałem dopowiedzieć o tym myśląc że, wina leży po mojej stronie. MOD'zik działa na defaultowej wersji SA czyli 1.0. Po spatchowaniu do 1.01 gra mi się sypała. Mam 1.0. :] Kto zgadnie z jakiego to teledysku ? :lol2: click Edytowane 29 Stycznia 2007 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Mam 1.0. :] Kto zgadnie z jakiego to teledysku ? :lol2: click Hmmm, a som yakeś naglody? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 A więc widać że, ten modzik to czysta loteria. Ważne że, u mnie hula :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 !!! Zagadywanka !!! ;] Z jakiej Gry pochodzą te 2 screeny?: http://img239.imageshack.us/my.php?image=1ra5.jpg Heh mam u siebie tego iroceza i baracude :D Niezłe modele. Niestety ubolewam nad małym wyborem łodzi i śmigłowców do GTA:SA ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 http://youtube.com/watch?v=MF4H1Ut9jLU&...ted&search= Czy to mozliwe? ;o Niektore akcje sa mocne, nie chce mi sie wierzyc ze nie uzyto zadnego cheata [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 No raczej na tym co umożliwia gra jest to niewykonalne. Możliwe, że jakiś mod do zawieszenia i wagi pojazdów. Bo coś za łatwo mu idzie poderwanie motoru... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Jak najbardziej jest to wykonalne ,stunt jest bez zadnych modyfikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Moim zdaniem niektóre akcje są nakręcane (siakiś tam mod) a reszta to skill i czysty przypadek. Tak czy tak ciekawe... przyznam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Rzeczywiście niezłe. W komentarzach mówią, że użyty został no-gravity mod.. Jednak ten freestyle na rowerku był niesamowity :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) Polecam ten film film Nie jest on co prawda z san andreas, ale wedlog mnie to najlepszy film tego typu jaki kiedykolwiek powstal. Edytowane 25 Lutego 2007 przez wyrko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...