maly86 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Gra oceniam na 9/10 bo za duuuuza ta mapa ;/ bo kurde chyba, ze chodzilo o to autorom, aby gra sie szybko nie znudzila ;] zostala mi misja z tym motorem na pierwszej wyspie i pewnie to bedzie koniec na pierwszej wyspie misji, tak? tej z motorem nie oge przejsc kurde ;// chyba, ze jestescie tacy dobrzy, ze wyslecie mi swego save'a, ale po tej misji, juz chcialbym dalej sam :wink: no chyba ze dacie jakies wskazowki na przejscie tej z motorem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 @neok05 może bys tak zainstalował najnowsze stery ze stronki NV ?? BO mi się coś wydaje że to wina sterów. Ja też tak maiłem w HL2 jak maiłem za stare stery :) POzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 hydro2 ---> zapomnij o wskakiwaniu, przerabiałem to, najlepszy motyw z tą misją miałem taki, że jakiś user wcześniej powiedział, że najlepiej wskoczyć na pociąg i ich załatwić - tylko, że wtedy oni nabierają jakiejś hiper wytrzymałości, trzeba wpakować kilkaset kulek z mp aby zabić gościa, powtarzałem tą misje ze 20 razy tym sposobem, aż się wku*** i najzwyczajniej jechałem obok pociągu, a strzelał smok'e, przeszedłem za pierwszym razem :blink: , wystarczy trzymać odpowiedni dystans z boku, nie jedź przy samym pociągu, bo wtedy jest za mały kąt i smoke strzela w pociąg B) czasami najprostsze rozwiązania są najlepsze :-P 1492596[/snapback] dla wszystkich ktorzy maja problemy z misjami proponuje san andreas done quick http://www.gamershell.com/news/22611.html plik wazy 750MB nagrywany z play'a2 misje sa oddzielnie i wiem juz jaki bedzie zakonczenie gry tam jest 745 czyli to chyba znaczy ,ze ktos ja przeszedl (glowne misje) w 7 godzin i 45 minut, kto pobije rekord? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) @SILENT... 1. Nie cytuje sie obrazkow 2. Wymagania masz podane na 1str. 3. Troche malo ramu masz jak na taki proc i karte, ale chodzic bedzie :P Edytowane 12 Czerwca 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Jakby ktoś chciał poradnik do GTA:SA w pdf-ie (14MB) to walić na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neok05 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 @neok05 może bys tak zainstalował najnowsze stery ze stronki NV ?? BO mi się coś wydaje że to wina sterów. Ja też tak maiłem w HL2 jak maiłem za stare stery :) POzdro 1492698[/snapback] Kocham Cie :* Sciagnolem nowe omegi z www.omegadrivers.net i gra smiga na full detalach anti x3 :) Thx :) lece grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 ja mam problem w sumie dziwny..tzn jestem w klubie gdzie sie tanczy..przeszedlem pierwszy taniec luzzziikkk..wyswietlilo mi sie ze moge teraz zatanczyc taniec z "wyzsza poprzeczka"..no i tancze, zarabiam 5700 punktow i co?? i nic:/ nie moge wbic sie na nastepny level :blink: :blink: za malo punktow?? no ale 5700?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 ej ktos wspominal, ze mozna grac w billarda, grac w jakas gre, lub teraz moj przedmowca, mowi ze gdzies tanczyl , gdzie to jest? na pierwszej wyspie? ja mam pierwsza wyspe, i stoje przy misji, gdzie trzeba motorem dogonic kolesi i [gluteus maximus], nie udaj mi sie ;/ a macie moze mapke, ktora pokazuje zasieg gangow, (kto ma jakie terytorium)? u niektorych widzialem, na mapie taki znaczek serduszka - co to znaczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Sie mi podoba. Moje klimaty. Ciesze sie, ze w radiu mozna znalezc stary dobry oldschool. A sama gra to po prostu to co sie ogladalo w Boyz`n the hood. Swietnie, fryzjer, studio tatuazy, lowridery. Cudownie. GTA teraz dopiero mi sie podoba. Pewnie to bedzie jedna z tych nielicznych gier, ktore przechodze cale. Moje odczucia soon wiec stay tunned - piss moł faka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) hyhy, ja odblokowalem druga wyspe, mam jedna misje TT, po jednej z misji w ktorej ratowalem smoke zostalem zlapany przez gliny ( nie ja wpadlem tylko tak jest w "scenariuszu") i sie zdeka wqurwilem bo mialem kupe miasta pod moja kontrola i sporo broni, a teraz jestem z jakims lipnym aparatem, smg i 15 tysiakami, zalamka, mapa jest wielgachna, a odblokowala sie czesc miasta co wyglada jak san francisko, jest most golden gate i te smieszne tramwaje, hyhy 35 % gierki Edytowane 12 Czerwca 2005 przez lukas666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 moj bambo na góralu... OBRAZEK mozna jeszcze zrobic galerie najdziwniejszych srodków transportu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 14h grania i 24% gry ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) San Fierro a nie San Francisco ;) Po tej misji z pociagiem jest wg mnie zajebista misja na motorze(teraz role sie odwrocily :D)A misje u tego typa od Burgerow :lol: za 2 razem miałem 2440 i wes sie nie ...j człowieku ;] i jeszcze trzeba bylo czekac grr.. ale potem grubo ponad 3 tysiące ;] == Gucio na 1 kole standardowo sie jezdzi pod strzałka w dol a wstaje sie pod gora(ja tam nie gram na WSAD'ZIE ;] wiec mam pod W i S) Jak komus nie wychodzi ta misja na plazy to dla odreagowania polecam zabic DJ'a ma mp5 :D(to mnie pocieszalo :P) Edytowane 12 Czerwca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) Kocham Cie :* Sciagnolem nowe omegi z www.omegadrivers.net i gra smiga na full detalach anti x3 :) Thx :) lece grac 1492740[/snapback] Jak Tobie to tak chula to ja jestem chyba z marsa :blink: Chyba że aż tyle daje 64bitowy procesor :o w co wątpię. Zobacz na mój sprzęt. Rozsądnie można grać dopiero wszystko na low :o a Ty z takimi ustawieniami wyskakujesz ? :( nie no ludzie n/c P.S. Chyba że grupa z omegi dokonała cudu w sterownikach :[ Edytowane 12 Czerwca 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 ej ktos wspominal, ze mozna grac w billarda, grac w jakas gre, lub teraz moj przedmowca, mowi ze gdzies tanczyl , gdzie to jest? na pierwszej wyspie? ja mam pierwsza wyspe, i stoje przy misji, gdzie trzeba motorem dogonic kolesi i [gluteus maximus], nie udaj mi sie ;/ a macie moze mapke, ktora pokazuje zasieg gangow, (kto ma jakie terytorium)? u niektorych widzialem, na mapie taki znaczek serduszka - co to znaczy? 1492793[/snapback] ehh, wszystko chciałbyś wiedzieć, psujesz sobie grę <_< w bilarda możesz zagrać w pobliskim barze, znajdującym się niedalego Twojego miejsca zamieszkania, obok siłowni itp. :> zasięg gangów pokaże Ci się sam z czasem, a co do serduszka to poprotu miejsce zamieszkania Twojej dziewczyny :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 do posiadaczy 4Ti... u mnie na MSI GFTi4200 64mb dziala w 800*600*32 i Detale Very High calkiem przyjemnie, na takich ustawieniach gram. Fajna jest misja u OG Loc'a gdzie trzeba wykrasc Rhymes Book (chyba tak sie pisze), poczulem sie jak w MGS :P ide zrobic kilka misji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ehh... ale ja mam kompa wporzo i powinno chodzić bez zarzutu ;] tylko czemu jest naodwrót? co chwila reset, próbowałem zmienić DirectX najpierw na 9.0c potem na 9.0b(pisali na jednym forum że pomaga) i nic, Catalyst zmieniony na 5.6 i nic, co do sterów od dźwięku jakoś nie znalazłem :mur: co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) ee no nie możliwe, jak ludzie grają na GF2/GF4MX w low 800x600 a ty na 6600 grasz w LOW?? :? sam zamierzam qpić taką karte i mam nadzieje ze takich baboli to nie bedzie.... :? 1492878[/snapback] Nic na to nie poradzę. Sam nie wiem dlaczego tak jest, prawdopodobnie konwersja GTA to spowodowala :P Grobel-> inni nie mówią prawdy :P Edytowane 12 Czerwca 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) @ Chaos - czy mowiles dokladnie o tych sterach -> nForce_audio_4.57_winxp2k.zip ? bo kumpel ma problem i chcialem mu pomoc. 1492413[/snapback] tak porownaj radka 9800wypas wersje do naprzyklad mojego fx 5600 gle 256 mb...radek lekko dostaje w koche :)...niewiem jakos nigdy nielubilem tych kart, nierozumiem tylko dlaczego wszyscy tak sa za tymi kartami, sa dobre ale geforce lepsze :) 1492549[/snapback] no tu sie ubawilem setnie .. moj stary 9600pro@xt by cie zjadle na sniadanie Edytowane 12 Czerwca 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 mam pytanie jak sie bierze swoich klegów do pomocy żeby np:zdobywać terytorium(chodzi mi o ty którymi to sie klawiaszami robi) oraz w jaki sposub sie nabija pasek respektu.I gdzie soti dokładnie VAN do rabowania domów???.PROSIŁBYM BARDZO O ODPOWIEDZ Z GÓRY DZIEKI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 mam pytanie jak sie bierze swoich klegów do pomocy żeby np:zdobywać terytorium(chodzi mi o ty którymi to sie klawiaszami robi) oraz w jaki sposub sie nabija pasek respektu.I gdzie soti dokładnie VAN do rabowania domów???.PROSIŁBYM BARDZO O ODPOWIEDZ Z GÓRY DZIEKI :) 1492941[/snapback] VAN jest bardzo blisko domu rodzinnego CJ'a..tak na połnocny-wschod..naprawde rzut beretem...pomiedzy 4 chyba blokami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 witam ja mam pytanie do wszystkich - na jakim najsłabszym kompie odpaliliscie SA ? jestem ciekaw czy pogram :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 1800xp, 256ddr, gf4mx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Celeron 2GHz GeForce 2MX 400 256DDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAVX Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 P4 3.2GHz, 512MB, GF2 MX400 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) Sie mi podoba. Moje klimaty. Ciesze sie, ze w radiu mozna znalezc stary dobry oldschool. A sama gra to po prostu to co sie ogladalo w Boyz`n the hood. Swietnie, fryzjer, studio tatuazy, lowridery. Cudownie. GTA teraz dopiero mi sie podoba. Pewnie to bedzie jedna z tych nielicznych gier, ktore przechodze cale. Moje odczucia soon wiec stay tunned - piss moł faka. 1492796[/snapback] Kaeres mozesz mi powiedziec jak chodzi Ci ta gierka na Twoim Gf4 Ti? Bo u mnie chodzi w 1280x1024x32 w Low i nie wiem czy to wina mojej karty dlatego ze staje sie starsza czy moze sterownikow, samej gry, a moze wlaczonego eax'u ktorego nie wiem jak wylaczyc. Jak zwiekszam detale na Medium to juz sie robi kaszana a nie plynnosc ktora jest wymagana do jako takiego grania. do posiadaczy 4Ti... u mnie na MSI GFTi4200 64mb dziala w 800*600*32 i Detale Very High calkiem przyjemnie, na takich ustawieniach gram. Fajna jest misja u OG Loc'a gdzie trzeba wykrasc Rhymes Book (chyba tak sie pisze), poczulem sie jak w MGS :P ide zrobic kilka misji 1492864[/snapback] Moglbys napisac z jakich sterownikow korzystasz?? ee no nie możliwe, jak ludzie grają na GF2/GF4MX w low 800x600 a ty na 6600 grasz w LOW?? :? sam zamierzam qpić taką karte i mam nadzieje ze takich baboli to nie bedzie.... :? 1492878[/snapback] No wlasnie tez sie dziwie ze u mnie jest tak kiepsko. Wiem ze sama duza rodzielczosc u mnie moze obciazac mi karte graficzna, ale nie chce zmieniac na nizsza bo na 17 calowym LCD gra wyglada wtedy znacznie znacznie gorzej. Na koniec pytanie do wszystkich. JAK WYLACZYC EAX?? Edytowane 12 Czerwca 2005 przez BigSpider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ja nie wiem ludzie. Jak zaczynam grac to najpierw czytam readme, potem sprawdzam klawiszologie. Obaczam dziwne terminy w/w klawiszologi. Czytam czesto FAQ na stronach i dopiero zaczynam grac. A Wy (oczywiscie nie mowie tu o wszystkich), wlacza gre. Pare sekund gra gra. Trafia im sie glupi problem i zaraz na forum pisza. Mnie to by sie nie chcialo pisac, wolalbym bym poszukac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasman Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 A ja mam problem z teksturami. Jak stoje blisko ludzi to znikaja na nich tekstury :( Czesto kolesi nie widac i jest problem jak mam kogos zalatwic, jak to zrobic skoro jest niewidzoczny. Mam najnowsze omegi i radka 8500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 spróbuj zainstalować YouP-PAX-VIv2.2 i zobacz czy będa OK bo wiadomo że nie ma oficjalnych do Live trzeba szukać zamienników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) A może ktoś wie jak zrobić napad na jakiś dom w bogatej dzielnicy. Ryder cos to mówił ale nie zdążyłem załapać. Potrzebna jest kominiarka lub vandamka i jakiś samochód i co dalej???? Edytowane 12 Czerwca 2005 przez Koles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...