leonardo Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 K**** ta gra jest popier******,jestem w tej ********* misji że mam podskakiwać low-riderem i *** skacze wtedy gdy strzałka jest w kółeczku a tu tylko bad ,albo too fast,to jest ********* c,czasem tylko daje się wejść na good ale po chwili znika i już chyba z 20 razy ją przechodze i za **** nie mogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) Ty lepiej daruj sobie granie w tą wersje GTA....:lol: :lol: Edytowane 20 Czerwca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 BŁAgam o pomoc wziełem wolne żeby sobie pograc a tu kupa w pewnym momencie zrzut pamieci fizycznej i teraz sie nie uruchamia. Przeszukałem wątek jeden kolega sie o to zapisał nie dostał odpowiedzi gdzie sa savy czy w moich dokumentach gta sa user files to savy dziękuje , licząc na szybka odpowiedz feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Nie wiem czy wy macie te palce krzywe czy co, ja misję z lowriderem przeszedłem za pierwszym razem, jak nie możecie trafiać tak, żeby było w kółeczku to starajcie się klikać w rytm muzyki bo to jest zsynchronizowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Mam problem z misją amphibious assault. Po filmiku jaki ukazuje się przed każdą misją wyskakuje mi takie coś: "You need more practice underwater before you can start this mission" rozumiem to tak potrzebujesz większej praktyki przed rozpoczęciem tej misji ale jakiej praktyki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikk Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Pytam sie juz ktorys raz i drobne pytanko jest ktos kto ma wszystkie tereny lub w okolicach 90%?? Ja mam 76% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) Na lotnisku w San Fierro w punkcie najbardziej wysuniętym na wschód (pomijajac pas startowy) pomiędzy dwoma zbiornikami jest wyrzutnia pocisków samonaprowadzających. Rządzi :) Edit Matikk ja mam wszystkei tereny przejęte ale zeby nie posadzali mnie o zdradzanie fabuły to nikomu nie powiem czy gangi nadal atakują czy nie. Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) Niewiem jak wy, ale pamiętacie zamieszanie wywolane przez Rockstaar Games z kartami graficznymi i glośnikami creative? Na większości stron pisalo że gra nie obsluguje glośników 5.1 CREATIVE oraz nie uruchomi sięna GeForce 4 MX! Tymczasem ja zmartwiony bo posiadam GF4 MX 440 128bit 128 MB DDR 8xAGP i glośniki creative T5900 myślę że sobie nie pogram. na szczęście kupilem tę grę i jestem zadowolony. Po wlączeniu zachcialo mi się śmiać bo pierwsze dwa obrazki to: kompatybilność z EAX i obrazek że gra zostala zoptymalizowana pod karty nVidii :lol: !!! Gra śmiga mi na detalach VERY HIGH, antylising 3, 1024x768x32, widok na maxa! ja niewiem po co im to bylo?! I tak dziala! 1505868[/snapback] :blink: :lol: :blink: :lol: :blink: :lol: :blink: :lol: A jeśli można spytać to ile amsz FPS ?? 5-10 czy może 10-15 ?? Mi tu nie kituj że ci tak działa bo ja na swoim sprzęcie niemogę sobie tak ustawić bo wtedy są spadki poniżej 25 FPS, a ty ludziom tu taki wał wciskasz :lol: --------------------------------------------- Mam problem z misją amphibious assault. Po filmiku jaki ukazuje się przed każdą misją wyskakuje mi takie coś: "You need more practice underwater before you can start this mission" rozumiem to tak potrzebujesz większej praktyki przed rozpoczęciem tej misji ale jakiej praktyki ??? 1505989[/snapback] Musisz iśc sobie ponurkować, jak ci pasek 2 razy podejdzie wyzęjt o mozęsz robic misję, ja ją własnie staram się wykonać :mur: -------------------------------------------- :mur: Mam problem. Mam teraz misję u Wuzziego, koleś każe mi dopłynąc do tankowca, żeby się do neigo dostać trzeba przepłynąc pewien kawałek. W 3 momętach CJ musi zanurkować. I podczas nurkowania brakuje mi zawsze tlenu (nurkowanie 2 i 3) i gdy przepływam już na otwarte może to mam około 3% paska energii, bo on tak wolno płynie że :mur: Jest może jakiś klawisz odpowiedzialny za szybkie pływanie ?? Coś jakby szybkie naciskanie W podczas jazdy rowerem. Bo za chiny tej misji nieprzejdę jak on tak wolno będzie nurkował :| Próbowałem wszsytkich kombinacji, szybkie naciskanie SHIFT, szybkei naciskanie W, szybkei naciskanie W+SHITF, nie da rady, on dalej tak wolno nurkuje (porusza się pod wodą :| ) W klawiszologii też niema takiej opcji :cry: Może ktoś pomóc ?? Pozdro Edytowane 20 Czerwca 2005 przez freelancer7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikk Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Mam problem z misją amphibious assault. Po filmiku jaki ukazuje się przed każdą misją wyskakuje mi takie coś: "You need more practice underwater before you can start this mission" rozumiem to tak potrzebujesz większej praktyki przed rozpoczęciem tej misji ale jakiej praktyki ??? 1505989[/snapback] Musisz wiecej cwiczyc nurkowania!!!!!!!!!!!!! Np. idz nad morze wejdz i ponurkuj pojawi sie taki jasno niebieski pasek i to jest twoj wstrzymane powietrze musisz wyciwiczyc to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) Mam problem. Mam teraz misję u Wuzziego, koleś każe mi dopłynąc do tankowca, żeby się do neigo dostać trzeba przepłynąc pewien kawałek. W 3 momętach CJ musi zanurkować. I podczas nurkowania brakuje mi zawsze tlenu (nurkowanie 2 i 3) i gdy przepływam już na otwarte może to mam około 3% paska energii, bo on tak wolno płynie że :mur: Jest może jakiś klawisz odpowiedzialny za szybkie pływanie ?? Coś jakby szybkie naciskanie W podczas jazdy rowerem. Bo za chiny tej misji nieprzejdę jak on tak wolno będzie nurkował :| Próbowałem wszsytkich kombinacji, szybkie naciskanie SHIFT, szybkei naciskanie W, szybkei naciskanie W+SHITF, nie da rady, on dalej tak wolno nurkuje (porusza się pod wodą :| ) W klawiszologii też niema takiej opcji :cry: Może ktoś pomóc ?? Pozdro Ja własnie naciskałem bardzo szybko SHIFT i przepłynałem bez problemu. A skoro mozesz podejsc do tej misji to znaczy ze masz juz wystarczajaca "pojemnosc płuc". Nie wiem czy ma to wpływ ale może stamine masz słabą przez co możesz nurkowac również krócej. Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikk Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Mam problem. Mam teraz misję u Wuzziego, koleś każe mi dopłynąc do tankowca, żeby się do neigo dostać trzeba przepłynąc pewien kawałek. W 3 momętach CJ musi zanurkować. I podczas nurkowania brakuje mi zawsze tlenu (nurkowanie 2 i 3) i gdy przepływam już na otwarte może to mam około 3% paska energii, bo on tak wolno płynie że :mur: Jest może jakiś klawisz odpowiedzialny za szybkie pływanie ?? Coś jakby szybkie naciskanie W podczas jazdy rowerem. Bo za chiny tej misji nieprzejdę jak on tak wolno będzie nurkował :| Próbowałem wszsytkich kombinacji, szybkie naciskanie SHIFT, szybkei naciskanie W, szybkei naciskanie W+SHITF, nie da rady, on dalej tak wolno nurkuje (porusza się pod wodą :| ) W klawiszologii też niema takiej opcji :cry: Może ktoś pomóc ?? Pozdro 1505997[/snapback] Przyspieszenie jest spacja a w tej misji to nie musisz plywac pod woda caly czas mozesz sie wynuzac tylko uwazaj na te stateczki. Pod woda przyspieszenie tez jest szpacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) No klawisz ktory odpowiada za bieg na lądzie tak w wodzie odpowiedzialny jest za szybkie pływanie. A pod woda to tak samo musisz naciskac ten klawisz i klawiszami ruchu kierowac Cj'em(gejem ;)) == PS czemu tu nikt sam za przeproszeniem [ciach!] nic nie pomysli,pokombinuje SAM :mur: :mur: == Zmieniłem ten ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury :wink: test :lol: Edytowane 20 Czerwca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) :rolleyes: Zrobiłem ;) A miałem bardzo mało życia, statki wykończyłem sniperką a na statku ludzi wykończyłem silenced 9mm :) Nic mi życia niezabrali :D Wie ktoś może ile ejszcze misji żebym mógł jechać do next miasta ?? No klawisz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury[/color][/color][/color] ;) odpowiada za bieg na lądzie tak w wodzie odpowiedzialny jest za szybkie pływanie. A pod woda to tak samo musisz naciskac ten klawisz i klawiszami ruchu kierowac Cj'em(gejem ;)) == PS czemu tu nikt sam za przeproszeniem [ciach!] nic nie pomysli,pokombinuje SAM :mur: :mur: 1506017[/snapback] Zobacz co napisałem wyzej, naciskałem szybko SHIFT (u meni za szybki bieg odpowiada) i nic to niedawało :| No offence. Prosze mnie tu nieobrażać że sam neikombinuję !! Bo jak coś to forum w ostateczności, najpierw zawsze samemu się staram coś zrobić :) Peace. Pozdro Edytowane 20 Czerwca 2005 przez freelancer7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 przeciez mozna sie wynurzac a zeby cie frajerzy z lodek nie dopadli i nie wystrzelali po wynurzeniu po prostu sie nie ruszaj ... nabierz powietrza i znowu pod wode. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) E to to to nie robota :P ja w tej misji poczułem sie jak James Bomb ;) Nikt mnie nie zobaczył no moze raz :D ale szybko sie skitrałem pod wode ... Zobacz co napisałem wyzej, naciskałem szybko SHIFT (u meni za szybki bieg odpowiada) i nic to niedawało :| No offence. Prosze mnie tu nieobrażać że sam neikombinuję !! Bo jak coś to forum w ostateczności, najpierw zawsze samemu się staram coś zrobić :) Peace. Pozdro 1506023[/snapback] Po 1 tez shift'a mam odpowiedzialnego za szybki bieg(przyzwyczajenie z wczesniejszych wersji ;)) Nie no ok to nie tyczyło sie konkretnie ciebie tylko 50% topicu a moze i wiecej ;) jest mniej wiecej takiej tresci :lol: : Pomocy or Help ;] Jestem w misji 20346 i co tu nacisnac co tu zrobic a co do sprzetu tu nieche mi sie wogle pisac :rolleyes: == A myszka trzeba tez zdaje sie ruszac tnz kamera B) Pozdro :P... == Ja tez miałem dosyc sporo problemow i pomocy na forum szukałbym w ostatecznosci ;] na szczescie sam do wszystkiego doszedłem i bardzo mnie ten fakt zadowala :wink: Edytowane 20 Czerwca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikk Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Nie wiem czy ktos z was tez to odszukal ale znalazlem triatlon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P :-P :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 tu was zaskocze, obecnie gram w najwiekszej rozdzielczosci jaka mam dostepna w grze, czyli 1860 x1440 (czy jakos tak) 1505340[/snapback] Dlaczego na moim sprzęcie maks to 1280x1024 32bit ?? Karta za słaba? :huh: Ale i tak płynnie chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Nie wiem czy ktos z was tez to odszukal ale znalazlem triatlon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P :-P :-P :-P 1506039[/snapback] już było o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Jak by ktoś chciał zagrać biały Cj'em to tutaj zapraszam http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=53 Link zaczerpnięty z http://www.gtasanandreas.net. Ja tam osobiście wolę CJ takiego jaki jest ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek1991 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ja wole murzyna to nie sciągam tego :P . Kur.. nie moge przejsc tej misji co sie tańczy na plaży :/ moze macie jakies wskazowki jak to przejsc :) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 W VC można było kursować autobusem i zabierać pasażerów ;) Tu jest autobus, ale przystanków nie widzę... Czy komuś udało się kogos podwieźć? Mam słabośc do autobusów i wręcz uwielbiałem to w Vice City... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Yeah. Mam Monster Trucka :twisted: :twisted: :twisted: Oczywiście bez czitów zdobyłem ;) Teraz idę się rozkoszować nowym terenem :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 koleszka są przystanki wiec bedziesz mógł sie zabawiać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Jak by ktoś chciał zagrać biały Cj'em to tutaj zapraszam 1506073[/snapback] Biały Carl Johnson nie pasuje za bardzo do klimatu gangsta, psuje nastrój, chyba jakiś rasista musiał zrobić ten mod :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikk Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Jak ktos chce podbijac tereny ale ma problem bo nie ma gangsterow z obcych gangow to nich strzela w samochody mafijne. Za niedlugo sie zleci kilka innych i zacznie sie wojna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) ...a mnie się ten mod podoba, może kiedyś zrobią Pulawskiego, gruba świnia z niego ale to w końcu rodak :D Edytowane 20 Czerwca 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 ...a mnie się ten mod podoba, może kiedyś zrobią Pulawskiego, gruba świnia z niego ale to w końcu rodak :D 1506137[/snapback] Ten koleś nazywa się Eddie Pulaski i głos pod niego podkłada ten typ http://www.imdb.com/name/nm0001606/ . Może ktoś kojarzy Travisa z filmu "Najlepszy z najlepszych" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) Jak by ktoś chciał zagrać biały Cj'em to tutaj zapraszam 1506073[/snapback] Znam kogos kto by chcial takogo Si dżeja,natomiast wg mnie to jest troszq smieszne grac takim.To tak pasuje jakby w wersji PL (jakby powstala dubbingowana) glosu Sweetowe mial uzyczyc Grzegorz Miecugow :D :smile2: PS - Catalina to niezla doopeczka,tylko troszq za bardzo tego - krzyczaca. Przypomina sporo kobiet,ktore znam :P (bez urazy dla pan),zostala mi z nia ostatnia misja,czy ona jeszcze wystapi w grze ?? Pozdro Edytowane 20 Czerwca 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 zauważyliście pewne powiazanie SA z GTA3 ? w tej misji co catalina ze swoim kochasiem sie z nami sciga. tym kolesiem potem chodzimy w GTA3 (liberty city) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ja jeszcze Cataliny neispotkałem od czasu ostatniej misji. No moze podczas wyścigu który nastąpi po skonczeniu napadów :) ------------------------- Grając nasunęła mi się taka refleksja. Jak napewno niektórzy pamietają w GTA:VC był taki jeden co sienazywał Lance Vance, człowiek który był w tej grze naszym kumplem z którym robilismy misje. Mi się osobiście z nim bardzo fajnie te misje wykonywało. Teraz w San Andreas panowie z Rockstars zafundowali na Cesara (nie wiem czy dobrze napisałem), z którym sie tez misje bardzo fajnie robi i wogóle koleś jest naszym Homes (też nie wiem czy dorbze napisałem ale tak się zwraca do CJ :) ). Dobra tendencja Rockstars, żeby nasz bohater nie był sam i miał jakiegoś takiego kumpla który znim jeździ od miasta do miasta :) ---------------- A co do tego gdzie jestem. Właśnie skończyłem misje z Wang Autos i teraz mi generuje 8000$/dzień + mogę tuningować autka w specjalnym garażu (inny troche niż zwykły garaż do tuningu) i mogę zbierać autka i dawać na statek :) (tak jak to było w VC - tylko żę tam był garaż w Sunshine Autos :) ) Teraz idę się pobawić szkółką łodzi. Pozdrawiam P.S. Sorry za długoś posta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...