Yearman Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 To powie mi ktos gdzie jest ta misja z alfonsem ?:P 1512041[/snapback] W pierwszym miescie za stacja benzynowa stoi PIMP MOBILE takie biale retro kabrio z hydraulika(okolice miejsca Lowrider contest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) Do @xpektor - tak daje to % --------------------------------- Coś mnei ździwiło. Myślałem że nie będize w grze juz lepszej misji niż w "BLACK PROJECT" a tu teraz skończyłem taką która bije tą poprzednią na kolana :wink: A mianowicie "Breaking the Bank at Caligula's" ;) Własnie dla takich misji się gra w tą grę :] Teraz mój osobisty ranking misji jakie mi się najbardziej podobały (kolejnosc nie przypadkowa) 1. "Breaking the Bank at Caligula's" 2. "Black Project" 3. "Just Business" 4. "Reuniting the Families" Może jeszcze coś dojdzie, anrazie jestem dalej w Las Venturas - progress gry 76.97% :D --------------------------------- A teraz jedna ciekawa rzecz, poznajecie może tą okolicę ?? (Screeny z GTA:SA) :arrow: IMAGE :arrow: IMAGE2 -------------------------------- A dodam że gra teraz tak zasysa że rgam dzisiaj od 11:30 nonstop :wink: Pozdro 1511797[/snapback] Hehe, skad wziales snieg :P? A kobiety dlaej w mini nawet jak pogoda ponizej zera spada :wink: Edytowane 24 Czerwca 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Na mapie tej wiejskiej (2 miasto) jest na polu taki samochod bialy rozwalony:) i nieda sie go naprawic/przerobic nic:) mozna tylko kolor zmienic... ale dalej jest rozwalony... do czego ten samochod?:) wyglada jak christine z filmu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ano taki,ze po 1 poradnik ma grubo ponad 100 stron,po2 to jest jakas misja poboczna a po 3 ja nie korzystam z solucji do takich gier. 1512084[/snapback] Ad 1. To że poradnik ma ponad 100 stron, to w tym przypadku chyba dobrze nie :?: Poradniki powinny być rozbudowane i powinny zawierać jak najwięcej informacji. Ad 2. Misja poboczna... W tym poradniku są opisane misje poboczne i nie trzeba czytać całości, wystarczy znaleźć odpowiedni fragment. Ad 3. Nie korzystasz z solucji, więc zaśmiecasz forum takimi banalnymi pytaniami :?: :blink: Robi to user, który jest na tym forum od lutego 2003 :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Uprzedziłeś mnie :wink: Właśnie jestem po misjach na lotnisku. Najgorsza z nich to wg mnie N.O.E. :? Trochę się na [ciach]ałem przy niej, no ale ukończyłem. Powoli zbliżam się do końca gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) witam, ale tu się nam zrobił śmietniki, "wszystko o wszystkim" jak nie było to macie spolszczenie w ver 1.0 (beta) http://juriserp.free.fr/sanandreas/spolszczenie_sa.zip a spolszczone zostały: - Misje Policji - Misje Straży Pożarnej - Misje Karetki - Menu Główne - Opcje Grafiki - Opcje Dzwięku - Garaż - Tor TRAIL w Las Venturas edit1. u mnie spolszczenie działa poprawnie :) edit2. jak radziliście zmieniłem paletę kolorów na 16 bit(1600x1200) i z czego zobaczyłem gra znacznie przyspieszyła, ale nie ma róży bez kolców, gdyż częściej zdarzają się przekłamania textur i podczas silnego hamowania(dym) ilość fps-ów drastycznie spada (do kilkunastu fps-ów) czego nie było w rozdzielczości 32 bit przy rozdzielczości 1024x768, ale gram dalej :) Edytowane 24 Czerwca 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 w 16 bitach sa DUŻE przekłamania w kolorach (lewkko fioletowy dym w kropki np.) Granie w dzisiejszych czsach w 16 bitach to lekkie przegiecie - chyba ze ktos juz naprawde inaczej nie moze, ale jak słysze wypowiedzi ze ktos gra na maxa z aax4 i 16 bitach to :|szok|: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) w 16 bitach sa DUŻE przekłamania w kolorach (lewkko fioletowy dym w kropki np.) Granie w dzisiejszych czsach w 16 bitach to lekkie przegiecie - chyba ze ktos juz naprawde inaczej nie moze, ale jak słysze wypowiedzi ze ktos gra na maxa z aax4 i 16 bitach to :|szok|: 1512344[/snapback] Ja nie mam takich "przełamań w kolorach",naprawdę. A gram na 1024x768 16 bit,AAx2 detale medium i Draw distance na maxa. Ilość klatek mierzyłem frapsem i W ŻADNYM momencie gra nie spada poniżej 30 FPS. Pozdrwiam. Edytowane 24 Czerwca 2005 przez NeoXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 jak sie w grze a raczej w opcjcach sterowania nazywaja dwa klawisze ktore jak sie jeden z nich wcisnie razem z gazem i hamulcem to sie pali gumy.chodzi mi o to jak zrobic 360 burnout... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) :ploom: :ploom: A w realu jak chcesz 360 zrobic palac gume to co robisz ... :-| Ten temat to istny MARATON (U)SMIECHU :lol: Edytowane 24 Czerwca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 W pierwszym miescie za stacja benzynowa stoi PIMP MOBILE takie biale retro kabrio z hydraulika(okolice miejsca Lowrider contest) 1512180[/snapback] Dzieki,obadam to.Crosis,nie denerwuj sie,chcialem tylko zapytac o 1 malutki szczegol,juz wiem i jest oki,pozdro dla Was :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 heheh dokladnie robi sie tak jak w realu + - ( nie ma na to kodow :P ) hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 siemanko, mam problem następujący (nie wiem czy nie był opisywany juz wcześniej, bo nie chce mi sie czytac wszystkiego) mam fx5200, 768 ramu i 2,6 procek i kurde nie moge pograc, na 800-600 i low jest tak że przez chwilke śmiga plynniie a potem tnie jak cholera, i potem znowu przez chwile chodzi plynnie i potem znowu tnie, wkurza mnie to strasznie i nie wiem co jest grane..... za słaby sprzet czy co?????? niech ktos mi odpowie plis :? :? 1512109[/snapback] :mur: :mur: :mur: Jak ja lubię takich debili (sorry za wyrażenia) co im się nic nei chce poszukać, tylko wchodzą na forum i zaraz walą pytanie :mur: :angry: ------------------------------ A co do tego że jest taka misja w SA że do liberty lecimy to tutaj wam daję screena gdzie widać cel misji ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 jak sie w grze a raczej w opcjcach sterowania nazywaja dwa klawisze ktore jak sie jeden z nich wcisnie razem z gazem i hamulcem to sie pali gumy.chodzi mi o to jak zrobic 360 burnout... 1512399[/snapback] Wazonie, te dwa klawisze mają nazwy: strzałka w góre i w dół. Jak można samemu na to nie wpaść??? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro9999 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 witam jakos niezauwazyłem takiej zeczy zeby ktos miał taki problem wienc napisałem hmmmm to co mam: -sytem: Windows XP -komputer: Intel Pentium 4 CPU 2.66 GHz 256 MB RAM -karta: NVIDIA GeForce FX 5200 128 MB a mam taki problem zaczynam jzu troche grac no piersze chwile gry to jest dojechanie tam do domu CJ i jest taki problem ze po chwili pojawiaja mi sie na ekranie pełno jakis kresek i niewiadomo czego jeszcze wala sie tekstury samochodow wszystkiego praktycznie czasem troche to słabiej czasem mocniej i totalnie sie nie da grac co mam zrobic zeby sie tego pozbyc i muc grac ??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyrycerz Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zmień stery od grafiki. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro9999 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zmień stery od grafiki. Powinno pomóc. 1512532[/snapback] hmmmm jak zmieniłem to nic to nie dało no moze jedynie to chociaz niewiem czy napewno czy istny przypadek ze troche mniej ich ale nadal sa a puzniej przy misi z rowerem to jzu katastrofa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 mam problem z misja od wooziego - bodajze w las venturas wchodze do hotelu/kasyna spotykam wooziego - gadka szmatka - potem jestem w garazu a do maski przywiazany jest jakis typ i mam go przewiezc najprawdopodobniej po miescie ale jak cj wsiada do fury to nie moze wyjechac z garazu a widac i slychac ze brama garazowa sie otworzyla. wlacza sie widok z innej kamery i wyglada to tak jakby auto walilo w brame i za cholere nie wyjedzie- utknelo na dobre (no cheats no trainers). WTF co mam zrobic ? (spacja nei dziala - skip movie/trip) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 u mnie dziala przyspieszenie przerywnika.. Co do szkoły pilotazu.. ci którzy robią i mają problemy, to proponuje robic kóleczka w prawą strone:) Ja ukonczylem ją w 20min. (cała szkole na srebro, 3 chyba na złoto testy). Gram na DualShocku2 + (jak trzeba precyzyjnie celować, uzywam myszki) pozdro. Aha.. jeszcze jedno, ktos napomniał o piratach i powiedzial ironicznie, kto by kupił za 250zł gre. ja kupilem;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Gram na DualShocku2 + (jak trzeba precyzyjnie celować, uzywam myszki) 1512560[/snapback] tzn mozesz celowac padem, szybko chwycic myszke i celowac nia? mi za chiny nie udalo sie tak skonfigurowac. gram na padzie, a kiedy wymagana jest misja z precyzyjnym sterowaniem, przelaczam w opcjach kontroler z pad'a na mouse. ty tak samo czy masz jakis lepszy sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) a mieliscie to? =] Edytowane 24 Czerwca 2005 przez p!Ck3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) eee mieliśmy :P oto 50 cent i tupac http://subarufan.freesuperhost.com/gallery26.jpg :P (SKOPIUJ LINK DO PRZEGLĄDARKI!!!) Edytowane 24 Czerwca 2005 przez vojtas21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) tzn mozesz celowac padem, szybko chwycic myszke i celowac nia? mi za chiny nie udalo sie tak skonfigurowac. gram na padzie, a kiedy wymagana jest misja z precyzyjnym sterowaniem, przelaczam w opcjach kontroler z pad'a na mouse. ty tak samo czy masz jakis lepszy sposob? 1512641[/snapback] inzcaej.. naciskam przycisk myszy prawy (ustawilem se celowanie nim, na padzie tez mam odpowiednik), i po nacisnieciu moge celowac mychą. Edytowane 24 Czerwca 2005 przez peseq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 BIG sorry , jesli takie pytanie juz bylo , ale czytanie 48stron to nie na moje nerwy , BTW , przydalaby sie wyszukiwarka w tematach , gdy sie chce wyszukac np jakies slowo , wyrazenie. otoz chodzi mi o to , jak/gdzie wlaczyc celownik przy broniach palnych ? chcialbym poprzebijac oponki a tu lipton :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Nie no nie zalamuj mnie czlowieku!! RMB Ci nic nie mowi? Prawy klawisz myszki!!! Nawet nie trzeba czytac tych 48 stron, wystarczy bardziej zwracac uwage na to co w grze! Moze i takie pytanie nalezaloby umiescic w mini FAQ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T_M_K Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) no to kolego FREELANCER7 zamiast pisać jakieś [ciach!]ły to może byś mi udzielił porady, czego mam szukać i gdzie??? :angry: :angry: Edytowane 24 Czerwca 2005 przez T_M_K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Prawy przycisk myszy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 kurde, no pomozcie, jak zadowolic ta klientke w key to her heart :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Szkola jazdy motorem same zlota w 5 minut :wink: tylko czemu przed szkola stoja 2 a nie 3 motory :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) kurde, no pomozcie, jak zadowolic ta klientke w key to her heart :( 1512796[/snapback] Odinstaluj tego moda dla dzieciaków to sie sama zadowoli. Chciałeś bez cenzury to kombinuj teraz :D Mam nadzieje że masz założony "Gimp Suit" dostępny w Twojej garderobie. Edytowane 24 Czerwca 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...