mihalo Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 czy jest możliwośc konfiguracji w którymś z plików w katalogu gry aby było większe zróżnicowanie samochodów w danej chwili? to moim zdaniem jeden z największych bugów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Mam problem z misją STORWAWAY w solucji mam napisane: "Gdy podjedziesz bliżej, na chwile przed startem, będziesz mógł spokojnie wjechać do środka." Natomiast u mnie po filmik CJ sam pokazuj się na motorze (wbrew temu co jest w solucji) Wciskam gaz na maksa, gonie samolot ale niemozliwe jest go dogonic. Powtażałem misje dziesiątki razy i nic :blink: Pomocy!!! Cała solucja misji (z gta.pl) × STORWAWAY× Bardzo ciekawa misja. Na początku wskakuj szybko na ścigacza obok i goń startujący samolot. Nie jedź bezpośrednio za nim a lekko z boku, gdyż wylatują z niego beczki. Gdy podjedziesz bliżej, na chwile przed startem, będziesz mógł spokojnie wjechać do środka. Teraz czas na pozbycie się strażników. Samolot jest wypełniony po brzegi materiałami wybuchowymi, więc każdy niecelny strzał może spowodować eksplozję, a w konsekwencji klęskę misji. Tak więc używaj pięści lub też dowolnej broni białej, ażeby pozbyć się wrogów. Gdy uporasz się z przeciwnikami, podrzuć ładunek wybuchowy przy kabinie pilota, wyskocz z samolotu i zdetonuj go! A tak już poza misją, otwórz spadochron, ażeby się nie zabić. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Mam problem z misją STORWAWAY w solucji mam napisane: "Gdy podjedziesz bliżej, na chwile przed startem, będziesz mógł spokojnie wjechać do środka." Natomiast u mnie po filmik CJ sam pokazuj się na motorze (wbrew temu co jest w solucji) Wciskam gaz na maksa, gonie samolot ale niemozliwe jest go dogonic. Powtażałem misje dziesiątki razy i nic :blink: Pomocy!!! Cała solucja misji (z gta.pl) × STORWAWAY× Bardzo ciekawa misja. Na początku wskakuj szybko na ścigacza obok i goń startujący samolot. Nie jedź bezpośrednio za nim a lekko z boku, gdyż wylatują z niego beczki. Gdy podjedziesz bliżej, na chwile przed startem, będziesz mógł spokojnie wjechać do środka. Teraz czas na pozbycie się strażników. Samolot jest wypełniony po brzegi materiałami wybuchowymi, więc każdy niecelny strzał może spowodować eksplozję, a w konsekwencji klęskę misji. Tak więc używaj pięści lub też dowolnej broni białej, ażeby pozbyć się wrogów. Gdy uporasz się z przeciwnikami, podrzuć ładunek wybuchowy przy kabinie pilota, wyskocz z samolotu i zdetonuj go! A tak już poza misją, otwórz spadochron, ażeby się nie zabić. :blink: 1536175[/snapback] Tez mialem maly problem z ta misja, jedz motorem pomiedzy samochody wtedy skracasz sobie nieco droge ip owinienys go szybko dogonic. Predzej jechalem prawa strona omijajac czarnych ludzi obok samochodow zeby do mnie nie strzelali ale nawet samolotu nie doganialem. Zrobilem co napisalem wczesniej i wyszlo za 3 razem. Samolot powinienys dogonic pod sam koniec jak juz startuje. Pozdro i zycze powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Naciskaj cały czas strzałkę w górę (odpowiada za pochylenie się do przodu). rozpędzisz się wystarczająco i nie ma bata, żebys nie wjechał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka16 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Prosze pomóżcie nie wiem co się dzieje gram 2 minuty w GTA SA i komputer mi sie restartuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaSHunteRcSS Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) Prosze pomóżcie nie wiem co się dzieje gram 2 minuty w GTA SA i komputer mi sie restartuje 1536405[/snapback] FAQ Edytowane 8 Lipca 2005 przez SaSHunteRcSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 CHolera mam misje gdzie jade po Cesara (misja po deconstruction gdzie buldozerem trzeba rozwlaic to i owo)I Jak juz po niego dojezdzam to ten debil nie wsiada do fury,pare razy wlaczlaem gre,itp,i nic co za bla,wie ktos jak to obejsc?Po za reinstalką gry.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) Ale czekasz na niego w swojej furze? bo z tego co pamiętam trzeba wsiasc do Lowridera Cesara, który tam stoi. Edytowane 8 Lipca 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 wsiadam do niego to oczywiste ale ten pól-dałn nie wchodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Przejedź go, albo mu walnij. Ja tak miałem z dziewczyną CJ'a. Nie chciała się ruszyc, to ją przejechałem i zaraz sie opamiętała :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Jak sie wstawia te samochody ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 He,ja go i przejeżdzalem i tluklem i strzelaem mu w dupsko,a jak mnie slzag trafil przyladowalem mu w leb z RPG...I nic,no po RPG juz bylo mission failed : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Tego nie wiedza chyba nawet najstarsi indianie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Witam ponownie. Mam dosyć nietypowy problem z grą. Otóż od zainstalowania najnowszych sterowników Omegi(tych bazowanych na catalystach 5.6) do mojego Radeona 9800Pro, gra przestała zapisywać moje save'y i ustawienia do folderu 'Moje dokumenty\GTA San Andreas User Files', tylko utworzyła folder 'GTA San Andreas User Files' bespośrednio na dysku C: i tam zaczęła operowac tymi plikami. Jest to trochę dla mnie uciążliwe, ponieważ na innym koncie użytkownika brat również gra w San Andreas, a w moim przypadku ustawienia, zarówno jak i save'y stają się globalne, a nie jak do tej pory było, lokalne dla użytkownika. Czy to sterowniki Omegi mogą być przyczyną? Bo to trochę dziwne, żeby sterowniki o takim czymś decydowały :/. Bardzo proszę o pomoc. Dziękuję z góry, Cebix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 @Cebix Czytaj FAQ na pierwszej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 He,ja go i przejeżdzalem i tluklem i strzelaem mu w dupsko,a jak mnie slzag trafil przyladowalem mu w leb z RPG...I nic,no po RPG juz bylo mission failed : D 1536794[/snapback] Podeślij mi save na maila, to zobacze czy u mnie będzie się działo to samo. Ja nie wiem ... Albo macie piraty, albo jakieś dziwne wersje tej gry ... Mi nie wystąpił żaden z problemów jakie tu opisujecie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Daj maila to to zrobe,i gdyby jakimś cudem u Ciebie się dalo to przejsc,to prosże odejsij mi dwa savy,jeden po przejsciu i jeden przed ale saveniety jeszcze raz u Ciebie,moze u mnie się coś wali.I dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 dzisiaj jakas misje gralem gdzie trzeba bylo 4 motore policyjne ukrasc i na ciezarowke wjechac..jak wjechalem 3 motorkiem na ciezarowek (ktora jechala pod mostem), to wszystkie motorki zostaly w miejscu a truck pojechal dalej.. pozniej nie dalem rady zejsc z tego motorka :blink: :-| filmik (2,2mb): http://anti-freez.net/remek/gtasabug.wmv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Dzis sobie z nudow potestowalem jak gra chodzi na 32 i 16 bitow i ku mojemu zdziwiniu roznice w plynnosci sa gdy mamy effects ustawione na very high (ta opcja odpowiada za cienie) jesli damy na low to spokojnie mozna grac na 32 a plynnosc taka sama w porownaniu z 16 a grafika ladniejsza. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKoS1324 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Witam... ...sorry, że tutaj piszę, ale niemogłem znaleźć w poradniku (:/). Czy ktoś mógłby mi napisać, którym się wystrzeliwuje pociski w misji N.O.E w (chyba) San Fierro u tego Toreno'a????Tzn. gdy jestem nad pierwszym tym ze tak powiem checkpointem(kółkiem czerwonym) trzeba coś przycisnąć...właśnie ...co?? Odpowiadajcie na mejla kamil_1234@o2.pl albo na GG# 3796781. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 NO w MORDE co za czlowiek!!!POczytaj FAQ!!! (chcoiaz do tego nie jest to potrzebne!!)WEJDZ W OPJCE GRY I SOBIE USTAW no nie mogę ile ty masz lat 8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Proponuje takim osobą jak "KoKoS1324" i inni procenty walic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 W mordę coś mi się chyba z grą zwaliło (mam orginal pozczyony od kumpla) bo nie dośc ze ten Cesar nie chce wsiasć to nikt nie chce wsiadac,dziewcyzna tez nie. :blink: --------------------- Tu nastąpiło łączenie postów. Następnym razem skorzystaj z opcji EDYTUJ // Crosis Przeisntsalowlem gre jescze raz i jest dobrze,(wtedy nie chcialem bo nie mialem plyty ale znowu ją mam)Eh jakis bug widac sie wdarl,no nic,trudno,ale dzięki za chęc pomocy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka16 Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 FAQ CO to jest ? O co chodzi z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Boooooże ..... Widzisz i nie grzmisz :evil: Zobacz co jest na pisane na 1 STRONIE TEMATU !!! @To_MeKs - nie ma sensu. Gdyby to był stały użytkownik forum, to można sadzić procenty, a jak koleś dopiero co się zarejestrował, to go to nie będzie obchodzić wogóle. @Gosu - to maila juz nie podawać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 No oki BLANTMEN, ale trzeba cos wymyslic na takich ludzi bo jak czytam to mi sie nie dobrze robi polska narod tępy czy jak!!! :blink: popierwsze NIE UMIECIE CZYTAC!!!!! A po drugie SZUKAC!!! :mur: :mur: :mur: Niektore tematy powinny byc nie dostepne dla początkujacych uzytkownikow dla mnie rozwniez chociaz jak sadze nie smiece duperelami owego tematu. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 FAQ CO to jest ? O co chodzi z tym? 1537552[/snapback] F.A.Q. to skrot z angielskiego Frequently Asked Questions, czyli Najczesciej Zadawane Pytanie (i odpowiedzi do nich) jesli chodzi o ten temat to sa to najczestsze problemy zwiazane z gra i rady jak je rozwiazac, wiec jesli masz jakis problem to wpierw zajrzyj tam, bo prawdobodobnie (jesli jestes niedoswiadczony) znajdzie sie tam na nie odpowiedz, pozdro Nie mozna tak od razu na kogos najezdzac, bo jak poczatkujacy internauta moze sie pokapowac co to znaczy jak wszycy mu takim skrotem (F.A.Q.) zarzucaja. Teraz bedzie wiedzial, i skoncza sie takie pytania (mam nadzieje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 BLANTMEN- Nie już nie musisz podawać,uporałem się z tym i prawdopodobnie u Ciebie było by wszystko dobrze,a u mnie znowu lipa,bo mi się coś z grą zwaliło,ale już jest ok,w kazdym razie dzięki za oferte pomocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 a Ja mam pytanie ? nie moge zrobić kolejnej misiji u pana "W" - japońca, mówi że mam za małe doświadczenie z wodą, w wodze :) ale to nic nie daje probowalem juz pływać, nurkować, jezdzic łodziami i nic , jedynie spada mi wytrzymałośc stamina ?? Jeżeli miał ktoś taki problem a pewnie nie jeden z was to rzućcie jakąś podpowiedż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) JORDAN 22 najlepiej zeby zwiekszyc pojemnosc pluc to pozbierac sobie troche ostryg na pierwszej stronie masz link do mapy gdzie co i jak. pozdro edit bede dobry i Ci dam http://www.zenithar.republika.pl/gta/oysters.gif milego zbierania i nie idz na latwizne plynąc na powierzchni a potem nura lepiej plywac pod woda caly czas szybciej lung Ci sie zwiekszy pozdro Edytowane 9 Lipca 2005 przez To_MeKs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...