Gorsen Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 co trzeba zrobić w tej 3 misji na swoim lotnisku co na teren wojskowy sie wchodzi i do podziemi trzeba wejsc?? wejsc wszedłem tylko niewiem co dalej jestem w tym miejscu co wskazuje kwadracik i nic. co trzeba zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 SOLUCJA JEST NA PIERWSZEJ STRONIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Być może już wiecie: Wczoraj w tv mówili, że GTA:SA wycofano ze sprzedaży w USA z powodu moda "Hot Coffe"- ponoć producent/wydawca straci na tym 50 mln $. Się porobiło :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) tak już chyba na wp pisali. Sprzedawcy zrezygnowali z zamówień ;) ale ma się pojawić poprawiona wersja, bez możliwości odblokowawnia tego ;) i oczywiście z nalepką 18 :> pozdrawiam. P.S. pewnie teraz nawet za gwałty będą winić GTA bo za strzelaniny to już nie raz było ;)) Edytowane 29 Lipca 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 To było w Panoramie http://195.16.88.2/~sdr/sa/filmy/panorama_28072005.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 nie no, są ludzie i taborety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Nie znalazłem nigdzie odpowiedzi w tym topicu , czy ta gra obsługuje Dual Shocka 2 ?? W grze nie moge znaleźć takiej opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 ja mam dual shocka1 ;) działa, tylko trzeba se samemu ustawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0m1n Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Mam problem z misja od "BS" co trzeba sciagnac czterech gosci z jadacego pociagu, a ja jade na motorze i pasarzer strzela. Pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 ^ patrz jak ten koles strzela, nie mozna byc za blisko jak i za daleko pociagu bo albo bedzie walil w chmury (za wysoko) albo w pociag (za nisko).... A mnie juz @!$#% bierze z ta szkola latania , hardcore od 3 "misji" (circle cos tam) :sad: :angry: Jest jakis patent na to (w solucjach pisza ze trudne i wciskaj R3 i Lcos - ale ja nie mam pada psx'a :mrgreen: ) ? Moze jakis kod czy cus ? Nie chce brac nieswoich save'ow ;) Chce tylko przebrnac ta szkole latanie :mur: Mecze sie z tym drugi dzien... max to 63 %, za malo czasu.... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Jest jakis patent na to (w solucjach pisza ze trudne i wciskaj R3 i Lcos - ale ja nie mam pada psx'a :mrgreen: ) ? Moze jakis kod czy cus ? Nie chce brac nieswoich save'ow ;) Chce tylko przebrnac ta szkole latanie :mur: Mecze sie z tym drugi dzien... max to 63 %, za malo czasu.... :cry: 1573822[/snapback] też miałem problem wlasnie z tym przelatywanem przez kółka, a są 2 takie zadania. Udało mi się to przejść w ten sposób, że nie dawałem gazu na zakrętach, bo nie potrafiłem dobrzez skręcić. Dodawałem gazu jedynie na prostej. W ten sposób te 2 zadanka zaliczyłem na brąz i srebro. A najłatwiejsze i najlpesze wg mnie zadanie to skok ze spadochronu. 48 sek. za drugim podejsciem i złoto :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) Nie dam rady tego przejsc, moj rekord to cos kolo 1:30 szybciej nie dam rady......... lipa. Ide oddac gre do sklepu moze mi zwroca kase ;) :mrgreen: UPDATE: Udalo sie 1:13 :mrgreen: Teraz niestety znowu musze zrobic to samo plus wyladowac.... ech :/ Edytowane 30 Lipca 2005 przez rcube Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziku Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Czy ktos mi moze powiedziec gdzie jest ta pieprzona podkowa nr 50 z mapki w FAQ?? Bo tam gdzie jes zaznaczona to nie moge jej znalezc. Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 na dachu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Czy wystarczy jeździć samochoem żeby bodnieść sobię umiejętność prowadzenia? Katuje już długo, ale pasek stoi w miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Tak. Warto też pouczyć się w szkółce jazdy samochodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Zdaje sie, ze umiejetnosc jazdy samochodem rosnie najwolniej... samochodem jezdze 2x wiecej niz motorem, a wskaznik umiejetnosci na motorze jest o wieeeele wiekszy. Najlepiej wykonuj misje, jezdzi tlyk osmaochodem i ci urosnie ;). A tak w ogole po co to jest? Na motorze niby im wiekszy skill, tym mniejsza szansa na upadek itp... ale jakos roznicy nie widze. Chyba tylk odo tego, zeby sie na zawody dostac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Czy ktos mi moze powiedziec gdzie jest ta pieprzona podkowa nr 50 z mapki w FAQ?? Bo tam gdzie jes zaznaczona to nie moge jej znalezc. Thx 1573978[/snapback] zauwaz ze jest tam taki tunel (szara kreska) a podkowa idealnie na niej, tak wiec nie suzkaj jej na powierzchni, ale wejdz do tunelu i tam bez zadnego klopotu ja znajdziesz pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 (edytowane) Na motorze może nie widać różicy zwłaszcza jak walniesz w jakiś samochód jadąc z dużą predkością, ale za to większa umiejętność jazdy samochodem pozwala lepiej wchodzić w zakręty tzn. przy moim poziomie dość łatwo o wykręcenie bączka, sprawdzałem też save 100% i różnica jest na prawdę duża p.s. Mamy na forum źle ustawioną godzinę :) Napisałem odpowiedź o 2 z minutami, a wg forum o 1 z minutami :) Pozdrawiam Edytowane 31 Lipca 2005 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 TAAAAAAA.. true dobrze jest zaliczanie "prawek" hehehe najwiecej miale problemu oczywiscie z lataniem jak wiekszosć, pewnie ale z przykrością stwuierdzam że zostały mi już tylko dwie misje,,,,, qrdeee tak to szybko zleciało, przedostatnia, mam pomóc cesarowi odbić jego dzielnice, noi :) final - > kill the corupcion caps, :)) yeahh . . noi co potem?? Pewnie czekanie i oczekiwanie na nowe gta tylko czy kiedyś wyjdzie na kompa ? hmmm obaiwam sie że niee .....ale badzmy dobrej mysli ps. Pozdro for all players Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Jak nie wyjdzie na kompa? Chyba cos ci sie pomylilo. Jakby GTA noew nie wyszlo na kompa, to Rockstars by polowe zyskow stracilo z gry... ale zes dojebal teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Ma ktoś juz wersje od cenegi za 129 zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Gdzie znajde te pojazdy??? Do jakich pojazdów można przycepiać przyczepki? A ten samolot brał chyba udiał w misji którego się goni motorem, wjeżdza sie i sie go wysadza, więc moze on byc zrobiony tylko do potrzeb tej misji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Samolot jest na lotnisku w Las Venturas. Od wjazdu na lotnikso trzeba jechać na lewo, do hangaru. Otworzą się wrota i będziesz mógł sobie polatać. Dunerider (ten pod samolotem) zdobywasz wtedy, kiedy ukończysz konkurencję na stadionie w Las Venturas, a która polega na zbieraniu "kółek" przy pomocy Sancheza (trzeba mieć powyżej 30 pktów chyba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Do jakich pojazdów można przycepiać przyczepki? 1576892[/snapback] przyczepki można zaczepic do tych małych białych autek dostępnych na lotnisku. Tam tez należy szukac przyczepek :) Co ciekawe, przyczepka po wywróceniu wybucha :blink: Kosiarki osobiście nie znalazłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 (edytowane) Jakie strony z modami do gry możecie mi polecić? Głównie zależy mi na prawdziwych pojazdach z czasów w których rozgrywa się akcja gry i ciuchach istniejących n prawdę marek. Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy-16 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Mam taki problem, a mianowicie gta sie super wszystko ladnie instaluje ale jak chce uruchomi klikam na ikonke to nie ma zadnej reakcji, moze ktos wie co jest nie tak, a i kompa mam takiego jak napisane jest w podpisie windows xp z sp2 świeżo po reinstalce 1570488[/snapback] Czy ktos moze mi pomóc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zrób reinstall gry, a jak nie pomoże to systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba@Liverpool Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam pytanie-jak zrobic zdjecie nr 42 z poradnika GRY Online te posrodku biurowca?? :razz: I jeszcze zdjecie nr 8 z tego samego poradnika (bo stawalem juz na moscie na ciezarowkach a i tak go nie umiem porzadnie pstryknac) Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez Seba@Liverpool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Jakie strony z modami do gry możecie mi polecić? Głównie zależy mi na prawdziwych pojazdach z czasów w których rozgrywa się akcja gry i ciuchach istniejących n prawdę marek. 1577788[/snapback] Dołączam się do pytania bo przeszedłem już cała grę i teraz trzeba ją czymś udziwnić aby dalej chciało się grać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...