GuC!o^ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 też tak miałem z dwa razy ;p ale nie podczas misji tylko podczas "lansu" po mieście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziku Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Teraz mam inny problem - mianowice nie moge przejść misji u Kena Rosneberg - tej w której trzeba przejąć samolot w powietrzu -tj. wziąć samolot z lotniska i przelecieć przez okrąg nad samolotem "zabójców" w powietrzu. Za chol.... nie moge przeleciec przez ten okrąg :mur: a samolotu nie mogę dogonić tą cesną - doradzie coś bo juz mnie nerwica bieze.... :mur: 1589315[/snapback] Jak zobaczysz ten samolot przed soba to momentalnie zrob nawrot i wtedy spokojnie go dogonisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Czy ktoś próbował w misji Saint Mark's Bistro (tej w Liberty City) wpisać kod na jetpacka i wydostać się za ogrodzenie na miasto? :D Ja już jestem daleko po tej misji, a dopiero teraz mi przyszło to do głowy :) Na mur nie da rady się wydrapać - jest za wysoko - ale może uda się go pokanać z pomocą jetpacka... Może by ktoś, kto jest przed tą misją spróbował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Pewnie sie nie da, i jakas niewidoczna sciana cie blokuje. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Ehh panowie, mnie ta gierca nie podnieca. Dla mnie to jeden wielki, ochydny, brzydki CRAAAPPPPPPPPPP ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Ehh panowie, mnie ta gierca nie podnieca. Dla mnie to jeden wielki, ochydny, brzydki CRAAAPPPPPPPPPP ! 1590155[/snapback] Nikt Cię nie zmusza aby w nią grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Nikt Cię nie zmusza aby w nią grać. 1590220[/snapback] Ale zdanie swoje ma i moze sie wypowiedziec. A do tego nie poparte zadnymi przemysleniami czyli jakis tam bełkot. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorsen Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Niewiecie gdzie jest 40 taga bo tam gdzie mapa wskazuje to jej niewidze sprawdzalem z kazdej strony budynku ale jej niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Niewiecie gdzie jest 40 taga bo tam gdzie mapa wskazuje to jej niewidze sprawdzalem z kazdej strony budynku ale jej niema 1591342[/snapback] Boczna ściana garażu koło boiska do basketballa. Ma kolor pomarańczowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorsen Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Dzieki Crosis znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) Ale zdanie swoje ma i moze sie wypowiedziec. A do tego nie poparte zadnymi przemysleniami czyli jakis tam bełkot. :) 1590526[/snapback] Ok, chcesz przemyslenia. Bardzo proszę. Żaden bełkot... Więc tak: 1) Nie podoba mi się klimat, za bardzo jakiś taki powiedziałbym ,,kozacki i dresiarski", koleś rznie takiego cwaniaka, cały czas powtarzają się słowa typu ,,motherfucker" (poprawiłem, thx) i tak bez końca... głupie wyzwiska, w ogóle koleś który podkładał głosy zrobił to sztucznie, dialogi w ogóle są jak dla mnie bardzo sztuczno brzmiące 2) Mamy rok 2005 a nie 2003, engine graficzny jest jak na dzisiejsze czasy z du.py, w ogóle wymagania tej parszywej oprawy są mocno przesadzone a gra nawet na mocnym sprzęcie potrafi nieźle przyciąć 3) Gra potrafi się wysypać do windy i wyczyniać inne cuda 4) Zanikają dźwięki z wyłączonym framelimiterem, co jakiś czas się kaszanią(u mnie, u kolegi na Audigy 2 też się knociły) 5) W ogóle prowadzenie pojazdów to jedna wielka porażka, mało efektownie się jeździ 6) Siłownia + fryzjer + tatuaże + ciuchy + żarcie + rozpierducha = kaszana na maxa JEDYNYM jak dla mnie plusem tej dość kiepskiej w moim przekonaniu gry jest muzyka. Oczywiście to są moje argumenty, nie wszyscy muszą się ze mną zgadzać. Mam prawo do wyrażania własnych opinii. Polska - wolny kraj. Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ad 1. Kwestia gustu. Jedni lubią takie klimaty inni nie. BTW: powinno być "motherfucker". Ad 2. Nie każdy żyje głównie grafiką ;) A na poważnie - mało jest dzisiaj gier, w których engine jest zoptymalizowany - prawie wszystko "robi się" pod nowy sprzęt. Zgadzam się jednak z tym co napisałeś. Panowie z Rockstar chyba tylko przenieśli tą grę z konsoli na PCta :| Ad 3. Faktycznie raz mnie "wywaliło" do windy ;) Ad 4. U mnie wszystko ok. Mam Soundstorma. Zalecam zapoznanie się z FAQ na pierwszej stronie. Ad 5. Może i mało efektownie, ale w końcu to nie jest symulator, tylko gra akcji. Czepiasz się na siłę ;) Ad 6. Ta "kaszana" wielu osobom się podoba. Z ciuchami jest istotny problem, gdyż można było lepiej rozwiązać zmianę stroju (teraz trwa to za długo). Do tego jeszcze dochodzi tuning, którego jest za mało (tylko wygląd, nitro i farba, a gdzie zwiększanie mocy silnika i inne sprawy :?:). Trzeba było od razu takiego posta napisać, wtedy nikt by Ci nie zarzucił, że bełkoczesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 @ Crosis thx, poprawiłem, mój błąd. Każdy ma inne gusta... Ja tam dalej zostaje przy mojej trójcy czyli CoD (wraz z UO), BF 2 i... PES 4. I tych gier się trzymam, reszta się praktycznie nie liczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Każdy ma inne gusta... Ja tam dalej zostaje przy mojej trójcy czyli CoD (wraz z UO), BF 2 i... PES 4. I tych gier się trzymam, reszta się praktycznie nie liczy. 1592985[/snapback] skoro licza sie dla Ciebie tylko te 3 gry to po co sie wypowiadasz na temat innych gier ktorych nie lubisz/nie podobaja Ci sie ?? wchodzisz do kazdego watku o innej grze i piszesz tam, ze Ci sie ta gra nie podoba bo masz tylko 'swoja trójce' ?? Nie interesuje Cie ta gra to nie wchodz i tyle, ten temat jest DOKLADNIE o jednej grze wiec napewno wiesz czy Ci sie podoba czy nie. Nie rozumie takich ludzi, gadanie dla czystego gadania... PS. nie ma pamieci 'KingstonE' jest Kingston Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Witam Mam pytanie jak zdobyć Helene chodzi mi o ta co jest na dachu amunittion.Powiedziała mi ze jestem za bardzo napakowany to straciłem mięśnie teraz mam 0 i tłuszczy mam 0 i jestem chudy jak patyk :).Ale jak do niej podchodze to mi mówie żebym coś "impress style dude" coś takiego mi mówi,wiec ubrałem sie w najdroższe ciuchy ze sklepu ZIP w San Fierro i mam fryzure Cornow za 550$.Mógłby mi ktoś pomóc ja zdobyc,może napiście mi dokładne nazwy ciuchów i gdzie moge je kupić i fryzy o i dodam ze jestem jeszcze wytatuowany ale to chyba nie ma wpływu.OK to prosze o pomoc z góry dzieki. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Mógłby mi ktoś pomóc ja zdobyc,może napiście mi dokładne nazwy ciuchów i gdzie moge je kupić i fryzy o i dodam ze jestem jeszcze wytatuowany ale to chyba nie ma wpływu.OK to prosze o pomoc z góry dzieki. :-P 1595257[/snapback] Ze mną się umówiła jak miałem ok 20% mięśni. ubranie chyba nie ma znaczenia bo akurat byłem w samych spodenkach po konkursie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 aha czyli ciuch i fryz nie ma znaczenia ??Musze mieć 20% mieścni tak ? ok spróbuje. :) nie działa z tymi 20% mięsni mam tyle i nic dalej mówie coś o impress style czy coś w tym stylu :sad: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDanieLL Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) siemka wam...mam do was prosbę...pomóżcie mi zainstalować moda "hotcoffe" ja jak i wy lubię gta więc proszę was o kontakt poprzez gg(4614024) proszę... :wink: Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez DDanieLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Witam Mam pytanie jak zdobyć Helene chodzi mi o ta co jest na dachu amunittion.Powiedziała mi ze jestem za bardzo napakowany to straciłem mięśnie teraz mam 0 i tłuszczy mam 0 i jestem chudy jak patyk :).Ale jak do niej podchodze to mi mówie żebym coś "impress style dude" coś takiego mi mówi,wiec ubrałem sie w najdroższe ciuchy ze sklepu ZIP w San Fierro i mam fryzure Cornow za 550$.Mógłby mi ktoś pomóc ja zdobyc,może napiście mi dokładne nazwy ciuchów i gdzie moge je kupić i fryzy o i dodam ze jestem jeszcze wytatuowany ale to chyba nie ma wpływu.OK to prosze o pomoc z góry dzieki. :-P 1595257[/snapback] A możesz mi napisać jk traciłeś mięśnie? ja chciałem to zrobić, ale nie wiem jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 hmm...czy wiecie moze gdzie w Verdant Meadows jest CAR CARAGE? bo w garage edit pokazuje mi w Las Venturas ze jest AIRPLANE HANGER (to jest ten obok domku z save), no a jest jeszcze jakis garaz? ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Może chodzi o hangar?... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 A możesz mi napisać jk traciłeś mięśnie? 1596029[/snapback] Fat na 0 i jak jesteś głodny, to nic nie jesz. Po jakimś czasie spadnie Ci muscle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Może chodzi o hangar?... <_< 1596205[/snapback] przeczytaj uwaznie co napisalem. chodzi mi o to czy i gdzie jest w Verdant Meadow CAR GARAGE: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Fat na 0 i jak jesteś głodny, to nic nie jesz. Po jakimś czasie spadnie Ci muscle. 1596208[/snapback] do tego rowerek na siłowni i szybko spada muscle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalle1 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Może mi ktoś wysłać plik american.gtx na michalle1@wp.pl. Niestety mam spolszczenie, które nie działa dobrze, a tamten plik usunąłem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 > TU < masz strone z backup'ami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 (edytowane) R.I.P garaż też jest , naprzeciwko wejścia do domu ( trzeba troche pójśc w lewo, wychodząc z domu) , z resztą to nie filozofia przejść się kawalek aby zobaczyć( jest przy domu) Edytowane 16 Sierpnia 2005 przez liechmaster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 witam mógłby ktoś uaktualnić lub podać mi linki do map gdzie są umieszczone ostrygi, graffiti , itp......., bo te z pierwszego posta nie działają :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 te z pierwszego posta nie działają :/ 1597755[/snapback] Sprawdź jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 R.I.P garaż też jest , naprzeciwko wejścia do domu ( trzeba troche pójśc w lewo, wychodząc z domu) , z resztą to nie filozofia przejść się kawalek aby zobaczyć( jest przy domu) 1597194[/snapback] LOL...thx! a jednak najciemniej pod latarnia :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...