Skocz do zawartości
Crosis

Grand Theft Auto: San Andreas

Rekomendowane odpowiedzi

yoooo all mam pewien problem w misji "stowaway" mianowicie w czasie poscigu za samolotem jest taki zonk ze samolot dostaje niesamowite przyspieszenie i nie jestem w stanie go dogonic pod zadnym pozorem nie wiem czy to wina mojego sprzętu czy moze

gry .może problem naprawiłby patch ?? z góry dzieki za odpowiedz heya all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yoooo all mam pewien problem w misji "stowaway" mianowicie w czasie poscigu za samolotem jest taki zonk ze samolot dostaje niesamowite przyspieszenie i nie jestem w stanie go dogonic pod zadnym pozorem nie wiem czy to wina mojego sprzętu czy moze

1626816[/snapback]

Wiesz co... najpierw przeczytaj kilka postów co są wyrzej a potem pisz...

EDIT: Musisz jechać środkiem a nie bokiem bo jak jedziesz bokiem to samolot ucieka

Edytowane przez zow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1626816[/snapback]

czlowieku o jeden post wyzej masz ten sam temat :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niestety i ten sposób nie działa a tekst pisałem na szybko więc nie spoglądałem na posty powyżej może mój problem to maly bike skill (1/4) lub duży FAT (3/4) próbowalem jechać środkiem i od boku ale to nic nie dało ponizej zamieszczam save z gry formacie txt poniewaz nie moglem go zamiescic z rozszerzeniem rar wiec prosilbym pewna osobe o zgranie sobie tego pliku nastepnie zmiany rozszerzenia na rar a jeszcze następnie wysłanie mi tego pliku na maila slawekiwinski@o2.pl oczywiscie po przejsciu misji ([ciach!]le od rzeczy ale u mnie dziala ;)) z góry dzięki :mur:

save.txt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ciasny jesteś :lol: nie dość że grasz na kodach to i jeszcze nieumisz przejść jednej z najprostrzych misji. Przejdź to sam masz odrazu skręcić troche w lewo i jechac miedzy tymia autami i prosto za samolotem i omijać beczki... a nie gdziesz bokiem na łatwizne :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uzywalem kodow tylko na pojazdy typu hunter na szybsze przemieszczanie sie po mapie bo gram u kumpla i nie mam zbytnio czasu ziom wiec mnie nie oskarzaj gdy nie wiesz o co chodzi (kazda misje przeszedlem nie uzywajac ani jednego kodu) pozdro

Edytowane przez Piter_pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No. U mnie też. Anyway, trzeba naciskać pulsacyjnie klawisz odpowiedzialny za wstawanie.

BTW. Co się stanie, jeśli wyskoczę z samolotu podczas tej misji? Bo mnie ciekawość zżera... ;-)

1626479[/snapback]

Hehe, nie tylko mission failed. Jeśli chcesz wiedzieć, to czytaj dalej, a jeśli nie to nie czytaj :P.

<SPOILER>

Jak wyskoczysz z samolotu przed ukończeniem misji, to CJ spadnie na dach jakiegoś samochodu roztrzaskując go i ginąc :P. Niby głupia rzecz, ale warto zobaczyć :P.

</SPOILER>

Pozdrawiam,

Cebix.

Edytowane przez Cebix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to prawda, że jak się gra na kodach to nie można później ukończyć gry na 100%?

Kod wpisałem tylko raz (na życie) bo nie chciało mi się powtarzać ostatniej misji trzeci raz, no ale później przez przypadek nadpisałem sobie save'a... teraz nie wiem czy nie będę musiał powtarzać kilku misji :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Czy ktoś gdzieś znalazł co to ma być za tejemniczy budynek ? :) Grę przeszedłem ale nie przypominam sobie by tam się toczyła akcja związana z fabułą gry, a to miejsce aż się prosi o jakąś misję - z wyglądu to laboratorium na pustyni! Wejść mi się tam nie udało (co najwyżej na dach) ale takie coś w takim miejscu tylko dla dekoracji to straszne marnotrawstwo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie GTA San Andreas, czy miał ktoś taki problem że kiedy robie misje ( w której jedzie sie do garażu tuningującego) to nie moge skończyć tej misji ponieważ, w pewnej chwili gra sie zcina i się wyłancza. Już próbowałem kilka razy i dalej to samo. Może ktoś miał taki problem i pomoże mi, za odp z góry thx. PZDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zainstalowanie, tylko niewiem jak to odinstalować, bo instalke już usunąłem, możecie podać które ewentualnie pliki usunąć ???!!

PZDR

1630012[/snapback]

...zanim się doczekasz na odpowiedź, zdążyłbyś dwieście razy przeinstalować grę, chyba że ta instalka którą usunąłeś to samo San Andreas, a wtedy nieśmiertelna piosnka VOXu czeka... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jak gram to ludziki są przeźroczyste co mam zrobić.

Wyłączyłem „mip mapping”.

Zmieniłem palete kolorów w grze na 16 bitową.

Zmieniłem jakość tekstur na LOW.

Wyłączyłem Frame Limitera.

I nie pomaga

1622553[/snapback]

przeinstaluj stery do grafy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi