JROX Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 No co. W koncu dx 7 :wink: Miedzy LOW a Med prawie roznicy nie bylo w FPS to ustawilem na MED :razz: A karta 350gpu a memek nie pamietam :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Witam Mam pytanie jakie jest sterowanie w tym modzie hotcoffe pisze zeby rytmicznie naciskac góra dół ale naciskam w,s,a,d i zwykle kursory a takze klaw. numeryczna ale pasek podekscytowania nie rosnie .Jak to naciskac lub co dokladnie ??z góry dzieki :D ja sam sobie zainsatowałem przed wczoraj gta sa, wgrałem ten mod i troche pogłówkowałem jak doprowadzić panienke do orgii ;) klikałem cały czas strzałke w góre i co dwa-3 klikniecia w strzalke, zmieniałem pozycje spacją. u mnie działało i panienka dostała orgii, a moje stosunki z nią sie polepszyły, jeśli jednak Ci sie nie uda, może nawet z Tobą zerwać ^.^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 ja sam sobie zainsatowałem przed wczoraj gta sa, wgrałem ten mod i troche pogłówkowałem jak doprowadzić panienke do orgii ;) klikałem cały czas strzałke w góre i co dwa-3 klikniecia w strzalke, zmieniałem pozycje spacją. u mnie działało i panienka dostała orgii, a moje stosunki z nią sie polepszyły, jeśli jednak Ci sie nie uda, może nawet z Tobą zerwać ^.^ Fascynujace. A co to znaczy: "doprowadzic panienke do orgii"? Uzywanie wyrazow, ktorych znaczenia sie nie rozumie swiadczy o jednym... Bez komentarza. Powodzenia w realu! Problem w tym, ze tam nie ma spacji. Ale panienka tez moze z Toba zerwac jak jej nie "doprowadzisz do orgii" :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 ja sam sobie zainsatowałem przed wczoraj gta sa, wgrałem ten mod i troche pogłówkowałem jak doprowadzić panienke do orgii ;) klikałem cały czas strzałke w góre i co dwa-3 klikniecia w strzalke, zmieniałem pozycje spacją. u mnie działało i panienka dostała orgii, a moje stosunki z nią sie polepszyły, jeśli jednak Ci sie nie uda, może nawet z Tobą zerwać ^.^ ale kompromitacja - chlopcze ile masz lat 9? czy moze juz 10? Zalosne jak niektorzy nie wiedza o czym pisza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) Gram w tą gierke już sporo czasu (dawno przeszedłem), ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem :D Panie i panowie oto konfesjonał samochodowy :D Ja nie wiem czy w Hameryce tak mają naprawde, ale dla mnie to jest lol Mnie w tej grze zabija podobieństwo do realnego świata: nazwy miast, wygląd samochodów, i inne np. baza wojskowa na pustyni. No i oczywiście poczucie humoru panów z Rockstar: choćby ten konfesjonał, liczba 69 :D, wystrój pokoju tej babki w Las Venturas i wiele innych. Edytowane 28 Marca 2006 przez Krzysg4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) Hehe ta seria ma od groma "smaczków" mnie rozwaliło studio filmowe w Vice citi z planem do kręcenia lądowania na księżycu (taka teoria spiskowa :lol: W SA też jest pare fajnych miejsc, np. ten konfesjonał, takie jedno atrium w LS czy też szczyt pylonu na golden bridge ;) Widać że autorzy sami świetnie się bawili robiąc tą grę :) Edytowane 28 Marca 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Oj chyba sie musze bardziej zagłębic w tę gre ;) Odpuściłem sobie po jej przejsciu, bo mi się znudziła, ale jeszcze może coś z tego bedzie :P btw. Z jakiej stronki zasysacie mody? Edytowane 29 Marca 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 W.g. mnie najlepsza stronka z modami do GTA: Link Niemiecka, ale można wszystko skapować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Długo nie grałem w GTA, chciałem dzisiaj zagrać , a tu zonk przy zapisywaniu :( "Save failed! There was an error while saving the current game. Please check your savegame directory and try again." Co mogę zrobić??!! Zreinstalować nie mogę, bo już oryginalnej płytki nie posiadam :? Edytowane 30 Marca 2006 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Długo nie grałem w GTA, chciałem dzisiaj zagrać , a tu zonk przy zapisywaniu :( "Save failed! There was an error while saving the current game. Please check your savegame directory and try again." Co mogę zrobić??!! Zreinstalować nie mogę, bo już oryginalnej płytki nie posiadam :? Sprawdź czy przez przypadek nie usunąłeś z moich dokumentów folderu z "sejwami" do GTA. Jeśli tak to zrób nowy o nazwie "GTA San Andreas User Files". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Jedno jest pewne że gierka jest świetna, jak dla mnie gra roku 2005. Macie jakieś dobre programy do edycji parametrów wozów. Ja mam GTA SA Ultimate, ale on coś nie działa :mur: Musze wkońcu osłabić tego Skylina bo sie nim nie da jeździć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) Czy da się wyłączyć motion blur w tej grze ?? ---------------------------------------------------- Poradziłem sobie - wystarczy program do GTA SA o nazwie Cam Hack :rolleyes: Edytowane 31 Marca 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 VC baardzo fajne( zresztą jak i GTA 2 i 3) SA sterowanie zerżniete z konsoli szcególnie jeśli chodzi o samochody (gdzie VC to był pod tym wzgledem ideał) chocby gra była nie wiem jak fajna i klimatyczna jezeli sterowanie jest zrąbane to ja w to nie gram (ja podziekowałem nawet silent hilowi za współpracę), miałem pirata na dysku może 2 dni podchodziłem do niego kilka razy szukałem po sieci czy ktoś tego nie poprawił dałem sobie spokój ale pomysleć że mógłbym takie coś nabyć w sklepie hihi za pieniażki nie wiedząc co to jest zgroza!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Witam, dopiero co zainstalowałem gre i juz sie pojawił błąd... w grafice :/ Moj sprzecik moze nie jest fanstastyczny, ale gra chodzi bez najmniejszych ścinek (duren 800, 256ram, gf3ti) blad polega na tym, iz cala gra jest... pomaranczowo zolta :/ cały ekran takiego koloru i ledwo da sie dostrzec samochody itd. :/ w faq nie ma o tym mowy... co zrobic? zainstalowac nowsze sterowniki (a jak tak to jak sie nazywa program do odinstalowania starych sterow)? reinstal gry? czy co? z gory thnx za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) lol:D to na początek, myślę że to moga być stery :D, wchodzisz do panelu sterowania /dodaj usuń programy/ znajdujesz sterowniki karty graficznej wywalasz stare instalujesz nowe 8] kilka restartów w międzyczsaie bedzie :P Edytowane 31 Marca 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 VC baardzo fajne( zresztą jak i GTA 2 i 3) SA sterowanie zerżniete z konsoli szcególnie jeśli chodzi o samochody (gdzie VC to był pod tym wzgledem ideał) chocby gra była nie wiem jak fajna i klimatyczna jezeli sterowanie jest zrąbane to ja w to nie gram (ja podziekowałem nawet silent hilowi za współpracę), miałem pirata na dysku może 2 dni podchodziłem do niego kilka razy szukałem po sieci czy ktoś tego nie poprawił dałem sobie spokój ale pomysleć że mógłbym takie coś nabyć w sklepie hihi za pieniażki nie wiedząc co to jest zgroza!! Podlacz pada - sterowanie (w wersji na PS2) jest genialne. W mojej opini znacznie lepsze niz w poprzednich czesciach. Po prostu lepiej dopasowane do pada :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Okey, okey okazalo sie ze to byla wina sterow, najlepsze jest to ze gra nie przycina i mozna miodnie pograc na moim sprzecie :) thnx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mam problem- skończyłem misję ( balanga pożegnalna Og Loca) i dalej nic mi się nie odpala :( Nie pamiętam, co zrobiłem, żeby dalej grać, ale teraz nie idzie nic zrobić :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Mam problem- skończyłem misję ( balanga pożegnalna Og Loca) i dalej nic mi się nie odpala :( Nie pamiętam, co zrobiłem, żeby dalej grać, ale teraz nie idzie nic zrobić :?Miałem coś podobnego-po tej misji miałem "Los sepulcros"(lub podobnie).Miałem w niej wbić z goścmi z gangu do samochodu i gdzieś jechać.Jak wcisnąłem ENTER w pobliżu wozu,CJ zbliżał się do niego,chwycił za klamkę i...[gluteus maximus].Gra siadała za każdym razem."Program wykonał nieprawidłowa operację...itd".Najlepsze jest to,że gdy parę godzin wcześniej brałem się za tą misję to działała bez zarzutu,tylko że zginąłem podczas jej wykonywania. W końcu jednak wywaliłem tą grę B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys_op Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam Mam problem mianowicie w misji Caligula Palace gdzie trzeba isc z gosciem do masarni ,gdy zabijam ostatniego goscia stojacego na kartonach w grze wywala blad i wychodzi do windowsa Mial juz ktos z tym problem? i jak temu zaradzic? Prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 za kazdym razem tak jest? Ja czasem mialem wywalke, ale nie ma reguly na to gdzie (w moim przypadku). jezeli masz u siebie tylko w tym miejscu, zawsze, to raczej napewno uszkodzona jest gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Czy czasem nie instalowałeś spolszczenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys_op Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 za kazdym razem tak jest? Ja czasem mialem wywalke, ale nie ma reguly na to gdzie (w moim przypadku). jezeli masz u siebie tylko w tym miejscu, zawsze, to raczej napewno uszkodzona jest gra. witam, mam tak za kazdym razem tylko w tym miejscu Czy czasem nie instalowałeś spolszczenia ? LOL instalowalem miales ten sam problem moze? czy mam rozumiec zeby je usunac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 na czas tej misji po prostu zmień język na inny - powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys_op Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 na czas tej misji po prostu zmień język na inny - powinno pomóc. Thanks a lot Pomogło moge smigac dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys_op Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Wiecie co mi sie nie podoba w KAzdej serii GTA i SAN ANDREAS rowniez nic z tym nie zrobili mianowicie kiedy szukam jakiegos samochodu i nie moge nigdzie go znależć, nagle sie pojawia i jak do niego wsiadam widze juz 3 takie same obok. pozatym jak sie jedzie jednym typem auta czesto pojawiaja sie takie same samochody jakby jezdzily grupami Czy ktos zna na to jakies lekarstwo zeby samochody pojawialy sie bardziej losowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Tak to niestety jest. Zaczynając od GTA:3 kończąc na GTA:SA. Zawsze jak sie jedzie 1 autkiem to mijamy nonstop takie same autka :) Ale to ma 1 plus, jak się rozbijemy to mamy zaraz obok idento auto :] BTW: @Krzys_op nie pisze sie 2 postów pod rząd !! Używaj Opcji EDYCJA Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Wiecie co mi sie nie podoba w KAzdej serii GTA i SAN ANDREAS rowniez nic z tym nie zrobili mianowicie kiedy szukam jakiegos samochodu i nie moge nigdzie go znależć, nagle sie pojawia i jak do niego wsiadam widze juz 3 takie same obok. pozatym jak sie jedzie jednym typem auta czesto pojawiaja sie takie same samochody jakby jezdzily grupami Czy ktos zna na to jakies lekarstwo zeby samochody pojawialy sie bardziej losowo? Ta niestety może to być bardzo wkurzające. Często po podmianie jakiegoś autka za inne, szukamy go by zobaczyć jak wygląda. Można tak szukać kilka godzin, a jak go znajdziemy to nagle wszyscy mają takie ;). Dziwnie rozwiązali tą losowość pojawianych się aut. Podobnie ma się sprawa "znikających samochodów"; gdy miniemy jakiś samochód jadący z naprzeciwka, często po spojrzeniu w tył już go nie ma lub jest już jakiś inny. Niestety nie ma jak na razie lekarstwana to. Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 W misji Fender Ketchup napotkałem dziwny problem: kiedy trwał jeszcze film i samochód z przywiązanym człowiekiem którym kierował CJ dobijał do zamkniętych drzwi garażu , gra ulegała praktycznie zablokowaniu ..... rozwiązałem to naciskając przycisk odpowiedzialny za sprint. Jak szybko zarabiać pieniądze: w kasynie ( np. four dragons ) idziemy do ruletki gdzie możemy postawić 1 mln ( najpierw trzeba rozwinąć umiejętności na mniejszych sumach ) .... stawiamy np. na czerwone i mam 50% szansy podwojenia 1 mln - tu kończą się problemy z pieniędzmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 ja raz postawiłem 1 bańke na zielone 0:) Wygralem jak dobrze pamietam 25milionów:) hehe, ale powiem, ze jezeli ma sie juz tyle kasy, to jakos dziwnie sie gra:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...