Kyle Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Na radeon 9700 chodzi rewelacyjnie w 1024x768 4AA 16AF .... tylko cienie musiałem wyłączyć bo czasami potrafiło zwolnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Ktos poruszył temat gotowych pakow do GTA:SA?? Jest cos takeigo?? Z gory dzieki. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Jezeli chodzi Ci o gotowe paki z furami to bardzo mi przykro nie ma takich, a przynajmniej ja nie natknolem przeszukujac stronki o GTA SA. Ale sam sobie zmajstrowalem takiego moda i jetem z tego powodu baaardzo zadowlonym czlowiekiem ;] Screeny z Car Moda sa strone/dwie wstecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ja to sciągałem woziki pojedyńczo, i dodawałem do gry programikiem. Spoko zabawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Mam problem w misji z przywiązanym do maski samochodu kolesiem. Samochód nie może wyjechać z garażu (tak jakby w coś przywalił i mieli kołami w miejscu). Sytuacja powtarza się po wgraniu wcześniejszego save'a. Jest na to jakiś sposób? Wcześniej nie miałem takiego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Mam problem w misji z przywiązanym do maski samochodu kolesiem. Samochód nie może wyjechać z garażu (tak jakby w coś przywalił i mieli kołami w miejscu). Sytuacja powtarza się po wgraniu wcześniejszego save'a. Jest na to jakiś sposób? Wcześniej nie miałem takiego problemu. Już pisałem w tym temacie. Użyj szukajki. W poście pamiętam że padała nazwa misji. Pamiętam że jeden klawisz rozwiązuje problem. ...no nie .... dosłownie na poprzedniej stronie jest :-P Edytowane 28 Maja 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 @ Kyle wielkie dzięki za pomoc. Szukajki używałem ale nie znałem wcześniej nazwy tej misji (dopiero później ją wygooglowałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koli84 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Witam! Mam mały problem z GTA:SA... Kiedyś jak grę instalowałem pod WinXP to pammiętam że śmigała pięknie :D Ale od jakiegoś czasu pracuje na Win2k3 + SP1... i dziś chciałem sobie pograć w poczciwe GTA:SA, i po instalacji gdy uruchamiam gre widze tylko początkowe logo R*, następnie nie widze kompletnie nic na ekranie (czarny ekran), ale gdy kilka razy nacisne enter (oczywiście nie widząc nic na monitorze, jest tylko dzwięk) to wchodze do gry, ale ta strasznie szarpie (praktycznie chodzi tak powoli że nie da się w nią grać), i widać jak tekstury się przenikają (jak ide w jakąś strone, to widać np. to że za domem jedzie auto... takjakby dom był przezroczysty)... wie ktoś w czym może tkwić problem?? Z góry dzięki za pomoc... dodam jeszcze tylko że inne gry chodzą mi znakomicie, a owe GTA:SA zainstalowałem równierz na kompie siostry (bo myślałem że może się płyta instalacyjna uszkodziła), ale u niej pod WinXP wszystko ładnie chodzi :angry: Edytowane 28 Maja 2006 przez koli84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Pewnie zmiana sterów od grafy pomoże. Podkręcałeś kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koli84 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Pewnie zmiana sterów od grafy pomoże. Podkręcałeś kompa? Sprzęt nie kręcony, a stery mam ForceWare 84.21... na jakie byś proponował ich zmiane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Konkretnej wersji nie jestem w stanie podać ale mogę polecić instalkę starszych sterów (często taka zmiana rozwiązuje problemy przy starszych grach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Gdzie sa pliki z saveami do GTA na dysku?Gdzie one sie zapisują? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Gdzie sa pliki z saveami do GTA na dysku?Gdzie one sie zapisują?x:\Documents and Settings\...Nazwa konta...\Moje Dokumenty\GTA San Andreas User Files\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas124 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 witam mam takie pytanie Gdzie w tej grze włacza się dzwiek EAX, HD advance ...... ? w opcjach audio nie moge znaleść Niedawno zakupilem Audigy 4 i chciałbym cieszyć się tym "pieknym dzwiekiem w grach " jak to się mówi chcialem jeszcze dodać ze przeinstalowałem na nowo gre i nic. :(( odpowiedzcie mi chociaz prosze czy w menu AUDIO znajduje sie opcja EAX ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Niestety nie ma tego w opcjach, chociaż w poprzednich GTA było. Pamiętam, że na początku był ten problem u niektórych osób, że właśnie EAX nie działało i trzeba było podmienić plik w katalogu gry eax.dll bodajże na starszy lub nowszy, nie pamiętam już :). W każdym razie zajrzyj na początek tego tematu lub poszukaj na forach o San Andreas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas124 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) ok dzięki na forach o GTA SA nie znalazłem wzmianki odnosnie tego problemu z EAX ale natrafilem na coś na jakims angielskim forum o GTA Sa ni i faktycznie bylo cos na temat podmiany pliku eax.dll na stary i tez tak zrobilem ale niestety nic to nie dalo :( Ludzie jak to jest gdy właczacie gre odrazu macie dzwiek przestrzenny eax ? czy ktos z was miał również problemy podobne do moich ? Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Thomas124 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas124 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 wiec musze sie pożegnać z EAX w SA :( wczoraj wywalile gre wkurzylem sie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 wiec musze sie pożegnać z EAX w SA :( wczoraj wywalile gre wkurzylem sie ... Rozumiem, ze jestes gluchoniemy i zamiast grac sluchasz gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 "Niewidomy" miałoby w powyższym zdaniu "ciut" więcej sensu... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) "Niewidomy" miałoby w powyższym zdaniu "ciut" więcej sensu... :D Co Ty tam wiesz, Sialala ma zawsze racje :lol2: do gry wcale nie jest potrzebny dziwek szczegolnie w GTA gdzie muzyka odgrywa dramatycznie mala role :D EDIT No przestrzenny nie ;] Edytowane 27 Czerwca 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas124 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 gre już przeszedłem chcialem to zrobić jeszcze raz ale przy dobrym dzwieku,ale skoro nie moge wlaczyc eax to sobie daruje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 "Niewidomy" miałoby w powyższym zdaniu "ciut" więcej sensu... :D hehe - masz mnie ;) A co do Caleba - czy ja pisalem, ze muzyka nie jest wazna? Jednak powiedz: czy do tej gry KONIECZNY jest dzwiek przestrzenny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas124 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 efekt przestrzenny EAX z pewnością bardzo dużo daje :) a tak przy okazji skąd moge ściagnąć działającego patcha pod 1.1 pod GTA SA ? sciagnalem jakis plik wazy ok10 mb ale nie dało sie go wgrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) bo masz pirata? // BTW, mam pytanie, czy w wersji konsolowej jadac sobie miastem zobaczymu napis "loading"? Pentliczek, po prostu scinka byla, czy pojawil sie napis loading lub jakis inny? Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 BTW, mam pytanie, czy w wersji konsolowej jadac sobie miastem zobaczymu napis "loading"? mi czasem się zdarzyło, poprostu konsola doczytuje z płytki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 mi czasem się zdarzyło, poprostu konsola doczytuje z płytki Napisu nie widzialem - czasami tekstury pojawialy sie na pustych bloczkach - na zasadzie: jade szybko, widze daleko jakies budynki, a tekstury na nich pojawiaja sie nagle gdy jestem niedaleko. Napis "loading" pojawial sie wylacznie przy wchodzeniu/wychodzeniu do budynkow z tego co pamietam. Zdarzaja sie tez czasami lekkie spadki FPS - podczas jakiegos duzego karambolu, gdy jest sporo samochodow, porozwalane slupy itp. Jednak ponizej 30 to raczej nie schodzi - dostrzega sie je, bo poza tym gra jest idealnie plynna. Wiem, ze sporo osob narzekalo na framerate w GTA:SA na PS2 - jednak to ponoc przypadlosc "kopii bezpieczenstwa" - gra praktycznie caly czas mieli plytke doczytujac z niej bez przerwy, wiec pewnie jakosc wypalenia tejze ma tu spore znaczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Ludzie mam problem. Zainstalowałem SA-MP i jak włącze jaki kolwiek serwer to nie moge grać a po lewej pisze "You have incorrect version"czy jakoś tak. Co mam zrobić, nie wiem czy chodzi o GTA czy o SA-MP. Pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Ludzie mam problem. Zainstalowałem SA-MP i jak włącze jaki kolwiek serwer to nie moge grać a po lewej pisze "You have incorrect version"czy jakoś tak. Co mam zrobić, nie wiem czy chodzi o GTA czy o SA-MP. Pomocy. Wprawdopodobnie musisz zainstalować jakiegoś patcha :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Witam. :-| Niedawno zacząłem robić drugi raz 100% gry i pojawił mi się problem. W momencie po misji "Badlands" Cesar nie dzwoni. Nie mam do zrobienia misji ani nic w tym stylu. Nie jestem pewien czy za pierwszym razem czegoś nie musiałem zrobić (coś w stylu jak patch do piłek koszykowych) i dopiero Cesar zadzwonił. Macie jakieś pomysły ? P.S. Dodam, że byłem wyjątkowo cierpliwy i przeczekałem 4 dni w grze i nic. Aktualnie zaczynam się denerwować bo szukam już rozwiązania 2h i nic. :/ Przeinstalowałem grę i też nic, nawet powtarzałem 3 misje wstecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 A włączyłeś telefon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...