Kaeres Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Tam cos fatycznie jest dziwnego bo mi rowniez scinalo na ATi. Bede musial sprawdzic na NV. Moze przez AAx4 Tobie doczytuje z HDD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Eeee sorki , juz chyba wiem czemu mi tak doczytuje , zapomnialem ze mam podmienione full gablot na inne , bardziej skomplikowane ,stad te doczytywanie i wieksze wchlanianie pamieci :rolleyes: A jak macie z chmurami? bo zawsze mi sie w nich gra mocno scina ,tj duzego spadku fps nie mam , ale widac szarpanie gry. :???: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A jak macie z chmurami? bo zawsze mi sie w nich gra mocno scina ,tj duzego spadku fps nie mam , ale widac szarpanie gry. :???:Tu akurat każdemu ścina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie pamietam, duzo nie latalem ale pewnie tez wolno tam mi chodzilo. Np. na radku 9800 nie bedzie cieni rzucanych przez lampy i jakies inne bajery, nie pamietam juz. A wiadomo, jak sie jedzie przez miasto to pelno lamp stoi, i na prawde tutaj gra mi na 6600 chodzila o wiele lipniej niz na radku 9550, na ktorym nie bylo cieni. A troche szkoda, bo chcialem sobie pograc ale framerate byl strasznie wkurzajacy. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Moze przez AAx4 Tobie doczytuje z HDD ?Nie to nie przez AA bo mam x4 i 16xAF i nie mam doczytywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Nie pamietam, duzo nie latalem ale pewnie tez wolno tam mi chodzilo. Np. na radku 9800 nie bedzie cieni rzucanych przez lampy i jakies inne bajery, nie pamietam juz. A wiadomo, jak sie jedzie przez miasto to pelno lamp stoi, i na prawde tutaj gra mi na 6600 chodzila o wiele lipniej niz na radku 9550, na ktorym nie bylo cieni. A troche szkoda, bo chcialem sobie pograc ale framerate byl strasznie wkurzajacy. Ja posiadam 9800 i cienie drzew/lamp mam już na medium, co przy dużym zagęszczeniu rzeczywiście powoduje niemiłosierny spadek FPS. Ale różne tweaki/ustawienia pomogły :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 MTB: 1. W Palomino Creek na polnoc od LS na wsi Red County. 2.W BlueBerry w Redcounty. 3. Czasami stoi w Vinewood przy jakiejs rezydencji w polnocnym LS , ale nie jestem pewien. 4 Na Mt. Chiliad stoi jeden oraz pod nia od strony Angel Pine. 5. trzy stoja w back`o`beyond obok autostrady ,odrazu za wyjazdem z tunelu skrecic w prawo jadac w strone SF. Tylko vinewood jest z los santos a tam rzadko stoi ;), ale i tak thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Tylko vinewood jest z los santos a tam rzadko stoi ;), ale i tak thx. Wiem podalem najblizsze okolice LS gdzie ten bike jest bankowo zawsze , poniewaz nie bylem pewien czy ten MTB stoi w vinewood :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acp___ Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Zapraszam ludzi do scigania się na moim serwerze: 2paq MTA:SA Race Server PL Kontakt na GG: 5203323 mod do pobrania z tej strony, zmodyfikowany* handling.cfg dostępny tutaj tak ja pisze u samej góry, interesuje mnie ściganie się!! *) zmiany dokonane w pliku: spowolnilem to co wg. mnie powinno jezdzic wolniej, przyspieszylem to co powinno wg. mnie jezdzic szybciej - popracowałem też czasem nad prowadzeniem to czy pobierzesz ten plik czy nie, nieobchodzi mnie :P twoja sprawa, ja go uzywam i Ci co graja stale ze mna należy jednak pamiętać o zapisaniu orginalnego pliku, gdyż na niektórych serwerach z włączonym anto-cheat wymagany jest orginalny plik Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez acp___ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) MTB rządzi. Spokojnie miałem ponad 5000 foot weelie (ponad 190 sec ;d). Ej mam mały problem. Jestem sobie przejazdem w San fiero. W Doherty (naprzeciwko mieszkania które da sie kupić) jest Driving School. W srodku jest babka :P, które nie wiem do czego jest ale ma co chwile jakieś prośby. Najpier byłem dla niej za chudy a teraz nie mam stylu :/. O co jej chodzi ? bo przebierałem sie we wszystko, usuwałem tatuaże i nic. Help i w ogole do czego jest ta pani ? ;) Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 MTB rządzi. Spokojnie miałem ponad 5000 foot weelie (ponad 190 sec ;d). Ej mam mały problem. Jestem sobie przejazdem w San fiero. W Doherty (naprzeciwko mieszkania które da sie kupić) jest Driving School. W srodku jest babka :P, które nie wiem do czego jest ale ma co chwile jakieś prośby. Najpier byłem dla niej za chudy a teraz nie mam stylu :/. O co jej chodzi ? bo przebierałem sie we wszystko, usuwałem tatuaże i nic. Help i w ogole do czego jest ta pani ? ;) Ta pani , chyba Helen (o ile dobrze pamietam) jest dodatkowo w grze , moze byc twoja laska , ale nie jest to potrzebne do fabuly , zeby ja poderwac musisz miec duzy poziom sexapilu - najlepiej zaloz garniaka , ktorego dostales (o ile dostales) od tej laski w LS ktora w jednej misji trzeba bylo wyciagnac z plonacej chaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ta pani , chyba Helen (o ile dobrze pamietam) jest dodatkowo w grze , moze byc twoja laska , ale nie jest to potrzebne do fabuly , zeby ja poderwac musisz miec duzy poziom sexapilu - najlepiej zaloz garniaka , ktorego dostales (o ile dostales) od tej laski w LS ktora w jednej misji trzeba bylo wyciagnac z plonacej chaty. garniaka mam od denice. Malo sexapilu mi dodaje ;). Jakiś taki sredni mam (raczej prawie zerowy bez garniaka). Da sie go jakoś zwieszyć ? :D A tak btw to można pojeździć w tej driving school czy nie ? bo na tym "parkingu" pusto jest i nie ma zadnego wózka ani osoby u której można błoby sobie pojeźcić. Myślałem ze ta lala bedzie właśnie instruktorką :P. Chyba sie przemyslałem :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ale ty masz problemy... omg zamiast zadawac glupie pytania to sprawdzaj dokladnie... nie pamietam juz czy trzeba podejsc do jakiegos monitorka, czy do jakiejs osoby zeby rozpoczal sie kurs... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) garniaka mam od denice. Malo sexapilu mi dodaje ;). Jakiś taki sredni mam (raczej prawie zerowy bez garniaka). Da sie go jakoś zwieszyć ? :D U mnie jest polowa sexapilu , mam garniaka , fryz elvisa (za 1000$ :) :) i jakies konkretne papcie , nie wiem co mozna zrobic zeby bylo wiecej sexapilu. A tak btw to można pojeździć w tej driving school czy nie ? bo na tym "parkingu" pusto jest i nie ma zadnego wózka ani osoby u której można błoby sobie pojeźcić. Myślałem ze ta lala bedzie właśnie instruktorką :P. Chyba sie przemyslałem :lol:. Tam masz czerwone koleczko wejdz w nie i pogadasz z tym kolesiem pozniej podejdz do telewizora i bedziesz mogl rozpoczac kurs jazdy. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Krzychu7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Właśnie nie mam tego kóleczka ;(. Sprawdzałem nie raz. Kurcze. EDIT PRzed chwilą jeszcze raz patrzyłem i nie ma :/. W tym pomieszczeniu są tylko 2 osoby (panna i koles który z nia rozmiawia). Może nie moge iśc do driving school bo mam driving skill na fulla ? :P Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 garniaka mam od denice. Malo sexapilu mi dodaje ;). Jakiś taki sredni mam (raczej prawie zerowy bez garniaka). Da sie go jakoś zwieszyć ? :D A tak btw to można pojeździć w tej driving school czy nie ? bo na tym "parkingu" pusto jest i nie ma zadnego wózka ani osoby u której można błoby sobie pojeźcić. Myślałem ze ta lala bedzie właśnie instruktorką :P. Chyba sie przemyslałem :lol:. Seksapil - ubranie, tatuaże, fryzura i przede wszystkim samochód z którego wysiadasz zanim się zbyt daleko od niego nie oddalisz. Jak nie ma tego czerwonego kółka, to wyjdź z budynku i wejdź jeszcze raz, ale to dziwne że zniknęło... A z lalą możesz się umawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Moze jakas misje masz czy cos ze nie ma koleczka. Bo wlasciwie szkolka jazdy to jakby misja jest, a wiadomo ze nie mozesz rozpoczac nowej jezeli jakas juz trwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A no tak musi do ciebie zadzwonic jeden koles z warsztatu (tego twojego na starej stacji benzynowej) on dzwoni po jakies misji i mowi ze duzo samochodow kasujesz i przyda ci sie szkola jazdy i od tego momentu masz mozliwosc "ksztalcenia sie" :-). Jeszcze mi sie przypomnialo ze jak sie zbierze wszystkie ostrygi to sexapil jest stale na 50% do tego garniak , fryz , drogi zegarek i extra kapcie i masz 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A Właśnie miałem pytać o te ostrygi :D A tak pozatym to właśnie 3 razy próbowałem zrobić Vigilante Mission i 2 razy samochody nagle pojawiły się na lotnisku gdzie nie miałem jak wjechać ;/ Do Vigilante używam motocyklu i TEC9. Chociaż ostatnio w 10 levelu jakiś koleś ściągnął mnie 3 strzałami z shotguna ;/ Może jakieś wskazówki co do vigilante :P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A Właśnie miałem pytać o te ostrygi :D A tak pozatym to właśnie 3 razy próbowałem zrobić Vigilante Mission i 2 razy samochody nagle pojawiły się na lotnisku gdzie nie miałem jak wjechać ;/ Do Vigilante używam motocyklu i TEC9. Chociaż ostatnio w 10 levelu jakiś koleś ściągnął mnie 3 strzałami z shotguna ;/ Może jakieś wskazówki co do vigilante :P? Ja polecam czolgiem ,jest bardzo latwo a na lotnisko nie mogles wjechac bo nie miales licencji pilota zapewne , zrob sobie szkole latania. Jak zaliczysz szkole na zloto to na lotnisku verdant meadows bedzie stal smiglowiec hunter - nim tez sie dobrze przechodzi misje vigilante. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja polecam czolgiem ,jest bardzo latwo a na lotnisko nie mogles wjechac bo nie miales licencji pilota zapewne , zrob sobie szkole latania. Jak zaliczysz szkole na zloto to na lotnisku verdant meadows bedzie stal smiglowiec hunter - nim tez sie dobrze przechodzi misje vigilante. Zapomniałem dodać, że jestem na razie w Los Santos :P wiem o karcie pilota ale nie mam jak zrobić a i czołgu też nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 MTB: 1. W Palomino Creek na polnoc od LS na wsi Red County. Za bacioszka nie moge znaleźć tam mtb. Chodzi Ci o to ze mtb jest w Palomino Creek czy w okolicach Palomino Creek ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acp___ Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Nikt qrde niezagra w MTA:SA?? :cry: Załozyłem serwer: 2paq MTA:SA Race Server PL - niejest czynny 24h na dobe, ale jak ktoś sie odezwie na GG to włączam i gram ... Kontakt na GG: 5203323 ... zapraszam ZASADY na 2paq MTA:SA Race Server PL: 1) Tylko wyścigi 2) Nietolerowanie chamstwa na torze 3) Zmodyfikowany* handling.cfg dostępny tutaj *) zmiany dokonane w pliku: poprawiłem prowadzenie i niektóre parametry szybki wozów (tak by zachować odpowienią proporcję i nie popsuć zabawy), ciężkie pojazdy i gruchoty - spowolniłem (proporcje zachowane). Polecam ten plik dla tych co lubia sobie bokami pochodzić trochę, samochodziki są trudniejsze do opanowania - ale ładniej driftują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ja bym chetnie zagrał bo jeszcze w GTA multi nie grałem :-| ...tylko że gdzieś mi płyte wcieło :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Eee ja tam wole sa-mp ,kiedys rumble bylo super. @yuucOm: faktycznie pojechalem do Palomino Creek i tym razem nie bylo tego mtb , a stal na podjezdzie pod domem w poludniowej czesci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Pytanko do kogoś kto orientuje się w Multi w gta;sa. Jest może już MTA:SA ? Ale nie chodzi mi o wyścigi tylko o coś pokroju MTA:VS (przy tym można było siedzieć i siedzieć i się nie nudziło ;) ) Bo ściganie się w SA jest imo głupie ;] Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Pytanko do kogoś kto orientuje się w Multi w gta;sa. Jest może już MTA:SA ? Ale nie chodzi mi o wyścigi tylko o coś pokroju MTA:VS (przy tym można było siedzieć i siedzieć i się nie nudziło ;) ) Bo ściganie się w SA jest imo głupie ;] Pozdro MTA:SA jeszcze nie ma , sciagnij sobie sa-mp www.sa-mp.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 @Krzychu7 Miałem i mi się gra wywalała jak ją włączałem :mur: Także ta wersja odpada ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) @Krzychu7 Miałem i mi się gra wywalała jak ją włączałem :mur: Także ta wersja odpada ... A zainstalowales patcha na multi? Pozatym jak masz jakies mody to bedzie wywalalo (chociaz nie zawsze). Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Krzychu7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Miałem czyste SA, specjalnie instalowane żeby pograć na multi... Wrzuciłem to multi - gra wywalała... Wrzuciłem patch 1.1 i multi - gra wywalała. Dałem sobie spokój :) Czekam na MTA:SA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...