aser Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 (edytowane) siemano mam pytanie czy ten zasilacz pociągnie mój sprzęt :D http://a.gery.pl/show_item.php?item=54340552 czy radzicie kupić coś lepszego ?? zamiast durona 850 bedzie athlon XP 2600 Edytowane 13 Czerwca 2005 przez aser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 (edytowane) jezeli zalezy ci na tanim to i ten wystarczy ... http://a.gery.pl/show_item.php?item=53620013 polecany jest tutaj na forum wiec mozesz sprobowac :) aha no tamten tez bedzie ale to juz lepiej chyba dolozyc kilka zełkóóff i kupic zwyklego modecoma 350 gtf... Edytowane 13 Czerwca 2005 przez $kubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aser Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 aha to spoko a co inni myśla o tych fortonach ?? co lepsze ten fele czy forton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ja ze swojej strony polecić mogę Modecoma 300W GFT. Naprawdę bardzo dobry produkt za niezbyt wygórowane pieniądze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Feel to taki zasilacz niby bezpieczniejszy niz codegen ale słaby...lepiej juz poszukaj modecoma ale GTF który ma podzespoły FSP(forton). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Bierz tego fortrona ktorego plecil $kubi jest to nic innego jak modecom 350GTF ktory w sklepie kosztuje cos kolo stowy :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...