kloncd Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Mam prośbę jak mogę zrobić zdalny pulpit pod WINXP.Mam komputer w domu który nie ma kont (tzn ma konto glowne o nazwie administrator).Chce się połączyć z mojego kompa do firmy gdzie również mam konto administrator2.Oba komputery mają internet z firmy która daje IP wewnętrzne (jeden ma przydzielany automatycznie, drugi na sztywno)i chyba 1 IP na zewnątrz sieci dla wszystkich.Jak to zrobić i co musze podać aby móc się połaczyć.Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Jeśli nie są w spólnej podsieci zostaje ci tylko przekierowanie portów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Albo jakis program, typu vnc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloncd Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 a mozesz przybliżyc o co chodzi z programem VNC?? bo nie bardzo jestem zorientowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...