SlaVek Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Wiatam. Mam problemz logowaniem sie na konto pocztowe o2.pl i czasem na poczta.interia.pl. Po wpisanieu loginu i hasła wyskakuje to samo oknienko logowania tylko puste i tak sie dzieje bez końca. może raz na 100 uda sie zalogować. Prosze o radę co może być przyczyna i czego może w systemie brakować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Podaj jakiej przeglądarki używasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Sprawdź JavaScript i cookies. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ja tak mialem jak cookies mialem wylaczone. Sprawdz cookies :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Witam! wczoraj to przerabiałem z moim kolegą - miał równiez problemy z logowaniem na poczte - zmieniliśmy ustawienia "ciasteczek" i wszysko jest ok! p.s zainstaluj sobie program pocztowy np.the bat - skonfiguruj i będziesz zadowolony :) pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaVek Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Mam właczone ciasteczka usunołemwszstkie i też nie pomogło. Mam tera znjniższy stopień bezpieczeństwa u ustawieniach i nie pomaga. Kożystam z IE + MAxthon oraz z Opery 8 ale styuacja wygląda w obu przypadkach tak samo - nie da sie zalogować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 No to moze wirusa poszukaj :) . Albo haslo sobie przypomnij . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaVek Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 No to moze wirusa poszukaj :) . Albo haslo sobie przypomnij . 1495564[/snapback] HEHE skanuje co tydzien od wirusów, a haslo pamiętam bo na innym kompie działa bez problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Może firewall ma opcję blokowania cookies. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...