RS Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 no Teraz rozumiem Ciebie Tatanka 1 stabilne - nieresetowalem kompa od 2 tygodni ( win 2k sp3) 2 stabilnie - patrz punkt 1 3 Nowoczesnie - chipset sis 735 niejest juz nowoczesny ale Xp uwazam ze jest Atakowalem w taki sposob bo mnie wkurzaja strasznie tacy Intelowcy ( jak moj znajomy) ktorzy zawsze uwazaja ze Intel zawsze jest da best i wogole ze Intel to intel i niema sily. Przylazl domnie many prosil o odpalenie 3d marka patrzy ze mam ponad 9000 punktow, on ma niecale 5000 konczyl sie test patrzy na wynik i mowi ze testy sie nielicza testy źle pokazują ze wyniiki są dla Amd zawyzane i ze on ma Intela i napewno jest szybszy. Juz myslalem ze jestes jednym z takich ludzi ale naszczescie jestes wporzadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 wracajac do poczatkoo rozmowy to celek 667 kreci sie na 1333 wiec chyba nie ejst zle a co do diody termicznej w adm to tu jest dizsiejszy watek na ten temat http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=159014#159014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Jest pewna ZALETTA Intela- rozbudowa o 3.6 Ghz proc, nawet dla takiego SIS 645..mimo, że nie wspiera tego Hyper coś tam Intela :) no i teoretycznie leprza obsługa pamieci przez kontroler. Ale co to da, jak wejdzie Hammer, DD-R 2 i PCI 3.0. Kurna...znowu będzie trzeba wszystko wymieniać :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 hehe ja kumplowi sprzedałem no name 64MB RAM pc100 (SDR oczywiście) za 60zł używane oczywiście :twisted:Wybacz ale nic innego nie można napisać: Jesteś totalna ŚWINIA Daj mi jeszcze namiary na tego kolegę to się dowie jaki jesteś naprawdę. Ja kumplowi bym to co najwyżej za normalną cenę sprzedał (jak nie pół-darmo..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILL_BLANT Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 ogulnie celki pojmuje jako tanio i hu.....////jeśli cel 2000 jest dościgany przez duronka 1.3 a koszt jest 100% wyrzszy to ani cena ani wydajność za nim nie stoją podpisuje się pod amd>>> WARCZY ALE NIE GRYZIE 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILL_BLANT Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 hehe ja kumplowi sprzedałem no name 64MB RAM pc100 (SDR oczywiście) za 60zł używane oczywiście :twisted:Wybacz ale nic innego nie można napisać: Jesteś totalna ŚWINIA Daj mi jeszcze namiary na tego kolegę to się dowie jaki jesteś naprawdę. Ja kumplowi bym to co najwyżej za normalną cenę sprzedał (jak nie pół-darmo..) albo ten kumpel jest niedorozwinięty/// albo ZOSTAŃ AKWIZYTOREM gratulacje he he //////// ja to bym musiał komuś dopłacić żęby to wzioł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 hehe ja kumplowi sprzedałem no name 64MB RAM pc100 (SDR oczywiście) za 60zł używane oczywiście :twisted:Wybacz ale nic innego nie można napisać: Jesteś totalna ŚWINIA Daj mi jeszcze namiary na tego kolegę to się dowie jaki jesteś naprawdę. Ja kumplowi bym to co najwyżej za normalną cenę sprzedał (jak nie pół-darmo..) albo ten kumpel jest niedorozwinięty/// albo ZOSTAŃ AKWIZYTOREM gratulacje he he //////// ja to bym musiał komuś dopłacić żęby to wzioł albo ten "kumpel" jakis idiota, albo pieklo oklamal go ze 128 kosztuje kolo 140 zeta i gostek wziol, jak tak to niema sie czym chwalic hamowa straszna i jeszcze mowi doniego "kolega" są ludzie i ludziska na tym swiecie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 co do Celkow konkretnie a nie ogolnie do Intela.... choc ja jestem za Intelem to jednak na temat nowych Celinek (na mPGA478) mam podobne zdanie jak wy..... a mianowicie ze to kupa straszna. Procek moze sobie byc na rynku ale tylko jako proc przejsciowy do P4. Docelowy ma sredni sens za te cene zestawu. Ale za to bardzo podoba mi sie Tualatin, zwlaszcza modele z nizszymu mnoznikami ktore sie kreca na FSB=133. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 jak tak to niema sie czym chwalic hamowa straszna i jeszcze mowi doniego "kolega" są ludzie i ludziska na tym swiecie ... Zapomniales jeszcze o młotkach i taboretach :? BTW tomasir nie nazywalbym takiego goscia swinia, obrazasz w ten sposob pozadne zwierzaki, zadna swinia nie zrobi koledze takiego przewala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 co do Celkow konkretnie a nie ogolnie do Intela.... choc ja jestem za Intelem to jednak na temat nowych Celinek (na mPGA478) mam podobne zdanie jak wy..... a mianowicie ze to kupa straszna. Procek moze sobie byc na rynku ale tylko jako proc przejsciowy do P4. Docelowy ma sredni sens za te cene zestawu. Ale za to bardzo podoba mi sie Tualatin, zwlaszcza modele z nizszymu mnoznikami ktore sie kreca na FSB=133. chyba sobie zartujesz patrz opis 133 to tylko rozgrzewka tualatiny sa zaje%*& jak fi&$ nietoperza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 10. Skoro AMD jest takie swietne to dlaczego nie ma pod ten procek porządnych chipsetów i dlaczego firma AMD, podobno tak dbajaca o uzytkowników (podstawka) pozwala na wypuszczanie lipnych MOBO's i chipsetów na rynek? A świstak siedzi itd. Weź sobie poczytaj jakie chipsety wyprodukowało AMD i wtedy zabieraj głos. Wracając do modernizacji sprzętu. Na przykładzie mojego kompa - sprzedaję mobo na bx i celka za 100-parę zł, kupuję za to najtańszą płytę socket A (nawet mATX) pod SDRAM, kupuję durona 1.2GHz za 185zł (www.wgk.waw.pl) i finito. Wzrost wydajności będzie nieporównywalnie większy niż przy zabawie w jakieś crapowe, stare (i pewnie podkręcane) celki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelcio Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Ceny Celeronów i PIII o tych samych częstotliwościach zegara są może nie takie same, ale na podobnym poziomie. To jakiś bezsens, bo PIII kładzie przecież na głowę Celerony. Ze już nie wspomne o porównaniu cen Athlona i Celerona :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 hehe ja kumplowi sprzedałem no name 64MB RAM pc100 (SDR oczywiście) za 60zł używane oczywiście :twisted:dobrze że nie jestem twoim kumplem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...