Sparrov Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 http://webdeveloper.pl/konsultant_infolini...praca,4100.html Słyszał ktoś o tym, pracował na tym stanowisku itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 (edytowane) ja na dosyc podobnym i tez w firmie telekomunikacyjnej... jesli nie musisz to raczej sobie odpusc, dlaczego? dlatego: kiepska stawka za godzine, praca swiatek, piatek i niedziela (losowo dwa dni w tygodniu bedziesz mial wolne), ja mialem przedzial godzin pracy od 6 rano do 1 w nocy (moze tez byc 24h/dobe), koniecznosc wysluchwania kretynow i swiecenie oczami za wpadki firmy, itp... edit: dodaj do tego umowy podpisywane co miesiac czyli generalnie na poczatku kazdego miesiaca moga Ci powiedziec do widzenia (chyba ze bardzo podpadniesz to mozesz byc zwolniony w trybie natychmiastowym lub z 7- dniowym wyprzedzeniem) jak cos jeszcze mi sie przypomni to dopisze :wink: Edytowane 13 Czerwca 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zadzwoń na błekitną linię (darmowa) parę razy i pogadaj o [ciach!]lach z konsultantem to bedziesz wiedział co to za praca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...