pipanol-pl Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 mam problem .. bo chce zrobic reset ustawien tego telefnu ale jest potrzebny jakis kod ?? jaki to kod skad mam go wziac .. .:( telefon byl brany w erze ale teraz jest zdjety sim .. aa chcialem zrobic reset bo chcialem pokasowac sobie obrazki i te niepotrzebne motywy ... pomozcie .. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 mam problem .. bo chce zrobic reset ustawien tego telefnu ale jest potrzebny jakis kod ?? jaki to kod skad mam go wziac .. .:( telefon byl brany w erze ale teraz jest zdjety sim .. aa chcialem zrobic reset bo chcialem pokasowac sobie obrazki i te niepotrzebne motywy ... pomozcie .. :( 1494942[/snapback] standartowy kod to 0000 zobacz czy zadziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 oki dzieki dziala .. .:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...