kooks Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zobaczcie to i powiedzcie czy da sie z tego w jakis sposob zrobic radiatorki na pamieci do karty graficznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 a cóżto jest? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 (edytowane) To jest chyba radiator do tranzystora dużej mocy w obudowie...mhh...chyba 2N coś tam. Tak? Edit - zapomniałem :mur: Jeżeli to jest to co napisałem to sie raczej nie nadaje. Poszukaj jakiegoś radiatora od starego pentium I lub II. Edytowane 13 Czerwca 2005 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooks Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Wsumie to sam za bardzo nie wiem co to jest ale wiem ze jest aluminiowe:) no i przypomina troche radiator do... czegos:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 kooks napisał(a): Wsumie to sam za bardzo nie wiem co to jest ale wiem ze jest aluminiowe:) no i przypomina troche radiator do... czegos:) 1495395[/snapback] Odpowiem tyle: LOL & :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 kooks napisał(a): Zobaczcie to i powiedzcie czy da sie z tego w jakis sposob zrobic radiatorki na pamieci do karty graficznej? 1494956[/snapback] Odpowiadając na pytanko.Zrobić sie da ale czy warto? Przy tak dużej konstrukcji i nierównym spodzie musiałbyś sie nieżle nagimnastykować żeby to najpierwa dobrze pociąć a póżniej jeszcze wyrównać spód i doprowadzić do gładkości.Lepiej poszukaj czegoś innego(zresztą mysle że sam też już na to wpadłeś). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Moim skromnym zdaniem nie warto ... Raczej poszukaj starego radiatorka Pentium I lub II napewno komuś ze znajomych sie wala po szufladzie. Szkoda twojej pracy na ten kawałek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 No chyba że masz dusze majsterkowicz i duuuuuużo wolnego czasu.Jak już cos wykombinujesz to sie pochwal wynikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...