Arias Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 mam do wyboru seitec 256/333 Cl 2,5, a kingston 256/400 Cl 3. Obydwie kości są w podobnej cenie. Obecnie mam seitec i nie wiem czy dokupić seitec czy zmienić na kingstona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 mam do wyboru seitec 256/333 Cl 2,5, a kingston 256/400 Cl 3. Obydwie kości są w podobnej cenie. Obecnie mam seitec i nie wiem czy dokupić seitec czy zmienić na kingstona. 1495119[/snapback] a moze sa na tych seitekach takie male okragle wytloczenia na kosciach i 2 blaszki z boku?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) Niewiem co masz na myśli mówiąc blaszki po bokach ale moje kości wyglądają mniej więcej tak jak na załączniku, czyli niemają żadnych blaszek oraz wytłoczeń po środku kości. Edytowane 14 Czerwca 2005 przez Arias Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Niewiem co masz na myśli mówiąc blaszki po bokach ale moje kości wyglądają mniej więcej tak jak na załączniku, czyli niemają żadnych blaszek oraz wytłoczeń po środku kości. 1495581[/snapback] bo moje seiteki byly na winbondach;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuntManX Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ja osobiscie uzywam kosci Kingston 512Mb/400Mhz i jestem z nich zadowolony.Chodza u mnie lekko podkrecone i nie wykazuja zadnych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Też mam pamięci Kingstona, na kościach ELPIDY i jak na razie chodzą. Wcześniejszy model musiałem rok temu oddać na gwarancję, bo padły i pokazywały się błędy (były na kościach Samsunga). Według mnie bardzo dobre pamięci, ponieważ są w miarę tanie, ale za to mają szeroką kompatybilność z wieloma płytami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...