HugoZak Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Tak jak w temacie :) Szukam niezawodnej bramki sms do sieci PlusGSM. Oczywiscie chodzi mi o darmowa... Czy istnieje takowa? PS. Sorki jezeli nie ten dzial ale nie wiedizalem gdzie to dac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 nr telefonu: 601601601 Wysyłasz maila na adres 601601601@text.plusgsm.pl wiadomość formatujesz nie jako html ale zwykły tekst FINITO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 A w jakiej postaci przyjdzie SMS do drugiej osoby? Cos w tym stylu: "hugozak@twixen.com: i tutaj moj text po mailu?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 (edytowane) No coś w tym stylu. Sprawdź najlepiej. EDIT Sorry, format numeru to: 48601601601 Edytowane 13 Czerwca 2005 przez Mastiff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foofight Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 polecam---> http://www.text.plusgsm.pl/sms/ jeszcze mnie nie zawiodla.... no chyba ze w swieta :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 No mnie wlasnie ta bramka zawiodla bo pisze ze wyczerpalem limit i nie moge wysylac juz od 2 tygodni chyba tam smskow a wczesniej wysylalem tylko przez gg i na gg tez mi zablokowali :( No nic mam nadzieje ze ten sposob Mastiff'a zadziała :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Pewnie wisisz na wewnetrznym IP i wiecej osob z sieci ma ten sam adres co powoduje wyczerpanie limutu. JA jak u siebie mam wewnetrzne IP to moge zapomniec o wyslaniu SMSa. Ja uzywalem takiego programiku. Spisywal sie dobrze tyle ze nie wiem jak sie zachowa u Ciebie ja mialem stale Ip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ja tez mam stale IP ale nie mam zewnetrznego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 sa proxy przeciez... wezcie jakis zagraniczny - najlepiej anonimowy(chociaz watpie zeby skrypt byl na tyle sprytny), wyczysccie cookies i SMSujta :) ostatnio zakladalem stronke na serwie gdzie przyjmowali zgloszenia tylko ze stanow i kanady - dziadostwo wykrywalo moja domene i po kwiatach... poradzilem sobie w ten sam sposob heh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 sms.plusgsm.pl www.miastoplusa.pl <-- rejestrujesz sie i za darmo masz do plusa ile chcesz A ten nuemr z mailem na plusa niezawsze dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenka_0 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 jak wysyłasz na numer 050 to masz kody zawsze podane ale jak wysyłasz na numer 060......... to musisz podać maila dostaniesz mailem kod na ten kod możesz w ciągu dnia wysłać 5 sms spr sobie .darmowe----- sms.mistrzu.com-- ale tu musisz podać maila....www eraomnix.pl/sms/do/logon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...