SlaVek Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Cy są jakies nieoficjalne biosy bo Abit'a BX-133 RAID?? Najbardzij interesuje nie wersja z dużą ilości dzielników PCI/AGP/CPU aby można było Maxymalnie wykręcic procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ja sie dolaczam, szukam jakiegos do Abita BE6-II rev. 1.2 - mam najnowszy z 2001 ale przydalyby sie wlasnie dzielniki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Cy są jakies nieoficjalne biosy bo Abit'a BX-133 RAID?? Najbardzij interesuje nie wersja z dużą ilości dzielników PCI/AGP/CPU aby można było Maxymalnie wykręcic procka. 1495379[/snapback] Nie slyszalem o nieoficjalnych biosach do tej MoBo.(mam ją) A z dzielnikami bedzie dodatkowy klopot poniewaz Clock Generator poprostu innych nie obsluguje ;p Zostaje tylko drut-mod clock generatora, juz ktos kiedys o tym pisal ze to mozliwe na BX'ie, tylko napewno wlozona praca nie bedzie adekwatna do otrzymanych wynikow ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 jedyne zmodowane biosy jakie widzialem to te posiadajace wgrana najnowsza wersje biosu do kontrolera hpt, sam takiej uzywam, podobno podnosi wydajnosc kontrolera ale ja niczego nie zauwazylem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...