Barty Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 NOWY REKORD W CCR Jam to, nie chwalac sie, sprawil. A tak powaznie, to juz nie moglem wyzej, szkoda liczylem na 15k. Nawet przy procku wykreconym wyzej nie chcialo pobic 15k, ale zawsze zostala jakas motywacja. Venice to naprawde potezne procki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 extremalny to jest brak konkurencji w tym ccr:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 no to do dziela tweakowcy... w superpi wyscigi i rankingi, wiec w ccr tez mozna powalczyc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 mam nadzieje ze w tej wersji wyniki sa w miare powtazalne a nie klikanie na łód szczecia bo róznice po 600 pkt bez zmiany jakichkolwiek ustawien wskazywały ze nie byl to benchmark do testowania wydajnosci tlyko cierpliwosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Dokładnie, swego czasu też się bawiłem CCR i wyniki co każdy przebieg różniły się lekko o 200pk a i zdarzały się większe różnice wiec to raczej taka „zabawka” niż benchmark… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 no wlasnie nie lubie tego testu bo roznica ok 300pkt w moim przypadku to nie jkest zabawa! w 3dmarku 2001 jest dokładniej (bynajmniej u mnie ) roznia sie parenascie pkt maxymalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 to ja tez tego nie uznaje za mistrzostwo swiata, ale milo miec 1 miejsce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_zero Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 fajny ranking tam maja, ze swoim duronkiem zmiescilbym sie w 1 setce chyba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ja jestem na 8-9 miejscu. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ja jestem na 8-9 miejscu. :) 1577744[/snapback] a ja 6 .. :P z pierwszego "pierdnięcia" :P ten "benchmark" to taka zabawka... zeby benchmark mial sens jego wyniki musza byc maxymalnie powtarzalne.. ponoc jest nowa wersja .. ale cudem to nie jest tez .. ;] i przeskalowali zupelnie wyniki wymysili tez odpalanie kilkukrotne zeby zniwelowac troche ten rozrzut ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 a ja 6 .. :P z pierwszego "pierdnięcia" :P ten "benchmark" to taka zabawka... zeby benchmark mial sens jego wyniki musza byc maxymalnie powtarzalne.. ponoc jest nowa wersja .. ale cudem to nie jest tez .. ;] i przeskalowali zupelnie wyniki wymysili tez odpalanie kilkukrotne zeby zniwelowac troche ten rozrzut ;] 1578048[/snapback] Dawno nie czytalem tego posta. To ja za trzecim pierdnieciem taki wynik zrobilem :) Masz może link do tej nowej wersji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 GIGI zrobił ponad 15k i wynik był 1 dzień - potem zdjęli ... więc chyba można ich walić ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 moj wynik tez zniknął mialem kolo 143xx .. takie sranie w banie z tym CCR a teraz to juz chyba nie mozna dodawac wyników Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 moj wynik tez zniknął mialem kolo 143xx .. takie sranie w banie z tym CCR a teraz to juz chyba nie mozna dodawac wyników 1664056[/snapback] Ja mam komunikat że network.txt nie moze byc do odczytu. Na dole strone jest ten komunikat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Ten benchmark był bez sensu bo rozrzut wyników przy kilku testach był na kilkaset punktów. Pozatym miałem chyba 13 miejsce z syfnymi pamięciami co nie osiągały nawet defaultowego taktowania a za mną goście z procami wykręconymi o 100Mhz wyżej, co za bzdura :lol: i mój wynik też zniknął. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 taki tam wyniczek ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 @yotomeczek zmienisz wszystkie tabele z wynikami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 A czemu nie, po tak długiej przerwie musi sobie chłopak odbić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 A czemu nie, po tak długiej przerwie musi sobie chłopak odbić ;) 1674971[/snapback] tyle wyrzeczen - musze miec trche radochy :D trza cos z pamieciami pomyslec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 tyle wyrzeczen - musze miec trche radochy :D trza cos z pamieciami pomyslec 1675048[/snapback] Jak najbardziej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Ja tez niedlugo zrobie tego testa ... licze na 18 tysiakow Edytowane 31 Października 2005 przez KUBA TM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Ja tez niedlugo zrobie tego testa ... licze na 18 tysiakow 1728883[/snapback] tylko powiedz jak zamierzasz zrobic te 18 tysiakow, tez bym sobie zrobil :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 tylko powiedz jak zamierzasz zrobic te 18 tysiakow, tez bym sobie zrobil :-P 1728895[/snapback] jak to jak ?? normalnie :D nie no moze przesadzilem .... looknij na moja sygnaturke dokladnie .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 jak to jak ?? normalnie :D nie no moze przesadzilem .... looknij na moja sygnaturke dokladnie .. 1728920[/snapback] Jesli chodzi o procka to mam takiego samego, ale bardziej mi sie podobaja twoje astaki ddr600 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 jak to jak ?? normalnie :D nie no moze przesadzilem .... looknij na moja sygnaturke dokladnie .. 1728920[/snapback] No właśnie z niej to jakoś nie wynika nawet możliwość zrobienia 16k ... więc JAK ?? puszczales w ogóle ccr ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 może w myśl zasady - wiara czyni cuda :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Myliłem się :/ to dlatego, że nigdy nie puszczałem CCR :P No ale prawie 16k jest : Edytowane 31 Października 2005 przez KUBA TM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) KUBA_TM dlatego cie pytalem bo ja tez mam takiego co robi 3000MHz i 18k to masz w marzeniach. Edytowane 2 Listopada 2005 przez mieciop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 :lol: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 :lol: :mur: 1732469[/snapback] Nie pokazuj sumy kontrolnej, swoja drogą ładny bug w programie :D za sto lat nikt nie bedzie mial takiego wyniku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...