Morfix Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) Od kilku dni jestem posiadaczem notebokia ASUS A3526GU. Martwi mnie taka sprawa, przy wyświetlaniu jednego koloru na ekranie (niezależnie jakiego - czarny, biały, niebieski ) w jednym miejscu widoczne jest jaśniejsze świecenie kilku pikseli. Nie są to na stałe zapalone piksele tzw."nieśmiertelne", bo zmieniają się na odpowiednie kolory, jednak świecą odrobinę jaśniej niż reszta matrycy - powiedziałbym, że są one "wyróżniające się" :angry: . Nie jest to jakieś bardzo widoczne - chyba że na żółtym lub białym tle, albo ktoś się naprawde będzie wpatrywał tylko w ten jeden punkt, ale wkurza, że wogóle jest. Czy takie coś podlega gwarancji skoro norma ISO-13406-2 tego nie opisuje (ta norma mówi tylko o "martwych" lub "nieśmiertelnych" pikselach i subpikselach) ? Jakiej gwarancji Asus udziela na matryce w modelach serii A3 ??? Gdyby nie ten mały defekt byłbym z tego modelu zadowolony w 100%. Edytowane 14 Czerwca 2005 przez Morfix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Najlepiej jak sam zapytasz kogoś w serwisie. Tutaj masz numer GG do jednego takiego: 6748548. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfix Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Dzięki, napewno spytam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfix Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Spytałem, ale gość niewiele wiedział :angry: i napisał żebym się bezpośredno z serwisem skontaktował. Narazie wysłalem im maila... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...