Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

Lacznie maja byc chyba 22 odcinki

Chociaz rownie dobrze moze byc tak jak z Lostem, ze z nastu odcinkow zrobi sie pare sezonow ;]

Kurde moglby juz byc koniec, nie zeby mi sie serial nie podobal ale chce juz wiedziec co bedzie :D

Stwierdzam ze ten 13 odcinek byl najsłabszy ze wszystkich..

A niektore byly takie ze nie szlo nie obejrzec nastepnego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ostatnio zafascynowal serial SLEEPER CELL , opowiadajana on o grupie facetow roznych narodowsci wyznajacych koran (islam, bog, jihad...) ktorzy zyja w USA i chca przerprowadzic zamachy terrorystyczne na ameryce. Co wiecej jednym z nich jest dobrze wkrecony w ich dzialanosc agent FBI, ktory przeniknawszy do tej siatki, inwigiluje i poznaje zasady dzialania terrorystow (choc tez jest muzlumaninem). Bardzo brutalny, powiedzialbym nawet streesujacy, i chyba kontrowersyjny. Widze troche podobienstw m.in do "24". GORACO POLECAM!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie obejrzalem 9-ąty odcinek Lost'a.. Rzeczywiscie zaczynają go troche przeciągac ;)

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Ten koncowy myk z rozmową Michaela przez ten komputer.. :blink: No i ten koń w dżungli ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie w drugim sezonie najbardziej irytuje druga wioska rozbitkow. 'Othersi' ;] wyslali po szpiegu na oba miejsca katastrofy, ale atakowali tylko jeden oboz. Ciekaw jestem jak to wytlumacza (no i to, ze wiedzieli ze dzieciak bedzie na tratfie na morzu, a nie w obozowisku =_= ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Lost: - Dla mnie za duzo tych wspomnien czy to o Jacku czy o Kate. Praktycznie w kazdym odcinku nawiazuja do tego co kazdy robil przed katastrofa. Denerwujaco to przedluza tylko serial. Ponoc caly 10 odcinek ma byc o tym co bylo tuz przed sama katastrofa.Tak przynajmniej gdzies wyczytalem ,ale nie wiem jak to jest naprawde. W kazdym razie 9 odcinek 2 sezonu troszke namieszal, np. z ta rozmowa Michaela przez komputer ? Co to ma niby byc?Ten dzieciak rozmawial z jakiegos innego bunkra ,a moze cos tu paranormalnego zaistnialo ?(Mulder, Scully Help ! :D )

Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa, a konkretnie ci "inni" co wyladowali na drugim koncu wyspy. Przypadek? Dla mnie to wyglada jakby ktos zainscenizowal cala ta katastrofe.

W pierwszym odcinku (pilotazowym) mamy scenke jak sie Jack przebuda.Nie jest ani brudny ,ani praktycznie ranny (lekkie zadrapanie na policzku). Wyglada tak jakby ktos go tam porzucil niz ocalal z katastrofy.. Ale to juz wczesniej bylo wiadome ze ta katastrofa jest jakas tajemnicza ,jak i zreszta ta wyspa ,bunkier i cala reszta..

P.S Przy okazji zapytam ponownie: Czy ktos wie kiedy ma byc 9 sezon X-Files w TVP2?

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co sądzicie o Modzie na sukces? :D przecież żeby to obejrzeć to człowiek chyba połowe życia by zmarnował, jak nie więcej. Moja babcia jak żyła to to oglądała. Ja tam tasiemców nie lubie. To takie seriale co w jednym odcinku schodzi ze schodów, otwiera drzwi, rozmawia z gościem i koniec, a w następnym odcinku to samo tylko odwrotnie, zamyka drzwi :D :lol2: :lol2: Może tego nie zrozumiecie, ale to nic, bo te seriale takie są.

Kurde nie pamiętam nazwy takiego serialu tasiemcowego który oglądałem 3-4 lata temu :), nawet ciekawy był :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i w Lost'cie troche ten uplyw czasu taki naciagniety, wszyscy brody przygolone, zadnego zarostu jakby tam mieli maszynki elektryczne. A wezmy tu na przyklad Toma Hanksa w Cast Away! Ale ogolnei serial fajny!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lost to spoko serial, taki troche tajemniczy, oglonie pomysl flashbackow podoba mi sie chociaz niektore sa dosyc nudne. co do odcinka 10 drugiego sezonu to bedzie on prawdopodobnie o historii mr. eko

No i w Lost'cie troche ten uplyw czasu taki naciagniety, wszyscy brody przygolone, zadnego zarostu jakby tam mieli maszynki elektryczne. A wezmy tu na przyklad Toma Hanksa w Cast Away! Ale ogolnei serial fajny!

pamietaj ze samolot w lost w przeciwienstwie do cast away byl na wyspie, a nie w morzu i raczej wiekszosc facetow bierze ze soba jakies przybory do golenia lecac w podrorz tak wiec maja je przy sobie i moga sie ogolic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamietaj ze samolot w lost w przeciwienstwie do cast away byl na wyspie, a nie w morzu i raczej wiekszosc facetow bierze ze soba jakies przybory do golenia lecac w podrorz tak wiec maja je przy sobie i moga sie ogolic.

Ale ja nie mowie ze nie maja byc ogoleni jak LOCK naprzyklad, ale tak jak doktorek przygoleni - idealny 3 dniowy zarost. Musialby codziennie korzystac z maszynki, a to byla by bezsensowna strata energi z akumulatora! Taka drobna niescislosc ktora zauwazylem! I co mnei nie irytuje, ani nie powoduje ze nei bede tego ogladal. Poprostu jest!

Pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się ciesze że są nowe odcikni Tajemnic Smallville :D

Niby bajeczka, a jak wciąga, szkoda tylko, że raz w tygodniu :cry:

Qrde wlasnie przegapilem odcinek..puta...

Zakonczylem 1 sezon LOST przedemna 2-gi ale jakos wolno do mnie leci i duzo jest fake-na sieci..

Edytowane przez Yearman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam ten film.Wlasnie obejrzalem poraz drugi Journey na jedynce i naprawde fajnie bylo odswierzyc sobie pierwszy sezonik :) SKusze sie jeszcze na epizod nr 21.Fanom tez to radze,mimo,ze juz go ogladaliscie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi