iwo_kupa Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 The Simpsons Rulez no i ofkoz X-Files z typem ktory wychodzil z kibla *_* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Ja jestem po 13-stym odcinku Prison Break - Nie wiecie ile ma byc jeszcze? W "Lost" jestem po 8-smym odcinku ;] Kurde dobre to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) Lacznie maja byc chyba 22 odcinki Chociaz rownie dobrze moze byc tak jak z Lostem, ze z nastu odcinkow zrobi sie pare sezonow ;] Edytowane 26 Grudnia 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 dobrze ze LOST leci na tvp przynajmniej reklam nie ma :D ktory odcinek byl ostanio :D w tv ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Lacznie maja byc chyba 22 odcinki Chociaz rownie dobrze moze byc tak jak z Lostem, ze z nastu odcinkow zrobi sie pare sezonow ;] Kurde moglby juz byc koniec, nie zeby mi sie serial nie podobal ale chce juz wiedziec co bedzie :D Stwierdzam ze ten 13 odcinek byl najsłabszy ze wszystkich.. A niektore byly takie ze nie szlo nie obejrzec nastepnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Az tak bardzo mnie nie porwal, ale i tak lepszy od przeciaganego Lost'a. U mnie na podium ciagle stoi drugi sezon 24. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Mnie ostatnio zafascynowal serial SLEEPER CELL , opowiadajana on o grupie facetow roznych narodowsci wyznajacych koran (islam, bog, jihad...) ktorzy zyja w USA i chca przerprowadzic zamachy terrorystyczne na ameryce. Co wiecej jednym z nich jest dobrze wkrecony w ich dzialanosc agent FBI, ktory przeniknawszy do tej siatki, inwigiluje i poznaje zasady dzialania terrorystow (choc tez jest muzlumaninem). Bardzo brutalny, powiedzialbym nawet streesujacy, i chyba kontrowersyjny. Widze troche podobienstw m.in do "24". GORACO POLECAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Wlasnie obejrzalem 9-ąty odcinek Lost'a.. Rzeczywiscie zaczynają go troche przeciągac ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ten koncowy myk z rozmową Michaela przez ten komputer.. :blink: No i ten koń w dżungli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 okolo 60 odcinek przygod maxgayvera ratujacego galaktyke ;] mozna miec wazniejsze zadanie ? :) sg1 power :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja i tak nadal bylem jestem i bede za Lostem jako serial nr1 czyli serial lat 2004/05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Lost sie zrobil nudny bardzo w 2 sezonie, ja juz tego nie bede ogladac...Nic sie nie dzieje, wole ogladac ostatnio masters of horror;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Dokladnie, mogli go zakonczyc na 1 sezonie.. "Co za dużo to niezdrowo" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Mnie w drugim sezonie najbardziej irytuje druga wioska rozbitkow. 'Othersi' ;] wyslali po szpiegu na oba miejsca katastrofy, ale atakowali tylko jeden oboz. Ciekaw jestem jak to wytlumacza (no i to, ze wiedzieli ze dzieciak bedzie na tratfie na morzu, a nie w obozowisku =_= ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Co do Lost: - Dla mnie za duzo tych wspomnien czy to o Jacku czy o Kate. Praktycznie w kazdym odcinku nawiazuja do tego co kazdy robil przed katastrofa. Denerwujaco to przedluza tylko serial. Ponoc caly 10 odcinek ma byc o tym co bylo tuz przed sama katastrofa.Tak przynajmniej gdzies wyczytalem ,ale nie wiem jak to jest naprawde. W kazdym razie 9 odcinek 2 sezonu troszke namieszal, np. z ta rozmowa Michaela przez komputer ? Co to ma niby byc?Ten dzieciak rozmawial z jakiegos innego bunkra ,a moze cos tu paranormalnego zaistnialo ?(Mulder, Scully Help ! :D ) Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa, a konkretnie ci "inni" co wyladowali na drugim koncu wyspy. Przypadek? Dla mnie to wyglada jakby ktos zainscenizowal cala ta katastrofe. W pierwszym odcinku (pilotazowym) mamy scenke jak sie Jack przebuda.Nie jest ani brudny ,ani praktycznie ranny (lekkie zadrapanie na policzku). Wyglada tak jakby ktos go tam porzucil niz ocalal z katastrofy.. Ale to juz wczesniej bylo wiadome ze ta katastrofa jest jakas tajemnicza ,jak i zreszta ta wyspa ,bunkier i cala reszta.. P.S Przy okazji zapytam ponownie: Czy ktos wie kiedy ma byc 9 sezon X-Files w TVP2? Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 A co sądzicie o Modzie na sukces? :D przecież żeby to obejrzeć to człowiek chyba połowe życia by zmarnował, jak nie więcej. Moja babcia jak żyła to to oglądała. Ja tam tasiemców nie lubie. To takie seriale co w jednym odcinku schodzi ze schodów, otwiera drzwi, rozmawia z gościem i koniec, a w następnym odcinku to samo tylko odwrotnie, zamyka drzwi :D :lol2: :lol2: Może tego nie zrozumiecie, ale to nic, bo te seriale takie są. Kurde nie pamiętam nazwy takiego serialu tasiemcowego który oglądałem 3-4 lata temu :), nawet ciekawy był :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 No i w Lost'cie troche ten uplyw czasu taki naciagniety, wszyscy brody przygolone, zadnego zarostu jakby tam mieli maszynki elektryczne. A wezmy tu na przyklad Toma Hanksa w Cast Away! Ale ogolnei serial fajny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 no maszynki mogą mieć przecież mieli swoje bagaże a i akumulator tez mają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 lost to spoko serial, taki troche tajemniczy, oglonie pomysl flashbackow podoba mi sie chociaz niektore sa dosyc nudne. co do odcinka 10 drugiego sezonu to bedzie on prawdopodobnie o historii mr. eko No i w Lost'cie troche ten uplyw czasu taki naciagniety, wszyscy brody przygolone, zadnego zarostu jakby tam mieli maszynki elektryczne. A wezmy tu na przyklad Toma Hanksa w Cast Away! Ale ogolnei serial fajny! pamietaj ze samolot w lost w przeciwienstwie do cast away byl na wyspie, a nie w morzu i raczej wiekszosc facetow bierze ze soba jakies przybory do golenia lecac w podrorz tak wiec maja je przy sobie i moga sie ogolic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Moje TOP 3 to Friends Lost A-Team Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 http://lost-media.com na tej stronie sa wzmianki co bedzie w nastepnym odcinku the lost. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 pamietaj ze samolot w lost w przeciwienstwie do cast away byl na wyspie, a nie w morzu i raczej wiekszosc facetow bierze ze soba jakies przybory do golenia lecac w podrorz tak wiec maja je przy sobie i moga sie ogolic. Ale ja nie mowie ze nie maja byc ogoleni jak LOCK naprzyklad, ale tak jak doktorek przygoleni - idealny 3 dniowy zarost. Musialby codziennie korzystac z maszynki, a to byla by bezsensowna strata energi z akumulatora! Taka drobna niescislosc ktora zauwazylem! I co mnei nie irytuje, ani nie powoduje ze nei bede tego ogladal. Poprostu jest! Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Lost 2x10 syci :) Mr Eko rulez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Mnie bardziej cieszy, ze w niedziele wrocil Family Guy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 A ja się ciesze że są nowe odcikni Tajemnic Smallville :D Niby bajeczka, a jak wciąga, szkoda tylko, że raz w tygodniu :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) A ja się ciesze że są nowe odcikni Tajemnic Smallville :D Niby bajeczka, a jak wciąga, szkoda tylko, że raz w tygodniu :cry: Qrde wlasnie przegapilem odcinek..puta... Zakonczylem 1 sezon LOST przedemna 2-gi ale jakos wolno do mnie leci i duzo jest fake-na sieci.. Edytowane 12 Stycznia 2006 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zakonczylem 1 sezon LOST przedemna 2-gi ale jakos wolno do mnie leci i duzo jest fake-na sieci..Najlepsze przed Toba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Jestem rowniez po 2x10 Lost'a.. Napewno ciekawszy od 2x09, no i tak jak napisal hydro2 Mr. Eko syci ;] Niezły efekt z tym dymem.. Edytowane 12 Stycznia 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Przystanek Alaska jest DeBest B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Uwielbiam ten film.Wlasnie obejrzalem poraz drugi Journey na jedynce i naprawde fajnie bylo odswierzyc sobie pierwszy sezonik :) SKusze sie jeszcze na epizod nr 21.Fanom tez to radze,mimo,ze juz go ogladaliscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...