Jabar83 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Na temat Lost 2x10: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mile mnie zaskoczyla w Lost 2x10 ta scenka z tym "potworem" wpatrujacym sie w Mr.Eko(czemu go nie zatakowal ? ) O ile to cos wygladajace jak czarny dym unaszacy sie nad ziema mozna nazwac potworem... to mi przypomina bardziej ducha :) Flashbacki z Mr.Eko tez byly dobre ,zwlaszcza te z jego bratem Dla mnie duzo ciekawszy niz 2x9 oby nastpeny byl rownie dobry. Teraz takie pytanie.. ogladal ktos ten odcinek "Lost: Revelation" ktory ABC puscil tuz przed 2x10 ? Wiem ze to praktycznie same urywki z poprzednich odcinkow dla przypomiena co sie dzialo.Ale czy pokazali w nim cos wnaszacego do serialu ? Jakas scenke ktorej nie bylo? EDIT: ok ukrylem tekst. Edytowane 13 Stycznia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Nie czytam juz tego watku...pełno spojlerow....Swoja droga moglibyscie ukrywac texty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) losty sa cienki i w dodatku malo odcinkow ( 2 serie ) dobrze ze macgayver ma ich 9 a 10 w toku :) on to ma glowe sg1 rox :twisted: nie wiecie gdzie mozna zglaszac swoja kandydature do teamow sg :D Edytowane 13 Stycznia 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 losty sa cienki i w dodatku malo odcinkow ( 2 serie )polecam ci mode na sukces :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 losty sa cienki i w dodatku malo odcinkow ( 2 serie ) dobrze ze macgayver ma ich 9 a 10 w toku :) on to ma glowe sg1 rox :twisted: nie wiecie gdzie mozna zglaszac swoja kandydature do teamow sg :D co masz na myśli mówiąc ża 10 w toku? kręcą nową serię? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 losty sa cienki i w dodatku malo odcinkow ( 2 serie ) dobrze ze macgayver ma ich 9 a 10 w toku :) on to ma glowe sg1 rox :twisted: nie wiecie gdzie mozna zglaszac swoja kandydature do teamow sg :DGrzeszysz chlopie :P Ile widziales odcinkow - 5 ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Prison Break rlz [; W nic do tej pory tak sie nie wkrecilem :D Skończyłem oglądać Weedsa i moge powiedzieć, że też jest godny polecenia ;) Ja jestem po 13-stym odcinku Prison Break - Nie wiecie ile ma byc jeszcze? W "Lost" jestem po 8-smym odcinku ;] Kurde dobre to. Ma być 22 lub 24 nie pamiętam dokładnie. Niestety przerwa do 20 marca z powodu śmierci producenta czy coś takiego ... Nie sądzę żeby się jeszcze przeciągneło bo chyba w końcu muszą uciec :> Chociaż kto wie, pb dostało ostatnio nagrodę na Annual People Award Choice :D Btw nie wie ktoś kiedy 2gi sezon Weedsa sie zaczyna ? B) Edytowane 13 Stycznia 2006 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 NIe ma ktos na hdd odcinków Dragon Ball: AF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 1.Masz już dział anime. 2.Nie ma czegoś takiego jak DB :AF :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 1.Masz już dział anime. 2.Nie ma czegoś takiego jak DB :AF :lol2: 1.Wiem ale to też serial :D 2.A qmple wmawiali ze mają :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Earth final conflict :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 1.Wiem ale to też serial :D 2.A qmple wmawiali ze mają :lol: Fajnych masz kumpli :wink: DB : AF to wymsł fanów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 nowy battlestar coś po[gluteus maximus]dł, wydawało mi się, że będzie się działo a tu kaszana :/ pierwszy sezon był lepszy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ludzie, dzisiaj 24 piaty sezon sie zaczal a Wy nic [; 2 odcinki dzisiaj, 2 nastepne jutro rano. Mnie pierwszy odcinek zmiazdzyl, jezeli bedzie tak dalej to chyba bedzie cos na miare drugiego sezonu %-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Grzeszysz chlopie :P Ile widziales odcinkow - 5 ? :Pwiekszosc odcinkow z 2 serii i czesc z pierwszej, denrwujace sa w nadmiernych ilosciach retrospekcje :| pozatym mam slabosc do macgayvera i A team'u ;) a sg1 laczy to w sobie :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) wiekszosc odcinkow z 2 serii i czesc z pierwszej, denrwujace sa w nadmiernych ilosciach retrospekcje :| pozatym mam slabosc do macgayvera i A team'u ;) a sg1 laczy to w sobie :wub:Czesc z pierwszej - wszystko jasne :P Pierwsza seria byla najlepsza,a poza tym wazne info 4 u.Slyszalem dzis,ze wczoraj walke o zlotego globa bralo udzial ponad 16 seriali klasy A.Wygral 1 - Lost :P Dokladnie bylo tak: NAJLEPSZY SERIAL DRAMATYCZNY "Lost" ("Zagubieni") (2004) i tu wygrał właśnie "Grey's Anatomy" (2005) "Commander in Chief" (2005) "Prison Break" (2005) "Rome" (2005) NAJLEPSZY AKTOR W SERIALU DRAMATYCZNYM Hugh Laurie - "House, M.D." Matthew Fox - "Lost" Patrick Dempsey - "Grey's Anatomy" Wentworth Miller - "Prison Break" Kiefer Sutherland - "24" NAJLEPSZY AKTOR DRUGOPLANOWY W SERIALU, MINISERIALU LUB FILMIE TELEWIZYJNYM Jeremy Piven - "Entourage" Paul Newman - "Empire Falls" Naveen Andrews - "Lost" Randy Quaid - "Elvis" Donald Sutherland - "Commander in Chief" Edytowane 17 Stycznia 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 do mnie lost tez nigdy nie trafil....seriali i filmow o podobnej tematyce bylo sporo i są dla mnie po prostu nudne.... nie sa ani brechtowe, ani nie poruszaja jakichs wazniejszych problemow...[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 do mnie lost tez nigdy nie trafil....seriali i filmow o podobnej tematyce bylo sporo i są dla mnie po prostu nudne.... nie sa ani brechtowe, ani nie poruszaja jakichs wazniejszych problemow...[;Wymien mi choc 1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Wymien mi choc 1 :)moge przekrecic tytul , ale chociazby rozbitkowie....lecial chyba rok temu na polsacie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu102 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 moge przekrecic tytul , ale chociazby rozbitkowie....lecial chyba rok temu na polsacie :lol:Oj cos mi sie wydaje ze nie obejzales chyba ani jedego calego odcinka jezeli porownujesz losta do chlamy jaka byli rozbitkowie te seriale maja tylko podobna fabule glowna i KONIEC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Oj cos mi sie wydaje ze nie obejzales chyba ani jedego calego odcinka jezeli porownujesz losta do chlamy jaka byli rozbitkowie te seriale maja tylko podobna fabule glowna i KONIEC. :mur: :mur: radze wrocic do szkoly , i pomeczyc czytanie ze zrozumieniem pierwszy sezon drużyny A onboard :D miażdże [; swoją drogą , drużyna juz nie bawi tak jak za dawnych lat....chyba sie starzeje :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 A team jest wypas,ale moim zdaniem lost bije go na glowe,chodz jak ogladalem A team to nigdy bbym tak nie powiedizal bo pamietam ze wciagalem ostro A team :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekG Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Oglada ktos z was Invasion? Ogladalem pierwszy odcinek i tak sobie mi sie podobal. Ale lubie ta tematyke. Rozkrecil sie juz cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 obejrzalem narazie 10 (dzisiaj 12 bedzie na abc) odcinkow invasion i robi sie to coraz ciekawsze. pierwszych kilka odcinkow troche mnie nudzilo ale teraz juz jest calkiem niezle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Lost: Next Episode: Wednesday, Jan.18, 9/8c "The Hunting Party" » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jack, Locke and Sawyer pursue a determined Michael after he heads into the jungle toward the dreaded "Others" in search of Walt. Meanwhile, Sun has a surprising reaction to Jin's desire to join the search party, and Hurley and Charlie commiserate over the age-old conundrum of "what women want." mniam mniam :P Ja tam poza druzyna A to jeszcze lubialem McGyver'a :D Podobal mi sie tez seral SeaQuest ,Sliders oraz od czasu do czasu ogladalem Star Trek. Dzis poza Lost ogladam SG-1 i czasem SG-A ale z SG-1 to obejrzalem wszystkie 8 sezonow i 12 odcinkow z 9 :P i rowniez czekam na nastepny. Kolejny dobry serial to rowniez Prison Break.. Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Lost: Next Episode: Wednesday, Jan.18, 9/8c "The Hunting Party" » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jack, Locke and Sawyer pursue a determined Michael after he heads into the jungle toward the dreaded "Others" in search of Walt. Meanwhile, Sun has a surprising reaction to Jin's desire to join the search party, and Hurley and Charlie commiserate over the age-old conundrum of "what women want." mniam mniam :P Na początku pomyslalem ze juz ogladales :huh: Ale dobrze ze kliknąłem w spoiler ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masta2 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Panowie oglądałem lost 1 i lost 2 do 10 odcinka ma ktoś następne ???? a tak przy okazji gdzie moge namierzyć tą stację "abc" na jakiej satelicie . Edytowane 18 Stycznia 2006 przez masta2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) Panowie oglądałem lost 1 i lost 2 do 10 odcinka ma ktoś następne ???? a tak przy okazji gdzie moge namierzyć tą stację "abc" na jakiej satelicie . Ja dzis jak wroce z pracy bede mial 2x11 :) Napisy SliderOh - poprawki i dotłumaczenia - Hydro2 czyli jak co odcinek :) Edytowane 19 Stycznia 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 A tam hydro2 nie przesadzaj :D SliderOh bardzo dobrze tlumaczy :) . A 2x11 odcinek taki sobie :| Cos akcja w tym 2 sezonie zdecydowanie zwalnia i w tym odcinku niestety rowniez, ale nie zmienia to faktu ze serial jest dobry.Ponoc ma byc nawet 8 sezonow :lol: Bedzie z tego opera mydlana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 No sorry, ale czy spotkanie 'fejs tu fejs' z Others'ami i ostatni tekst Jack'a to zwalnianie akcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...