phase Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) w tym tygodniu znow powtorka lost na abc byla. mam nadziej ze przyszlym tygodniu nowy odcinek bedzie.. aha gdzies na forum abc wyczytalem ze lost prawdopodobnie jest planowany na okolo 5-6 sezonow takze sporo tego bedzie. Edytowane 23 Lutego 2006 przez phase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 A jak ktos lubi ie niezle posmiac z otaczajacej rzeczywistosci to polecam kreskoowe: AMERICAN DAD - sproobujcie chociaz jeden odcinek - potem samo pojdzie - obiecuje !!!! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Według strony www.tv.com następny epizod LOST "Maternity Leave" będzie 1 marca, a później następny "The Whole Truth"....5 kwietnia :( Co do 5 czy 6 sezonów to moim zdaniem przesada..... co oni chcą tam wymyśleć ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 a wczoraj na tvp2 był ostatni odcinek allo allo ! classic ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 w tym tygodniu znow powtorka lost na abc byla. mam nadziej ze przyszlym tygodniu nowy odcinek bedzie.. aha gdzies na forum abc wyczytalem ze lost prawdopodobnie jest planowany na okolo 5-6 sezonow takze sporo tego bedzie. To sa plotki,maja byc tylko 3 sezony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) (...) Ale chyba lepsze od Losta sa 24 godziny. Sezon 5 jest poki co MASAKRYCZNY. Niech mi ktos powie jak Amerykance robia tak dobre seriale? :D I czemu u nas kręci sie tylko Plebanię, Klan i Złotopolskich? (tak wiem kasa...) Ale przynajmniej TV mogłaby sie postarac i wykupic prawa do emisji takich seriali jak 24 i kilku innych. No pierwsze 5 godzin cudo, teraz jakos troszke nudnijej sie zrobilo. A 24 lecialo na polsacie a potem canal+ . Podpisuje się pod tym. Mój najlepszy serial. Obejrzałem jednym tchem 3 sezony, potem po miesiącu 4 sezon i teraz w końcu jestem na bieżąco. Serial jest genialny i trzyma w napięciu do ostatniego odcinka. POpieram was rowniez, najlepszy serial jaki kiedykolwiek widzialem ale za nic w świecie nie bede ogladał go na bieżąco i czekal tydzien na nastepny odcinek. Sporo się na tym traci klimatu filmu, ogladam tak okolo 10 seriali z tygodnia na tydzien i te czekanie bardzo meczy, takze piątą serie 24 obejze na raz, jak juz wszystkie odcinki bedą. Tak tez zrobilem z 4 seria i nie zaluje :). Edytowane 24 Lutego 2006 przez Kinslayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 To sa plotki,maja byc tylko 3 sezony To potwierdzone info? Jeśli tak, to jakie źródło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 póki co nie zapłacono aktorom za 4ty sezon lost więc żadnej pewności nie ma czy na 3cim się skończy czy dograją kolejne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 To sa plotki,maja byc tylko 3 sezony A gdzie to wyczytales. Kazdy pisze co innego. Jedni pisza o 5 sezonach ,a jeszcze gdzies czytalem ze zakonczy sie na 2 sezonie. satoshie Gdzie to ty wyczytales na tv.com. 2x16 ma byc 22 marca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 tak, tylko ze nastepny to 2x15 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 tak, tylko ze nastepny to 2x15 ;] To przeciez ja wiem ze nastepny to 2x15.. ,ktory bedzie 1 marca ale on napisal ze kolejny The Whole Truth (czyli 2x16) ma byc dopiero 5 kwietnia. I ciekawi mnie gdzie on wyczytal to na tv.com :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 a sorry nie doczytalem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 A gdzie to wyczytales. Kazdy pisze co innego. Jedni pisza o 5 sezonach ,a jeszcze gdzies czytalem ze zakonczy sie na 2 sezonie. satoshie Gdzie to ty wyczytales na tv.com. 2x16 ma byc 22 marca. Tutaj w Episode Guide....pisałem, że ma być 5 kwietnia....tylko, że teraz patrze już jest inna data (22-03-2006)...nie wiem czemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 jestem po oberzeniu calego sezonu ROME i powiem tak: 6/5!!! jest tak swietnie zrealizowany ze nie widze zadnej wady tego serialu, jest on taki bliski naszym obecnym czasom ze sie zastanawiam czy sa wogole jakies roznice miedzy czlowiekiem zyjacym wspolczesnie a owczesnym. Serial pokazuje prawdziwe oblicze ludzi, ich uczucia i watpliwosci. Jest wulgarny, brutalny i taki prawdziwy... dobrze widac co sie dzieje z ludzmi bedacymi u wladzy i ich chciwosc. poprostu caly serial mnie wmurowal w sciany mojego pokoju.. ;o goraco polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 obejzalem drugi sezon do 2x12 uhhh masakra obejzalem praktycznie w 1 dzien wciaga strasznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) W poniedzialki o 20.05 na AXN Sleeper Cell. Jak nie macie co robic o tej porze to polecam ;] (troche sie spoznilem, ale dopiero przed chwila reklame zobaczylem :P ) Edytowane 27 Lutego 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 W poniedzialki o 20.05 na AXN Sleeper Cell. Jak nie macie co robic o tej porze to polecam ;] (troche sie spoznilem, ale dopiero przed chwila reklame zobaczylem :P ) Zaczalem ogladac ten serial, po 1 odcinku chcialem wszystko skasowac... ale dalej akcja sie rozkrecila, co prawda nie tak jak w 24 ale jeszcze ujdzie i mozna ogladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Dawno tu nie zagladalem,wiec tak o: 1) jestem zapisany na forum gwroty i tam czytam wszelkie informacje.Napisali tam tez,ze niby abc wrecz zagrozila,ze jesli nie nakreca wiecej niz 3 sezony to im w czyms tam zagroza i sami cos wymysla,ale z tego co wiem info o trzech sezonach jest na stronie abc,zreszta to jest bardziej wiarygodne 2) 2x16 ma byc 22 marca a nie tak jak ktos napisal - 5 kwietnia,pozniej od piatego kwietnia wszystkie odcinki maja leciec co tydzien az do odcinka 23go,ktory to ma trwac 2 godziny :) 3) Pozdrawiam 4) Dzis wieczorem premiera Maternity Leave :) Edytowane 1 Marca 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 4) Dzis wieczorem premiera Maternity Leave :) No to smerfnie się zapowiada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 No smerfnie sie zapowiada ;) Mam nadzieje ze cos sie wyjasni wkoncu z Michael'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Nareszcie nowy epizod Lost :) czekam również na 20 marca i nowy epizod Prison Break. Edytowane 1 Marca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enessis Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 jestem po oberzeniu calego sezonu ROME i powiem tak: 6/5!!! jest tak swietnie zrealizowany ze nie widze zadnej wady tego serialu, jest on taki bliski naszym obecnym czasom ze sie zastanawiam czy sa wogole jakies roznice miedzy czlowiekiem zyjacym wspolczesnie a owczesnym. Serial pokazuje prawdziwe oblicze ludzi, ich uczucia i watpliwosci. Jest wulgarny, brutalny i taki prawdziwy... dobrze widac co sie dzieje z ludzmi bedacymi u wladzy i ich chciwosc. poprostu caly serial mnie wmurowal w sciany mojego pokoju.. ;o goraco polecam!Dude, you're right. ROME wymiata, na całej linii. Po obejrzeniu pierwszych odcinków byłam pod takim wrażeniem, że zamknęłam się w domu na 2 dni i oglądałam cały pierwszy sezon jednym ciągiem. Ciekawa sprawa. Przypominam: Premiera ROME na HBO Polska już w ten piątek o godzinie 21:00. (jest co oglądać, believe me) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Kilka fotek z dzisiejszego (ehm - wczorajszego :P) odcinka http://timon.fotosik.pl/albumy/6174.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Kolejny nudny imho odcinek. Nic specjalnego. Kolejny bunkier i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 A z tego co ja wiem to bardzo duzo sie wyjasnia i odcinek od poczatq wiele wprowadza.BTW - miales nieogladac wiecej :P A jednak :) Sam wiesz,ze Ci sie podoba i nie chcesz sie tego przyznac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 No no tez bym tak chial dobrze angielski znac to juz bym obejrzal ,ale musze czekac na napisy. Ze zwiastunu nie wydaje sie taki nudny. Zreszta niedlugo obejrze ;) SliderOh robi swoje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 A z tego co ja wiem to bardzo duzo sie wyjasnia i odcinek od poczatq wiele wprowadza.BTW - miales nieogladac wiecej :P A jednak :) Sam wiesz,ze Ci sie podoba i nie chcesz sie tego przyznac :Pogladam z nudow;) siedze w domu na zwolnieniu lekarskim to ogladam calosc co wychodzi;) btw 24H sezon 5 chyba najlepszy bedzie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 mnie od jakiegos miesiac wzielo na ogladanie seriali , takze z tego co ostatnio ogladalem to polecam -> Invasion , Surface , My name is Earl oraz Supernatural ;) Przed ogladaniem tych seriali numerem 1 byl lost , ale chyba ustepuje miejsca Invasion i Surface , ale to oczywiscie tylko moje zdanie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 btw 24H sezon 5 chyba najlepszy bedzie;)U mnie raczej drugiego nie przebije. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 U mnie raczej drugiego nie przebije. Ostatnio obejrzalem pierwsze 12 odcinkow z 2 serii. Masakra. Wciaga jak odkurzacz.24 u mnie na rowni z SG-1 potem Lost ;) Do 5 sezonu 24 mam jeszcze daleko wiec wszystko moze sie jeszcze zmienic. Ale czytalem ze 5 ponoc tez niezly... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...