Endriu102 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ja jestem w trakcie oglądania Przyjaciół :) Mam sezon 1 i 2 na dysku, za niedługo będę następne odcinki.. serial jest SUPEROWY. Lepszego nie ma i chyba nie będzie :( Rowniez wlansie ogladam ten serial i nie moge sie odciagnac od niego zaczolem od poczatku jakies miesiac dwa temu i jestem juz na 5 sezonie friendsi wymiataja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ja od wczoraj zaczalem ogladac Prison Break, serial jest po prostu zajebisty, dzis nie moglem sie oderwac i obejzalem 8 odcinkow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ja od wczoraj zaczalem ogladac Prison Break, serial jest po prostu zajebisty, dzis nie moglem sie oderwac i obejzalem 8 odcinkow :D ja zaczalem ogladac prisona w te swieta teraz ;] jestem juz na 15 odcinku ... a 2 kolejne czekaja na mnie tego poludnia jak wroce z roboty ^^ wciagnal mnei maksymalnie... tyle ze jak tak sie na raz oglada calosc to troche naciagany i niejasny momentami... ale i tak wciaga i syci ;] szkoda tylko ze na koncowke bede musial czekac jak inni po tygodniu 1 czesc :/ za szybko sie do niego wzialem ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Wszyscy, którzy nadrabiają straty z Prison Break bierzcie się do roboty i oglądajcie 1x18. Nie wiem jak to jest, ale z odcinka na odcinek coraz bardziej mi się on podoba. Końcówka jest extra !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Dobra ale co dalej. On nie moze umrzec ani uciec :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ja dzis obejzalem 1x18 o kur.... serial jest po prostu wypas. Martwie sie tylko o to ze teraz musze czekac tydzien na nastepny odcinek i ale najgorsze jest to co zrobie jak juz sie skonczy(podobno na 22 odcinku), wydaje mi sie ze nie da sie wymyslicz czegos lepszego od tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Czyli mamy jeszcze jeden miesiąc oglądania :) Hmm myśle, że sprawy w serialu zaszły tak daleko, że raczej nie będą kręcić 2 sezonu, chociaż może w ostatnim odcinku złapią ich w trakcie ucieczki i w 2 sezonie zaczną przygotowania od początku ;) Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 mam nadzieje bo jak sie skonczy wszystko na 22 odcinku to sie wnerwie i to ostro. strasznie jestem ciekaw co bedzie w drugim sezonie jesli bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 więc po pierwsze PONOĆ mają być 3 sezony Prison Breaka..juz tu pisałem kiedys nawet..z tymże każdy sezon o kimś innym (inna historia) ja juz widziałem 1x19 B) B) B) SPOJLER!!!!!!!!!!!!!!!!! Linc się spotka z ojcem (tzn ten go uratuje bo będzie chciał go zabić Kellerman)..ale nie wdając się w szczegóły bedzie tak że Linc sam sie odda w ręce Bellicka (nie bedzie miał w sumie wyboru i "pójdzie za głosem serca" aby nie wkopać ojca.. następna sprawa o wieeeeeeele ciekawsza to to że............................Bellick odkryje dziure którą robili w czasie remontu aby uciec, a potem ja załatali..a powie mu nie kto inny (a Michael mu zaufał :( ) jak ten młody "madafaka" (zapomniałem "nicka" ;) ) którego teraz jedzie w tyłek ten duży grubas :) .... to jest dopiero zagadka!!! i co teraz??? musze czekac 2 tygodnie na jej rozwiazanie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 jakim sposobem widziales jak jeszcze nawet w amerykanskiej TV nie lecial?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 19 wyciekło jeszcze przed 18... a co do 2 sezonu to ma podobno opowiadać o losach bohaterów po wyjściu z foxriver. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 jakim sposobem widziales jak jeszcze nawet w amerykanskiej TV nie lecial?? tak jak pisze gnz...wyciekło już 2 tygodnie temu..jest to screener nota bene "datowany" na odcinek 1x18 (a jak sie potem okazało jest to 1x19) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jak będzie tak samo dobry jak pierwszy sezon to wiadomo, że będziemy oglądać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) faktycznie jest juz w sieci, wlasnie sciagam :D Swoja droga jak drugi sezon bedzie opowiadal o przygodach poza fox river to moze byc nudnawo, prawie cala akcja to ucieczka i przygody w wiezieniu. Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez DonCapone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 prison break jest swietny ostatnie odcinki zwalaja z nog szczegolnie koncowka 19 i akcja Bellicka(i co teraz??).Lost tez trzyma poziom.Reszta seriali wypada blado.Zaczalem ogladac Invasion I powiem ze dziwny jest ten serial. 1 odcinek wciagna mnie i zaciekawil tak samo jak 5 i 6 chyba a reszta taka sobie a nawet slaba odcinek 7 z tym wypadkiem Larkin(fish cos tam) zawieral pelno bledow.Wogole ta rola ciezarnej Larkin, ktora jest po prostu beznadziejna odstrasza mnie od tego tytulu. Mam nadzieje ze bedzie lepiej. Mam tez 1 odc. Rome za soba ale jakos sie nie wkrecilem. Supernatural tez ogladam wszystkie ale to takie slabsze smallville. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 sciagnalem odcinek 19 i cos nie chce u mnie dzialac, mowi ze nie ma kodeka czy czegos tam. Sciagalem z edonkeya i plik nazywa sie Prison.Break.S01E19.DVDSCR.XvId-vision i chcialbym sie zapytac czy ktos mial ta wersje i czy dzialala?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Wczoraj wieczorem dopiero obejrzałem ostatni odcinek Lost'a, tytuł chyba był SOS jeśli dobrze pamiętam...ehhh... słabiutki, strasznie się ciągnął....mam nadzieje, że troche się to zmieni i wróci na właściwy tor, bo coraz mniej akcji w środku, a tylko ostatnie 5 minut coś ciekawego się dzieje.... Jak dla mnie narazie chyba najsłabszy z całego 2 sezonu, zobaczymy co dalej Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 To sie raczej nie zmieni.. ABC wyczulo ze serial przyciaga i chca go wydluzyc. Jak widac nie maja pomyslow to kreca telenowele. Tez licze ze akcja sie rozkreci.. chociaz koncowka "SOS" moze zapowiadac jakies poruszenie. Oby :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Lost jak zwykle nuda.. Supernaturals trzyma poziom imho, Invastion zaskakujace.. 24 nowy odcinek swietny, nie koncza im sie na szczescie pomysly. Yearman mi sie bardziej jakosc podoba supernaturals niz smallville, ide ogladac 5x19 z ciekawosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Lost jak zwykle nuda.. Supernaturals trzyma poziom imho, Invastion zaskakujace.. 24 nowy odcinek swietny, nie koncza im sie na szczescie pomysly. Yearman mi sie bardziej jakosc podoba supernaturals niz smallville, ide ogladac 5x19 z ciekawosci. No fakt,ten odcinek byl najgorszym imo ze wszystkich,ale 2x17 z kolei byl najlepszym i tu przyznasz mi racje.Jednak spoko,najblizsze odcinki wlacznie z tym co teraz bedzie maja podobno 3mac niesamowity poziom serialu,ale panowie, jeszcze tyle czekania :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Jest tez taki serial jak Heist... o naprawde bardzo zawodowych zlodziejach ,ktorzy planuja napad na 3 sklepy jubilerskie w trakcie rozdania oscarow w Beverly Hills na słynnej alei Rodeo Drive. Cos w stylu Ocean Eleven's ale dla mnie duzo bardziej efektowne. Warto obejrzec te 5 odcinkow. Niestety z pozostalych 8 NBC nie wyemituje. Niby slaba ogladalnosc a szkoda, bo swietny serial... Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Po pierwsze nie The Heist, tylko Heist ;] po drugie mial byc zdjety po 4, po trzecie za dwa tygodnie ma byc 6 odcinek (chociaz to info jeszcze nie potwierdzone chyba). Po czwarte polecam takie pole "szukaj". Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Czlowieku napisalem swoja opinie o tym serialu i ze go polecam. To ze ktos juz o nim wspomial to nie ma tu znaczenia. Ja czytalem ze ma byc zdjety po 5 odcinkach... wiec nie czepiaj sie byle czego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Z ciekawości obejrzałem pilotowy odcinek Heist i musze powiedzieć, że całkiem niezly ... napewno spodoba się fanom filmu Ocean's Eleven i Ocean's Twelve ... trzeba iść "za ciosem" i obejrzeć drugi epizod :) BTW. Ciekaw jestem co sie dzisiaj (a raczej wczoraj) działo w Prison Break, mam nadzieje, ze dzisiaj wieczorem już będe oglądał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 chyba wczoraj byl w TV dopiero 19 odcinek :( Wiec trzeba poczekac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 W serialu Heist gra Polka Marika Dominczyk She's hot !! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 a czy ktoś z was wie co sie dzieje z serialem JOEY?? kurcze do grudnia byl emitowany drugi sezon, potem wiadomo przerwa świąteczna i cisza :blink: rzucili w marcu 1 odcinek i koniec :? co się dzieje?? brak ogladalności?? przecież powinno sie ukazać jeszcze z 10 odcinków z 2 sezonu..do lipca nie zdążą :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Wlasnie obejrzalem Prison Break 1x19, z odcinka na odcinek coraz lepszy ... chyle czoła przed scenarzystami ... a końcówka odcinka najlepsza :) Nie będe opisywał treści bo lukk zrobił to kilka postów wyżej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) a czy ktoś z was wie co sie dzieje z serialem JOEY?? smierc go dopadla :] Niska ogladalnosc z tego co sie orientuje. Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A ja mam pytanko czy ktoś by mi przesłał zaproszenie na bitmetv, bo na zwykłych stronach torrentowych seriale ściągają się po 14 h ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...