lukk_ Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 mnie tez by zainteresował gdybym po pierwsze mial TVN7 :P a wogóle to jakoś nie wiem ale się tak "rozpuściłem" ze po prostu NIE POTRAFIE oglądać serialu albo filmu w TV :? tylko na kompie..pewnie dlatego że nie ma reklam , widescreen etc ale jesli ktoś ma "namiary" na ALFa to nie pogardze ;) bo ja nigdzie nie mogłem znaleźć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 ...dla mnie to klasyk ktory po prostu trzeba zobaczyć... Nie tylko dla Ciebie...must see ;) !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) mnie interesuje [; mam nadzieje ze nie zapomne i nie wyleze z domu ;p mnie tez by zainteresował gdybym po pierwsze mial TVN7 :P a wogóle to jakoś nie wiem ale się tak "rozpuściłem" ze po prostu NIE POTRAFIE oglądać serialu albo filmu w TV :? tylko na kompie..pewnie dlatego że nie ma reklam , widescreen etc ale jesli ktoś ma "namiary" na ALFa to nie pogardze ;) bo ja nigdzie nie mogłem znaleźć :( szukałem kiedyś i nigdzie nie było...:( Nie tylko dla Ciebie...must see ;) !! Spodziewałem sie troche innej reakcji [jakeś bluzgi or smth] ale widać żyją jeszcze normalni ludzie na tym świecie :mrgreen: Edytowane 2 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 I dla mnie warto zobaczyc... Ciezko teraz dostac ten serial wiec chetnie sobie obejrze w TV :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 ALF roxuje rulezem ;]]]]]]] jeden z 3 seriali który swym specyficznym humorem faktycznie mnie bawi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 aaaaaaaaa.........!!!! zapomniałem :| kiedy kolejne odcinki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 w tej chwili :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 fajnie by było gdyby na tvn ew. tvn 7 puscili wlasnie alfa albo pełną chate 2 swietne seriale komediowe, jeszcze byl fajny serial bel air z will smithem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) aaaaaaaaa.........!!!! zapomniałem :| kiedy kolejne odcinki?16.40 jutro powtorka.... fajnie by było gdyby na tvn ew. tvn 7 puscili wlasnie alfa albo pełną chate 2 swietne seriale komediowe, jeszcze byl fajny serial bel air z will smithemtak bajer w bel air wymiatal....:mrgreen: Edytowane 2 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 16.40 jutro powtorka.... tak bajer w bel air wymiatal....:mrgreen: Może tvn7 zrobi nam prezent i po ALF'ie wyemitują od początku BEL AIR ?? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 A ja bym sobie obejrzal Nianie (nie ta polska wersje) tylko o ile sie nie myle amerykanska. Kelner wymiatal. Bel Air tez rzadzi. Pelna chate tez bym sobie obejrzal a najbardziej to chyba rozowle lata 70... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Piszcie/telefonujcie do stacji telewizyjnych , to naprawde działa....Własnie dzieki takiemu zabiegowi na axnie leca slidersi.....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 A ja bym sobie obejrzal Nianie (nie ta polska wersje) tylko o ile sie nie myle amerykanska. Kelner wymiatal. Bel Air tez rzadzi. Pelna chate tez bym sobie obejrzal a najbardziej to chyba rozowle lata 70... to akurat jest do obejrzenia ;) akurat teraz leci 7 sezon..a reszta tez jest (jak cos to PW) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 amerykanska niania - pomoc domowa, z genialna niania w roli glownej :) jeszcze fajne bylo "skrzydła" ogladal ktos? lecialo dawno temu razem wlasnie z pomoca domowa na polsacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 to akurat jest do obejrzenia ;) akurat teraz leci 7 sezon..a reszta tez jest (jak cos to PW)Jezeli chodzi ci o emisje na FOXie to leci tam 8 sezon i jest konkretnie beznadziejny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 amerykanska niania - pomoc domowa, z genialna niania w roli glownej :) jeszcze fajne bylo "skrzydła" ogladal ktos? lecialo dawno temu razem wlasnie z pomoca domowa na polsacie Skrzydla lecą teraz chyba na tv4 ale glowy nie dam , a spradzac mi sie tez nie chce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 http://www.tvn.pl/kontakt.html piszcie do tvn'u zeby rozpoczeli emisje full house /pelna chata/ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 A pamietacie serial Zagubiony w czasie - czy jakos tak? Nawet spoko byl ;] ale juz dawno nie lecial chyba. Obejrzalem sezon 1 lostow. Kurde nie moge, poprostu nie moge uwierzyc ze serial moze az tak wciagnac i byc az tak dobry. Mam na dysku sezon 2 i chyba sie jutro wezme za niego. Siedzialem caly dzien i ogladalem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Oglądał ktoś odcinek specjalny Losta? (Lost Reckoning). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Jezeli chodzi ci o emisje na FOXie to leci tam 8 sezon i jest konkretnie beznadziejny rzeczywiście leci teraz 8 sezon, mój błąd ale powiedziałem to koledze dlatego że wynikało z jego słow że "obejrzałby sobie ale nie ma jak"..podobnież jak z ALFem..tylko że Alfa na sieci NIGDZIE nie da się wyrwać :( a Lata 70te spokojnie lezą sobie w necie (wszytskie sezony) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) kurde sciagnelem sobie 20 odcinek Prison Break z torrenta i jest w rar i trzeba wpisac haslo :/ http://www.torrentreactor.net/view.php?id=420061 Wie moze ktos jakie jest haslo albo czy sa programy ktore lamia te hasla?? Edytowane 3 Maja 2006 przez DonCapone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Co wy z tym alfem? Nawet tkai klasyk się może znudzić :P Poza tym leci teraz to..to..futrzane coś a zdjęli z anteny FRIENDS!! Teraz mam czekać 100odcinków alfa?? to jest 20tygodni!! Nienawidze TVN :( Najpierw Dragona zdjęli a teraz przyjaciół wyłanczają co serię... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Skrzydla lecą teraz chyba na tv4 ale glowy nie dam , a spradzac mi sie tez nie chce ;] Dokladnie o 17:45 na TV4 i zdaje sie od poniedzialku do piatku ale tez glowy nie daje ;) Oglądał ktoś odcinek specjalny Losta? (Lost Reckoning). Nic specjalnego. Urywki z ostatnich 19 odcinkow sezonu 2. Dzisaj ,a raczej jutro czasu Polskiego bedzie odcinek 2x20. Mam nadzieje ze bedzie ciekawszy od tego ostatniego... Co wy z tym alfem? Nawet tkai klasyk się może znudzić :P Poza tym leci teraz to..to..futrzane coś a zdjęli z anteny FRIENDS!! Teraz mam czekać 100odcinków alfa?? to jest 20tygodni!! Nienawidze TVN :( Najpierw Dragona zdjęli a teraz przyjaciół wyłanczają co serię... :/ A co friendsy sa lepsze ? Tez to na okraglo puszczaja juz do znudzenia... Moze ktos wie czy gdzis puszczaja serial Andromeda? O dokladnie o ten mi chodzi jakby ktos nie kojarzyl. Ponoc jest swietny i bym sobie chetnie obejrzal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Moze ktos wie czy gdzis puszczaja serial Andromeda? O dokladnie o ten mi chodzi jakby ktos nie kojarzyl. Ponoc jest swietny i bym sobie chetnie obejrzal.Matko, kto Ci naopowiadał ze jest świetny? Czlowiek ktory to zrobil powinien zostac spalony za herezje :lol: :lol: On jest straszny po prostu.....cala fabula nie trzyma sie kupy, a gra aktorow wola o pomste do nieba... Serial leci na AXN'ie zaraz po Herculesie :lol: :lol: :lol: Edytowane 3 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 nowy prison break (20 odc.) już troche naciągany... tego sie właśnie obawiałem... genialny plan ucieczki zastępują fartowne zagrywki :/ » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « straszenie naczelnieka nożem ;o ? jak z niskobudżetowego tasiemca... doktorka otworzy drzwi czy nie otworzy ... ? wiadomo że otworzy ale moim zdaniem powinni uciąć ten serial na 13 odcinkach (jak na poczatku planowano) i pozwolić zakończyć 'happy endem' genialna ucieczke która wciągała od pierwszego odcinka... jako że serial sie spodobał - rozbudowa jego fabuły do 22 odcinków siłą rzeczy wprowadziła efekt naciągania akcji... jednak mam nadzieje że skończy sie jakoś tak że mnie nie rozczaruje... bez żadnych motywów 'z [gluteus maximus] wziętych' ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 mozesz powiedziec skad sciagnales ten odcinek?? bo ja mam ale w rarze i jest haslo:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) @DonCapone - takie pytania to raczej na PW bo jak moderator jakiś zobaczy to źle się to skończy Edytowane 3 Maja 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) nowy prison break (20 odc.) już troche naciągany... tego sie właśnie obawiałem... genialny plan ucieczki zastępują fartowne zagrywki :/ » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « straszenie naczelnieka nożem ;o ? jak z niskobudżetowego tasiemca... doktorka otworzy drzwi czy nie otworzy ... ? wiadomo że otworzy ale moim zdaniem powinni uciąć ten serial na 13 odcinkach (jak na poczatku planowano) i pozwolić zakończyć 'happy endem' genialna ucieczke która wciągała od pierwszego odcinka... jako że serial sie spodobał - rozbudowa jego fabuły do 22 odcinków siłą rzeczy wprowadziła efekt naciągania akcji... jednak mam nadzieje że skończy sie jakoś tak że mnie nie rozczaruje... bez żadnych motywów 'z [gluteus maximus] wziętych' ;]]]] A mi sie podobał, zwłaszcza z perspektywą tylko 2 odcinków, które zostały do końca pierwszej serii. Juz nie przesadzajcie z tymi 13 odcinkami, to nie Kompania Braci. ;) Obejrzałem dzisiaj odcinek specjalny, który wyszedł jakoś w okolicach chyba 10 odcinka i troche mnie zaskoczyło, gdy Wentowrth powiedział, że scenarzyści mają plany związane z tatuażem biegnące przez drugi sezon. Było to dokładnie: "Ale scenarzyści mają kompletny plan biegnący przez drugi sezon." A liczyłem, że z drugim sezonem będzie tak jak ktoś wyżej napisał, że będą ścigani... :sad: Edytowane 3 Maja 2006 przez q-b-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (...) moim zdaniem powinni uciąć ten serial na 13 odcinkach (jak na poczatku planowano) i pozwolić zakończyć 'happy endem' genialna ucieczke która wciągała od pierwszego odcinka... (...) Skad masz takie info? Pierwsze info o serialu jakie widzialem mowily o ~22 odcinkach. Moze z Lost'em pomyliles? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 @DonCapone - takie pytania to raczej na PW bo jak moderator jakiś zobaczy to źle się to skończy z tego co wiem to ściąganie odcinków seriali nie jest nielegalne, bo kopie z tv może sobie zrobić każdy ale nie może tego rozprowadzać komercyjnie (za pieniądze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...