Gość Pioorek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 q-b-a » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « LOL q-b-a - ale pominales w ogole nie istotny fakt - pierwszy wlaz do bunkra byl zamkniety od srodka, a ten co locke znalazl w ostatnim odcinku mial po prostu "klamke" na zewnatrz. Wystarczylo sieknac siekierka i otworzyc, juz nie doszukuj sie na sile jakis [ciach!]l :mur:. Costi - anna lucia juz oficjalnie wiecej sie nie pojawi, przeciez ja wywalili ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Ktoś wie skąd można ściągnąć polskie napisy do serialu Tru Calling powyżej odcinka 10? Bo mam cały pierwszy sezon,a napisy znalazłem tylko do pierwszych dziesięciu odcinków.... Za wszelkie info bede wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 q-b-a » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Costi - anna lucia juz oficjalnie wiecej sie nie pojawi, przeciez ja wywalili ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « I chwala Bogu, bo wkurzala mnie niemilosiernie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) q-b-a UWAGA SPOILER (nie dziala mi ten skrypt ;/ wiec pisze tak ) UWAGA :D _________________________________________________________ jak otorzyli bunkier to juz ci wyjasnili a to ze lata ze zmazdzona noga to przez to ze ta wyspa jest...."magiczna" Lock rozmawial chyba z ta murzynka i padly mneij wiecej takie slowa "chyba oboje dobrze wiemy ze ta noga wygoi ci sie szybicej Edytowane 13 Maja 2006 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) q-b-a <spoiler>jak otorzyli bunkier to juz ci wyjasnili a to ze lata ze zmazdzona noga to przez to ze ta wyspa jest...."magiczna" Lock rozmawial chyba z ta murzynka i padly mneij wiecej takie slowa "chyba oboje dobrze wiemy ze ta noga wygoi ci sie szybicej" » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No właśnie ??????? ma racje, przecież w odcinku SOS, gdzie były flashback'i z Bernardem i jego żoną (właśnie tą murzynką - sorry nie pamiętam jak ma na imię) była mowa o tym i o tej nodze. Przecież ona była śmiertelnie chora, a znachor powiedział, że jej nie może pomóc, a rozmawiając z Bernardem powiedziała mu, że czuje, że wyspa pozwala jej życ i że czuje, że choroba ustąpiła (nie pamiętam dokładnie tego dialogu, ale myśle, ze sens wypowiedzi zachowałem) BTW. obejrzałem trailer Prison Break 1x22 i nie mogę się doczkać emisji :) Edytowane 13 Maja 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zawiodlem sie troche na tym odcinku. Nagle oto Eko mial przeznaczone i dostal wizji we snie by odkryc ten 2 bunkier... Co najmniej to naciagane.Do tego gina Libby i Ana ktora rowniez mnie denerwowala.Troche to nudne sie robi. Bedziemy musleli teraz czekac kolejny sezon az cos sie wyjasni z Michalem i bunkrem. Chyba ze to upchna w odcinku finalowym. Nagle taka "bomba" na koniec sezonu ;) Edytowane 13 Maja 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Albo w trzecim sezonie Miachael będzie szerzył śmierć i zniszczenie w obozie, bo The Others mu wmówili, że odzyska syna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Devil: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « O jejku! Ale jakos uwagi nie zwrociles na to, ze Locke w pierwszym sezonie mial tez sen i odnalazl samolot... wiec naaagle naciagane to jest? W ogole z Lockiem i tym wyzdrowieniem (chodzi mi o to co Rose powiedziala) to Locke powiedzial Rose ze iles tam dni nie bedzie mogl nic robic, a ona ze pewnie to sie stanie szybciej - chodzilo jej o to, ze Locke sie nie poslucha Jacka i bedzie lazil z chora noga po dzungli Kosti: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ja tam anne nawet lubialem ;] Edytowane 13 Maja 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Pioorek <_< Wiem ze bylo o tym w 1 sezonie jak Locke odnalazl ten samolot ale tyle czasu z tym zwlekali i nagle takie cos. Chodzi mi glownie oto ze serial zbyt sie dluzy. To co mozna wyjasnic w kilkunastu odcinakach przeradza sie czasem w telenowele[/b]Niech to troszke przyspieszy to bede dalej ogladal.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Ja też bym chciał, żeby tego Lost'a trochę przyśpieszyli, ale co by się nie działo będę oglądał go do końca. Naprawdę jestem ciekaw jak scenarzyści wybrną z tego wszystkiego co zaczęli, nawet jakby mieli wszystkich na końcu zabić <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Ogladnalem dzis 1 odcin tego Waszego PB.Filmik daje rade,ale 1 odcinek losta zdecydowanie bardziej mi sie podobal.Tu raczej nie bedzie takiego maratonu jak w 1 sezonie losta,ale zobaczymy jak to bedzie :) Narazie po 1 odcinku 6+ -7/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Co do Takena. Byl juz ostatni odcinek. Mierny, nic sie nei wyjasnilo. Czuje niedosyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Gdzie leci Taken? Bo na tvn ostatni odcinek w czwartek będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 oj. Zle spojrzalem ;] Rzeczywiscie nie byl to ostatni odcinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Ogladnalem dzis 1 odcin tego Waszego PB.Filmik daje rade,ale 1 odcinek losta zdecydowanie bardziej mi sie podobal.Tu raczej nie bedzie takiego maratonu jak w 1 sezonie losta,ale zobaczymy jak to bedzie :) Narazie po 1 odcinku 6+ -7/10. Hydro jutro jest ostatni odcinek pierwszego sezonu, więc będziesz miał możliwość w miarę szybko obejrzenia całości. Oczywiście w zależności od ilości Twojego wolnego czasu itd. ;) Jestem ciekaw Twojej oceny jak dojdziesz do końca serialu (znaczy się pierwszego sezonu). BTW. Prison Break 1x22 to już juto !!!!! :rolleyes: Edytowane 14 Maja 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Ogladnalem dzis 1 odcin tego Waszego PB.Filmik daje rade,ale 1 odcinek losta zdecydowanie bardziej mi sie podobal.Tu raczej nie bedzie takiego maratonu jak w 1 sezonie losta,ale zobaczymy jak to bedzie :) Narazie po 1 odcinku 6+ -7/10.Panie wiadomo że 1 odcinek to jest Pilotowy, z grubsza zazwyczaj nie wiadomo o co chodzi i co się dzieje. Także najpierw obejrzyj sobie tak do 7/8 i napiszesz to co my wcześniej :-) że jest GENIALNY serial. Hydro jutro jest ostatni odcinek pierwszego sezonu, więc będziesz miał możliwość w miarę szybko obejrzenia całości. Oczywiście w zależności od ilości Twojego wolnego czasu itd. ;) Jestem ciekaw Twojej oceny jak dojdziesz do końca serialu (znaczy się pierwszego sezonu). BTW. Prison Break 1x22 to już juto !!!!! :rolleyes: Wiemy :-) chyba nie zasnę hehe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Ogladnalem dzis 1 odcin tego Waszego PB.Filmik daje rade,ale 1 odcinek losta zdecydowanie bardziej mi sie podobal.Tu raczej nie bedzie takiego maratonu jak w 1 sezonie losta,ale zobaczymy jak to bedzie :) Narazie po 1 odcinku 6+ -7/10. no z takim podejsciem to nie zdziwie sie czytajac za 2 dni ze PB suxxxx..jesteś bardzo nieobiektywny hydro niestety :? dajesz oceny w wysokosci 10/10 gniotom zarówno w serialach jak i grach (vide SIN2) a przepraszam co Ci się podobało w 1 odcinku Losta bardziej?? to że się samolot rozbił i usłyszeli jakies dziwne jęki z dzungli?? ahaaaaa no tak :) ogladaj dalej i nie marudź ;) pilotowy zawsze jest "inny" niż pozostałe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Nie ma co watpic ze serial PB wymiata. Zwlaszcza te odcinki » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Z buntem i 21 z ucieczka. Praktycznie od 1 minuty do ostatniej trzymal w napieciu. Wogle caly serial wciaga nieziemsko.Widzialem na sieci DVDRip'y czyzby juz wyszlo czesc odcinkow na DVD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Dokladnie - zobaczymy, czy bedziesz marudzil Hydro po 4 odcinku... Tylko raczej sie nastaw na serial w stylu 24 niz Lost - sensacja, a nie telenowela. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Widzialem na sieci DVDRip'y czyzby juz wyszlo czesc odcinkow na DVD? Z tego co czytałem jeszcze nie wyszło, niedługo ma się ukazać wersja DVD, ale fakt dvdripy już krążą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Tak tez zrobie jak Wy mowicie i zobaczymy co z tego bedzie,ale to dopiero w czwartek (do tej pory bede mial ten brakujacy odcinek :)).Lukk - pamietaj,ze to tez zalezy od klimatow.Mi aqrat przypadl dp gustu taki klimat na tajemniczej wyspie,poprostu lubie te klimaty jakie sa w loscie i moze stad takie a nie inne nastawienie,ale zobaczymy w czwartek, ew ktoregos wieczoru do czwartku bo w czwartek Lost 2x22 :D:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 ogladaj dalej i nie marudź icon_wink2.gif pilotowy zawsze jest "inny" niż pozostałe eee tam...ja się od pierwszego odcinka zakochałem w PB... z braku czasu dopiero 10 odcinków obejrzałem ale jak najszybciej zamierzam nadrobić to...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) A ja sie wzialem za "Daleko od szosy" na DVD i powiem wam, ze te wasze Losty, Prisony i inne nowe szajsy leza i kwicza przy Leszku, ktory poszedl do lekarza skornego, bo mu cos na plecach wyskoczylo. Jeden z najlepszych seriali wszechczasow jak dla mnie. "Siepanie czestuja, na zadanie raz mozna" i "no to na druga nozke, zreszta obie masz fajne" oraz "ja tu sama jak ta sztacheta z plotu wyrwana" po prostu miazdza. Edytowane 15 Maja 2006 przez sialala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Ogladnalem dzis 1 odcin tego Waszego PB.Filmik daje rade,ale 1 odcinek losta zdecydowanie bardziej mi sie podobal.Tu raczej nie bedzie takiego maratonu jak w 1 sezonie losta,ale zobaczymy jak to bedzie :) Narazie po 1 odcinku 6+ -7/10. Glupio by było żebyś nagle zmienił swoją opinie, skoro zanim go widziałeś byłeś już nastawiony anty, bo dla ciebie jedynym dobrym serialem jest Lost :lol: Btw pilotowy odcinek Losta był bardzo kiepski, imo dopiero od 2 zaczęło się robić ciekawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Michelle Rodriguez podejrzewa, że zakończenie drugiej serii serialu "Zagubieni" przyniesie więcej tajemnic, niż rozwiązań, a jedną z nich będzie zaskakujące pokrewieństwo Jacka (Matthew Fox) i Claire (Emilie De Ravin). Grana przez Rodriguez Ana Lucia towarzyszy w serialu ojcu Jacka podczas zagadkowej podróży do Australii w celu odwiedzenia jego australijskiej córki – która nigdy nie pojawia się przed kamerą. - Moim zdaniem, okaże się, że Claire i Jack są rodzeństwem, ale to oczywiście tylko moje domysły - mówi aktorka. :mur: :mur: :mur:... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 eee tam...ja się od pierwszego odcinka zakochałem w PB... z braku czasu dopiero 10 odcinków obejrzałem ale jak najszybciej zamierzam nadrobić to...:) Ja tak samo, ale nie to miałem na myśli... Przecież 1 odcinek jest wprowadzający więc jak można mieć opinie o serialu po 1 odcinku, chyba że mówimy o telenowelach albo innych szmatach, to już wiadomo z góry nawet 1 odcinka nie oglądając :D ~8:20 emitowany na Fox 5 22 odcinek, także naszego czasu to będzie gdzieś 5 rano :( zanim napisy się pojawią... to chyba w środę dopiero obejrzymy. No niec stay tuned :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Ja tak samo, ale nie to miałem na myśli... Przecież 1 odcinek jest wprowadzający więc jak można mieć opinie o serialu po 1 odcinku, chyba że mówimy o telenowelach albo innych szmatach, to już wiadomo z góry nawet 1 odcinka nie oglądając :D ~8:20 emitowany na Fox 5 22 odcinek, także naszego czasu to będzie gdzieś 5 rano :( zanim napisy się pojawią... to chyba w środę dopiero obejrzymy. No niec stay tuned :] eeeee tamm...a kto czeka na napisy?? ja tam od razu rano odpalam i ogladam :) a potem na drugi dzień razem z moja dziewczyna już z napisami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Ja tak samo, ale nie to miałem na myśli... Przecież 1 odcinek jest wprowadzający więc jak można mieć opinie o serialu po 1 odcinku, chyba że mówimy o telenowelach albo innych szmatach, to już wiadomo z góry nawet 1 odcinka nie oglądając :D ~8:20 emitowany na Fox 5 22 odcinek, także naszego czasu to będzie gdzieś 5 rano :( zanim napisy się pojawią... to chyba w środę dopiero obejrzymy. No niec stay tuned :] W zeszłym tygodniu episode 21 był już o 3:40, a napisy we wtorek o 22:40 :) Mam nadzieję że i jutro bedą napisy wieczorem, aczkolwiek pierwszy raz i tak obejrze bez [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Byc moze jest to glupie pytanie za ktore dostane %, ale skoro ponoc sciaganie seriali, ktore leca w telewizji nie jest nielegalne, to moze ktos kto bedzie mial dojscie do linku ED2K z 22 odcinkiem moglby zapodac go na forum? ;) Oczywiscie chodzi mi o kogos, kto trafi na plik przed 6:00 rano, bo jak wroce z pracy to sam znajde... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Hmm na E2DK pewnie nię będzie tak szybko, ciągnij z bittorrenta :) A link niech ci ten ktoś wyśle na PW, będzie bezpieczniej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...