Bemx2k Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Weeds Naprawde potrafi przypasc do gustu ,ogladalem juz 6 odcinkow polecam wszystkim 6 parts gathered by Emule ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Panie daruj. Weeds to telenowelka o pani z przedmiescia ktorej maz umarl a ona jako, ze nic w zyciu robic nie potrafi zaczyna sprzedawac trawke zeby utrzymac siebie i swoje dzieci. Najsmieszniejsz jest to, ze opisuja to jako "serial komediowy" :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 A co cie dziwi w tym ze to serial komediowy? Powiem wiecej, jest to jeden z ciekawszych seriali komediowych jaki mialem przyjemnosc ogladac. Ciesze sie ze wkrotce nowy sezon. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 jako że jakoś tu hydro2 sie tu nie wypowiada (nie wiem czy ma bana jeszcze czy nie :P ) to napisze "w jego imieniu" czym mi się "pochwalił" wczoraj. Otóż panowie i panie okazuje się że..................................................................PRISON BREAK jest lepszy(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) od LOSTa !!!!!!!!!!!!!!!!!! taki podpis ma hydro na GG oraz właśnie mi mówił że obejrzał całość praktycznie jednym tchem i mu sie zaje... podoba :) jednak można zmienić poglądy kolegi hydro :P trzeba tylko troche czasu :) hehheheheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Co do Prison Break, to data premiery 2 sezonu została przesunięta DO PRZODU o tydzień :) Emisja kolejnego odcinka nastąpi 21 sierpnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 I to jest porządna wiadomość :)...no bo ile można czekać :] chociaż boję się żeby nie sp....zepsuli serialu...ale odpukać ;) a że obecnie nie mam co oglądać to pewnie odświeżę sobie klimaty 2WŚ...Kompania Braci znaczy się :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Pouszukuje soundtracka z PB :D, jezeli w ogole takowy istnieje, bo sam juz sie troche naszukalem, no ale coz trzeba i tu sprobowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Pouszukuje soundtracka z PB :D, jezeli w ogole takowy istnieje, bo sam juz sie troche naszukalem, no ale coz trzeba i tu sprobowacMnie udało się tylko znaleźć tzw. opening theme, czyli ta muzyczke, która leci na początku kazdego odcinka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Pouszukuje soundtracka z PB :D, jezeli w ogole takowy istnieje, bo sam juz sie troche naszukalem, no ale coz trzeba i tu sprobowac Ja znalazłem takie coś http://rapidshare.de/files/14519454/Prison..._Music.rar.html Z forum : http://prison-break.pl/forum/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eon007 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 http://film.onet.pl/0,0,1350706,wiadomosci.html heh wyglada na to, że jeszcze 3 sezony Losta czyli pewnie zbyt szybko się nie dowiemy o co chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) W oczekiwaniu na następny sezon Lost'a i Prison Break szukałem czegoś nowego i trafiłem na.... Blade The Series Oglądał ktoś z was pilotowy odcinek? Edytowane 7 Lipca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exeqtor Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 W oczekiwaniu na następny sezon Lost'a i Prison Break szukałem czegoś nowego i trafiłem na.... Blade The Series Oglądał ktoś z was pilotowy odcinek? Oglądałem to cudo :wink: Straszna porażka - ciekawe po ilu odcinkach zdecydują się zdjąć go z anteny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja już skonczyłem ogladac Battlestara....:( Serial jest po prostu niesamowity i łamie wszelki mozliwe niepisane prawa srebrnego ekranu ^^ Szkoda ze na kolejne odcinki trzeba tyle czekac. Polecam ten serial kazdemu , kto chce obejrzec troche "inne" kino ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Cześć , byłem ogromnym fanem losta obejrzałem 2 serie w kilka dni i myslałem , że to najlepszy serial jaki widziałem . Skończyłem dziś oglądać Prison Break 1 serie , powiem tylem miażdzy i masakruje Losta nie ma porównanie Prison Break to istne dzieło sztuki coś wspaniałego . Mam takie pytanko » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « czy ta śliczna Pani doktor , przeżyje? Bo pod koniec 1 serii przedawkowała . Bardzo ją polubiłem w związku z tym to pytanko . Wczoraj skonczyłem PB znowu sobie obejrze to jest po prostu piękne dzieło sztuki. Edytowane 11 Lipca 2006 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Te felek, tak sie jarasz kazdym serialem jaki obejrzysz, to sobie mode na sukces zalatw :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 o kurde felek przepraszam za brak spoilera:( to juz sie nie powtórzy a seriali to tylko lost i prison break mi sie podoba w zyciu innego serialu nie oglądałem to czy ta przerzyje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 a czy na tym forum jest ktos kto pisze scenariusz do pb? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « gdzies widzialem jakies zdjecia z planu drugiej seri i pani doktor byla na jednej z fotek ;] wiec chyba przezyje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Dodam ,że podobnie jak hydro ogladałem na raz Pb tylko ze nie do końca bo od 1-20 a potem co tydz:D a co do Lostów to aktorom sie w głowach poprzewracało a reżyserzy robią drugą mode na sukces :mur: :mur: 24 hours muci:D Edytowane 10 Lipca 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) obejazalem najpierw Priosn breka i serial genialny jest , teraz skonczylem losta oba sezony i po poczatkowej nudzie -pierwszysch kilka odcinow serial sie rozkrecil i uwazam go za minimalnie gorzy od prisona . moze ktos polecic jeszcze jakies dobre serial warte obejrzenia? co mozecie powiedziec o 24 ? Edytowane 11 Lipca 2006 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 jakos z niechecia (zupelnie nie wiem czemu) podszedlem do zachwalanego Prison Break, wczoraj lyknalem na raz 6 odcinkow ;]]] syci masakrycznie... obejrzalem jeszcze 1 sezon Joey, ale do friends to nie dorasta, niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) robot, gline se obejrzyj :lol: na serio. Polski serial, niezla obsada (Jerzy Radziwilowicz gra glowna role [swoja droga wspanialy aktor, gra glownie w kinie francuskim]), mlody Sthur, czy jak to sie pisze, Gonera - rowniez zagral swietnie az sie zdziwilem...) - ogladajac ten serial myslalem sobie, ze aktorow mamy dobrych, ale chyba rezyserow i innych do [gluteus maximus]... Serial ma tylko 12 odcinkow, ale jest po poprostu fpyte i wszystkie losty bije na glowe :lol:, najlepszy polski serial ;). Wlasciwie nie wiem czemu tak malo osob sie nim zainteresowalo... no i zapomnialbym o muzyce ;] - rowniez super. BTW, ten serial zostal wyrezyserowany przez Pasikowskiego ;] PS. Wczoraj widzialem Oficera w TV, ten serial to chyba jakis zart, kiepski :| http://www.film.gildia.pl/filmy/glina/recenzja Edytowane 11 Lipca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 co mozecie powiedziec o 24 ?Pierwszy sezon kiepski, drugi sezon doskonały, trzeci niemniej gorszy... 4 i 5 nawet do końca nie obejrzałem tak słabe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 a co z innych naprawde dobrych mozecie polecic , narazie czekam na 1 sezon 24 i zobacze czy wciagnie , a jak nie to chyba tylko weeds pozostaje...no chyba ze beda jakies propozycje glina raczej odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Moze napisz cos wiecej... odpada, bo polski? oO Zalatw sobie 2 pierwsze odcinki, obejrzyj i jak ci sie spodoba to bedziesz ogladal dalej... nic stracic nie mozesz, a moze sie spodoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Nie no Glina mi sie spodobal. Czasem aktorstwo nie takie ale ja akurat lubie tego typu seriale. Ostatnio ogladalem CSI: NY ale jakos do Las Vegas sie przywiazalem :P Teraz bede mogl obejrzec serial 'Oficer" bo jakos go przeoczylem, a podobno niezly ;) Edytowane 11 Lipca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Niektore postacie glinie rzeczywiscien ie graja porywajaco, ale Radziwilowicz i spolka zagrali swietnie... chodzi mi o Stuhra i np. Gonere - a przeciez to oni graja glowne role ;) http://www.film.gildia.pl/filmy/glina/recenzja Edytowane 11 Lipca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 a co z innych naprawde dobrych mozecie polecic , narazie czekam na 1 sezon 24 i zobacze czy wciagnieZacznij od drugiego... Drugi jest taki że się go ogląda ciurkiem... Kumpel obejrzał kiedyś 16 odcinków pod rząd :lol2: Pierwszy jest taki sobie, mocno średni. 2, 1, 3 i nic więcej - prawidłowa kolejność ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Ogladam sobie Prison Break (jestem po 15 odcinkach) i mam szczerze mowiac mieszane uczucia. POmysl na fabule pierwszorzedny i pierwsze odcinki byly rewelacyjne, ale jak dla mnie im dalej tym gorzej (psuc sie zaczal tak gdzies na 10. odcinku) - restza w spojlerze. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « - nie podoba mi sie wprowadzanie watku Firmy i teorii spiskowej. Rozumiem, ze scenarzysci chcieli wprowadzic jakas przeciwwage dla watku "wieziennego", ale caly ten motyw wionie na kilometr sztampa i kompletnym brakiem odkrywczosci. - watek wiezienny jest coraz bardziej naciagany. Scofield lazi po calym niemalze terenie wiezienia, zawsze wraca w ostatniej chwili, ta kanciape remontuja w nieskonczonosc i nie wyglada, zeby mieli szybko skonczyc, ale jakos nikomu to nie przeszkadza, gadaja w kolko na glos o planach ucieczki i problemach z tym zwiazanych, ale nikt nigdy tego nie slyszy ani nie podslucha - po prostu za duzo cudow tam przechodzi. W dodatku caly dramatyzm jest oparty na farcie: Scofield za kazdym razem ma farta. Wychodzi na srodku dziedzinca z kanalu, ale zadna z trzech wiez tego nie widzi (tak samo wchodzenia do kanalu), glowny straznik dopiero po 10 minutach zauwaza, ze jednego z "budowlancow" brakuje... To sie juz nudne i przewidywalne robi. Przy okazji zauwazylem buraka w 15. odcinku: paczka z mundurem, ktora dostal Scofield, zadna miara nie pomiescilaby butow - a jednak Scofield ma na sobie porzadne "glany". Juz nie wspomne, ze mundur lezy na nim idealnie, choc jest wlasnoscia goscia o kompletnie innej sylwetce. Ostateczna ocene wydam po obejrzeniu calosci, ale jak z poczatku ogladalem ten serial z duzym zainteresowaniem, to teraz lapie sie na tym, ze zerkam jak dlugo jeszcze do konca odcinka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 nie można tak do tego poważnie podchodzić, to w ten sposób opisz mi losta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...