Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

Ty mieszkasz w innej strefie czasowej czy tak bardzo się poświęcacsz dla PB :lol2: ??

Może robi podobnie jak mój znajomy, który siedzi do 4-5 nad ranem by ściągnąć PB a potem go od razu ogląda i idzie spać. Polewam z takich ludzi ,bo to IMO nie jest normalne. ;) Spokojnie można ściągnąć rano i obejrzeć np. po pracy ;) Smutna prawda jest taka że podobno 2x8 ma być dopiero 30 października , 2x9 to już nie wiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB 2x7 rzeczywiscie nice ;]

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
ehh tyle osob poszlo w odstrzal... ciekawe ktor w mieszkaniu Sary jest... moze ten ktos ma zamiar upozorowac jej samobojstwo? Daje mi sie ze bedzie to ten sam koles ktorego zobaczyla wm ieszkaniu ojca.

Tweener - szkoda go, polubilem te postac;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze ze losty beda, jakos sie przetwa ;]

Jak myslicie, kto do pani doktor przyszedl? Ten koles oc byl w domu jej Ojca jak zabierano zwloki, czy moze Kellerman sie nawrocil, bo widac zmartwilo go to, ze ten 'wsylannik' Caroline chce zalatwic Sare...

Ktos mogl te narkotyki porozwalac aby upozorowac samobojstwo/przedawkowanie ale on wpadl, zalatwil go i tyle...

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No uratuje ja, juz niezbyt wiele kobitek zostało to wiesz ;X i pewno im pomoze itp. zdemaskowac konspiracje. Albo nie.
Edytowane przez Sarkazz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pb

1... odstrzelił Mahone Tweener'a...no nareszcie bo mnie wkurzał nieziemsko koleś...

2... Kellerman...nawróci się czy też nie ?...obstawiam że tak...

3... Myślałem że Michael nie puści Linca po LJ'a...przecież to na kilometr śmierdzi zasadzką...tyle że jak do tego czasu Kellerman się nawróci to go zgarnie przed gościami Caroline...

4... Haywire faktycznie się do Holandii wybiera ;p...pewno coś skleci jak chłopaki w Loście ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się bardziej podobał 6 odcinek. 7 Super ale czegoś w nim brakuje. Nie wiem czego własnie... :)

A najgorsze jest to, że następny odcinek dopiero za 3 tygodnie :| Nie wiem jak ja to wytrzymam :/

Macie trailer 2x8

http://www.youtube.com/watch?v=S_ly5XEd2uE

Według mnie w kolejnym odcinku będzie niesamowicie duużo akcji :D

Edytowane przez Majkel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Supernatural 2x1 - swietny odcinek na poczatekj 2-giej serii.

Właśnie słyszałem, że w ogóle to fajny serial. Powiedz coś więcej. Jak wygląda akcja (nie spojleruj :P). Czy jest takie napięcie jak przy PB :P ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak ktos wczesniej trafnie powiedzial Supernatural to taki mix Archiwum X i Buffy.

cytujac z filmweb.pl

"przeciętne małżeństwo z dwoma synami. Pewnej nocy Mary, matka i żona ginie w nie do końca wyjaśnionych okolicznościach. Jej mąż, John postanawia zniszczyć to co zabiło jego żonę, a swoich synów wychowuje na wojwników.

Wracamy to teraźniejszości, John i Dean (starszy z braci) wciąż polują na to co zabiło ich żonę i matkę, likwidująć przy tym inne potwory. Za to młody Sam, który właściwie nie pamięta jej, ma całkiem inne plany. Ma dziewczynę, chce zostać prawnikiem. Jednak los szykuje mu inne plany, w Halloween zjawia się u niego Dean. Mówi mu, że ich ojciec nie odzywał się od kilku tygodni i prosi go o pomoc w jego odnalezieniu. Sam zaraz po odnalezieniu ojca zamierza wrócić do swojego normalnego życia, ale tak to się nie skończy..."

Do Prison Break,Lost czy Rome sie nie umywa ale trzyma w napieciu szczegolnie koncowka 1 i poczatek 2 sezonu-jest w bardziej ponurym klimacie.Wczesniej byl bardziej niedojzaly, wiecej chumoru, luzne dialogi. Ale ogolnie polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Supernatural nie bardzo buffy przypomina. Buffy to specyficzny serial (obejrzalem cale a co, jestem mlodziezowy ;) Buffy jest takie bardiej rozrywkowy. A tutaj mamy do czynienia z demonami srednio smiesznymi przewaznie.

Supernaturals warto zdecydowanie obejrzec, swietne sa zdjecia i dobra muzyka. Z nowych seriali warto zainteresowac sie Vanished i Hero.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

hmmm widzę że tu PB rządzi to ja nic nie powiem co o tym myślę, bo skończę w betonowych butach w wilgotnej okolicy :D

Nieśmiało zaproponowałbym 3 nowe seriale (nóweczki, 1sze sezony sie rozpoczęły) :) (jak już coś o nich było to nie bijcie, bo zaglądam tu od przypadku do przypadku...)

1. Six degrees - imo wart obejrzenia, obyczajowo-romansowo-sensacyjny, oopwieść o przeplatających się losach kilkorga nowojorczyków

2. Jericho - hmm taki postapokaliptyczny chyba będzie, nie piszę o czym bo to od razu by było spojlerowanie ;) Dla mnie nieznośnie amerykańsko-patriotycznie-podniosły. W pierwszym odcinku to tylko flagi w tle powiewającej brakuje, ale 2gi jest już troszkę lepszy...

3. Studio 60 on sunset strip - obyczajowy ? Matthew Perry (Chandler) i Amanda Peet (jak ugryźć 10 milionów) grają ale nie zmęczyłem 1go odcinka, może ktoś widział to powie :)

a czy grey's anatomy i kury to ktoś tu ogląda ? Bo ostatnie strony to PB PB PB i jeszcze PB :)

Eeee lost beznadziejny ? No bez przesadyzmu. Może rzeczywiście końcówka 2go sezonu nie była tym co chciałem zobaczyć, ale dajmy mu szansę...

Pozdro

Edytowane przez Jerz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Supernatural nie bardzo buffy przypomina. Buffy to specyficzny serial (obejrzalem cale a co, jestem mlodziezowy ;) Buffy jest takie bardiej rozrywkowy. A tutaj mamy do czynienia z demonami srednio smiesznymi przewaznie.

Supernaturals warto zdecydowanie obejrzec, swietne sa zdjecia i dobra muzyka. Z nowych seriali warto zainteresowac sie Vanished i Hero.

Własnie dlatego napisalem ze to polaczenie malo powaznego buffy z bardziej powaznym Archiwum. :blink: Kwestia gustu i percepcji

dzisiaj LOST s03e01 :)

(tak tak wiem, że jest beznadziejny itp. ale ja mam zamiar zobaczyć)

ja tez wyczekuje...a ogladał ktos odcinek s03e00 ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez wyczekuje...a ogladał ktos odcinek s03e00 ??

taki tam squadak, lektor opowiada całe dwa sezony i ilustrowane to jest wycinkami z odcinków.

Można jak się człowiek nudzi, acz niekoniecznie. No i na pewno nie powinien tego ogladać ktoś kto nie zna losta - nie złapie klimatu.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też czekam na 3x01...a co mi tam ;)

posiedziałem dziś i wziąłem się za czytanie tych wszystkich spojlerów które krążą w sieci, dotyczących 3 sezonu...i tak się zastanawiam jak to się wszystko zakończy...bo te wszystkie retrospekcje w każdym odcinku...pozornie całkowicie nie mający nic wspólnego z fabułą ludzie przypominani przy każdej okazji...to się musi złożyć w sensowną całość...i się zastanawiam czy dodając kolejnych bohaterów nie przedobrzą już całkiem...bo teraz to złożyć w kupę będzie ciężko...

mój kumpel wysnuł fajną teorię...mianowicie na końcu (3,4,5 - diabli wiedzą którego sezonu) nagle ktoś otworzy pokrywę nad ich głowami i spojrzy "do środka" na wyspę...;)

Edytowane przez raven_88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi