Gość Pioorek Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 lost » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « W sumie troche dziwne, lazili po tej wyspie, plywal lodkami i nie widzieli ze jest jeszcze jakas? Poza tym, to w sumie nic nie zmienia... co z tego ze oni sobie siedza na innej wyspie. BTW: w nowym odcinku chyba desmond gadal z jakims rozbitkiem (bral od niego kije od golfa) - moze zaczynaja pokazywac kolejne postacie... bo nie przypominam sobie zeby w ogole byl jakis dialog z innymi rozbitkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aran Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Tam w zajawce 5 odcinka Losta jest kosmita? :lol2: http://img115.imageshack.us/my.php?image=alienzj3.jpg Edytowane 27 Października 2006 przez Aran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Sawyer wazy ok 80 kg bzdura na resorach <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Obejrzałem 4 odcinki "Heroes", po pierwszym nie miałem ochoty włączać drugiego, ale jakoś go włączyłem i w nim akcja w końcu zaczęła się rozwijać. Ogólnie po tych czterech seansach serial mi się podoba :). A tak w ogóle ile jest odcinków "Heroes" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Na razie tylko 5. U mnie przeciwnie - po pierwszym odcinku chcialem ogladac nastepne i dalej tak jest. Dla mnie bomba, nie nudzilem sie ani chwile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) 4 odcinek lostow byl nawet nawet. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « mam nadzieje ze w III serii bedziemy czesciej widziec Desmonda :] gosc jest zaje2bisty ;] ogladnalem jeszcze promo piatego i ... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « jak Eko zginie to serial strasznie na tym straci. jak dla mnie to on jest jedna z najciekawszych postaci w tym serialu. a tak poza tym to ciekawe co sie bedzie dzialo z Charliem, Claire i Aaronem, bo Boone na lotnisku powiedzial Lockowi, ze "im nic nie grozi, przynajmniej narazie" wiec pozniej cos moze byc na rzeczy no a South Park jest szyderczy ;D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « a zwlaszcza Notorious B.I.G :D Edytowane 27 Października 2006 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Lost » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Czegoś tu nie rozumiem. Skoro othersi mieszkają na innej wyspie ,to by wyjaśniało fakt że dotąd nie odkryli ich osiedla ,ale jak niby nie zauważyli innej wyspy. Przecież jak Henry pokazał i było widać że odległość od jednej wyspy to rzut beretem. Gołym okiem ja widać. Do tego Desmond rozmawiał z jakimś rozbitkiem ,którego wcześniej nie wdziałem... Troszkę to się kupy nie trzyma ,jak to że Sawyer waży niby 80 KG. Dalej nie wiadomo o co chodzi z tym "uwięzieniem" na wyspie. Niby są odcięci od świata bo pole magnetyczne wytworzyło jakby pole ,które odbija wszelkie fale radiowe etc. Do tego magnes przyciąga i nie pozwala się żadną łodzią wydostać z wyspy. Dalej nic nie wiadomo o tych szczepionkach. Na co one konkretnie są. PB za to nadal trzyma poziom. T-Bag zaskoczył wszystkich. To samo ta akcja z 5K$ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 @^goku^ W sumie będzie 10 odcinków. Tak samo jak będzie 10 odcinków Jericho :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 @Devil jaka akcja z 5000 $ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) @^goku^ W sumie będzie 10 odcinków. Tak samo jak będzie 10 odcinków Jericho Przywaliles w tym momencie Lanc... Edytowane 27 Października 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 @Devil jaka akcja z 5000 $ ? Źle się wyraziłem. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Chodziło mi o te 5000 $ ,które mieli i kupili za to auta. Wcześniej jakoś nie zwróciłem uwagi że coś zabrał Michael z tych pieniędzy. Myślałem że wszystko zgarnął T-Bag Widać nieuważnie oglądałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 obejrzalem 4 odcinki Jericho i musze powiedziec ze "film" sie coraz bardziej rozkreca. Tylko pod jednym wzgledem bylem zawiedziony, myslalem ze zrealizuja jakos ciekawie sam motyw wybuchu itp a tu taka skromna namiasta eksplozji. Serial zaczyna mi przypominac fallouta 1/2, a te gry kocham ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 @Devil » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « przeciez te 5000$ co mieli, to byly te kieszonkowe, ktore sobie T-Bag, C-Note i Michael wzieli jak znalezli kase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Własnie zasysam 3x05 Galactici, niestety obejrze dopiero po południu ;( już mnie żżera ciekawość... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Jestem po nowym BSG juz ;] Troszczke szkoda ze obyło sie dzisiaj bez sieczki z viperami w roli głównej, ale odcinek i tak ciekawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Jestem po nowym BSG juz ;] Troszczke szkoda ze obyło sie dzisiaj bez sieczki z viperami w roli głównej, ale odcinek i tak ciekawy :) Jak wyzej » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Dobrze, że Gaeta sie wybronił, bo szkoda by go było. Ale nie wiem czy sie przygladaliście, ale Galactica nieźle poobijana jest. Ciekawe ile jeszcze walk przetrwa nim ją do końca zniszczą, bo teraz to dziura przy dziurze, aż dziw ze jeszcze lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 No ja nie oczekiwałem teraz wodotrysków po takim odcinku jak czwarty. Było to takie oczyszczenie załogi, zebranie sie do kupy, pozbycie sie problemów (likwidacja agentury? :lol:). Mysle ze bedzie jeszcze kilka takich odcinków jak "Exodus" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 a dzisiaj tzn jutro jest PB , ja cię jak się cieszę , nareszcie , widzę , że wielu z was tu gloryfikuje i w pozytywnym świetle bsg prezentuje , warto to oglądac ? przyjmijmy taka wersję wydarzeń , że nie lubisz stargatów , star treków i innego sci fi tematu , czy mimo wszystko można polubic ten serial , moze jakis nie fan star klimatów mi powie warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 można i to bardzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 a który to sezon czy 3 czy 4 od jutra zaczynam ssac :lol2: ciekawe co dzis sie bedzie działo w PB, tyleproblemów co oni ostatni mają to ja przez całe szczęscie na szczęscie nie miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Wczoraj gdzies na sajfaj.net znalazłem jakies ploty ze ma byc 5 sezonów BSG :blink:?. BSG polecam ogladac od samego pilota ;) Edytowane 30 Października 2006 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 A ja nie 'polecam'. Pilota trzeba zobaczyc. Jak ktos by nie widział pilota to by w czesci odcinków nie wiedziało co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 nowy pb masakra , bardzo zakręcony , prawie każda scena jak dla mnie jest warta oscara , a zakończenie maskarka, sami sprawdzcie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 nowy pb masakra , bardzo zakręcony , prawie każda scena jak dla mnie jest warta oscara , a zakończenie maskarka, sami sprawdzcie :lol2: Juz nie moge sie doczekac. Ale niestety dopiero po poludniu obejrze, bo szkola czeka. Smaczka mi narobiles ;P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Przypominam że dzisiaj wyszedł Heroes. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 A jednak dziś nowy PB się ukazał :P. Czyli Wikipedia się myliła :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Jak mozna ogladać BSG, jak się nie widziało pilota, a właściwie dwóch odcinków pilotowych. No chyba, że streszczenie na początku każdego odcinka wystarcza do połapania się w fabule ;) btw: wie ktoś kiedy bedzie emitowany 6 odcinek z 3 serii :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 heh dzisaj moje dwa ulubione seriale PB i Heroes :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 btw: wie ktoś kiedy bedzie emitowany 6 odcinek z 3 serii :]W piątek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 DarkArrow - tez czekam na heroes [; BTW: jezeli ktos ma numer Hydra na gg to lepiej niech nie patrzy na jego status. ja przez przypadek go zobaczylem i nie mam juz po co ogladac nowego pb :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...