raven_88 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Nie jesteś sam :( ...damn... Ale nic...mimo wszystko PB mus obejrzeć... Heroes...mhmmm ;] edyta JROX - PW ;) Edytowane 31 Października 2006 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Gdzie moge znaleść wszystkie odcinki South Park? Najlepiej spakowane po sezonie... żeby się nie rozdrabnieć ;) Edytowane 31 Października 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Jeszcze tylko dwie godzinki i nowy Prison Break :) a później w nocy może Heroes :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Czy to coś zmieni, jak powiem, że nowy PB miażdży, rządzi etc ? :]]]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Gdzie moge znaleść wszystkie odcinki South Park? Najlepiej spakowane po sezonie... żeby się nie rozdrabnieć ;) Echu echu, piracie. Ja z mrtwig.net biore aktualnosci ze swiata south parku, wiec moze cos innego tez tam jest... echu echu. Nowy PB - Taaaaaaaaaaaaa, i co jeszcze. 2x wiedzą gdzie ktoś będzie, 2x bez problemu uciekają. Żalled. Edytowane 31 Października 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 No cóż mam powiedzieć ? ;) PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Trochę mnie zaskoczyło że złapali Linka ale mam nadzieje ze Scofield da rade go wyciągnąć :D. Hero » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Odcinek bardzo fajny ;) prawdopodobnie jeszcze dużo więcej osób pracuje z tym doktorkiem o_O. Skurczybyk okłamał córkę podstawiając jej fałszywych biorodziców. (Prawdopodobnie już nie żyją ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Sarkazz idź obejrzeć sobie "Jak rozpętałem drugą wojne światową", "Sami swoi" żeby nie było, iż same filmy to powiem jeszcze "Czterej pancernych".... Tak trudno zluzować ? Wszystko ma być dokumentem dla Ciebie ? ehhh... zrozum, że chodzi o to żeby serial wciagał jak diabli, ale nie na zasadzie telenoweli :P, tylko ciekawa fabuła/scenariusz/wątki/montaż. Co więcej jesteś jedną z bardzoooooooo nielicznych osób, którym się PB nie podoba... więc może czas się zastanwoić nad sobą ? a nie resztą ludzi ? hmmm ? :lol: ;] W życiu na codzień tez taki jesteś? to pytanie z ciekawości... nie żeby mi zależało na tej informacji :lol2: :lol: Edytowane 31 Października 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Ta. Miliony ludzi ogląda M jak Miłość i tez się jarają. I co, nie mam prawa zauważyć że serial fabularnie posysa? Bo sorry, to poziomu 1 sezonu to raczej odstaje :lol: poza tym mi sie PB podoba, tylko mniej niz 1 sezon. natomiast wy sie kazdym odcinkiem kazdego serialu podniecacie jak babcie ktore ogladaja "mode na sukces" od 10 lat albo "klan". bez przesady omg. "więc może czas się zastanwoić nad sobą ? a nie resztą ludzi ? hmmm ?" Ta, wyobraz sobie ze reszta ludzi mi zwisa, bo fanów DJ Tiesto do słuchaia Gershwina nie przekonam. Podobnie mi tita że co chwile piszecie jak to "PB miażdży, rządzi". Jak was to tak zaspokaja, to wam w zasadzie zazdroszcze. Bo ja tylko wszedzie bledy, zle ujecia, kiepska muzyke i nielogicznosci fabuly widze. notabene, muzyka PB jest mocno kiepska i oklepana, chyba ciagle puszczaja to samo >_> W życiu na codzień tez taki jesteś? to pytanie z ciekawości... nie żeby mi zależało na tej informacji :lol2: :lol:Jak spotkasz kiedyś kogoś kto będzie narzekał na wszystko, od braku papierowego usztywniacza na Big Macu w McDonaldzie, poprzez rozplanowanie długości trwania światek na przejściach dla pieszych, po rozmieszczenie siedzeń w autobusie - możesz być pewien że mnie spotkales :lol: nie ukrywam ze jestem malkontentem :lol: To po co to oglądasz :blink: .Nie oglądam, tylko przewijam. Po co? Bo chce wiedzieć jak się skończy. Edytowane 31 Października 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Bo ja tylko wszedzie bledy, zle ujecia, kiepska muzyke i nielogicznosci fabuly widze. notabene, muzyka PB jest mocno kiepska i oklepana, chyba ciagle puszczaja to samo >_> To po co to oglądasz :blink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Ta. Miliony ludzi ogląda M jak Miłość i tez się jarają. I co, nie mam prawa zauważyć że serial fabularnie posysa? Bo sorry, to poziomu 1 sezonu to raczej odstaje :lol:Ja nie napisałem że wyznacznikiem dobrego serialu jest liczba osób go oglądając :blink: I nie porównuj PB do M jak Miłość, proszę Cię.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Ja nie napisałem że wyznacznikiem dobrego serialu jest liczba osób go oglądając :blink: I nie porównuj PB do M jak Miłość, proszę Cię....Ale argumentujesz, że to ja jestem inny, bo mi się nie podoba, kiedy to wszyscy inni się zachwycają. Zrozum że jak widzę, że w ciągu jednego odcinka 2x czekają na skazańca w dokładnie wyznaczonym miejscu, po czym dwukrotnie udaje mu się uciec to mnie bierze... takie ekipki to się wysyła po pana zbycha który się upił i szaleje, a nie super poszukiwanych przestępców. Zdaje sobie sprawę że musi być akcja itp, żeby widz się nie nudził w czasie gdy siedzą w bunkrach i głowy nie wychylają, ale "o włos" ile razy już uciekli? 1, 2? Czy może ponad 10 ;\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 No lol, masz trochę racji. Ale nie zauważyłeś, że oni (Ci co ich ścigają) naciągają władzę ?! Nie mogą całej ekipy FBI wysyłać... Skazańcy mają jakieś tam 'dowody' brudów władzy państwa ?! Dlatego chcą po 'tajniacku' się ich pozbyć ?. Hmmm. Skończmy tą dyskusje ;]. Nie argumentowałem tym, że Tobie się nie podoba to jesteś inny... może źle to ująłem... Chodziło mi bardziej o to, żebyś spojrzał na to z drugiej strony medalu, a nie wszystko krytkował jak leci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Sarkazz czy ty we wszystkich tematach musisz robic zadyme !? ciagle kogos krytykujesz, narzucasz swoje zdanie na dany temat i jeszcze ta....ta Twoja zarozumialosc. daj se luzu, nie podoba ci sie PB to go nie ogladaj i nie rob tu syfu. koniec ot ------------- zazdroszcze Wam :( ja musze czekac do jutra na PB i Heroesow ;( kedy wychodzi nowy odcinek Jericho? Edytowane 31 Października 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 ciagle kogos krytykujeszNo, tym razem krytykuje serial :lol: :lol: :lol: narzucasz swoje zdanie na dany tematJa komuś narzucam? Piszę o absurdalności pewnych scen z serialu i tyle. nie podoba ci sie PB to go nie ogladaj i nie rob tu syfu. koniec otAha, rozumiem. Ten temat jest zarezerwowany dla ludzi którzy się zachwycają poszczególnymi serialami. OK, więc więcej tu nie pisze, bo niepochlebne opinie sa zabronione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 No, tym razem krytykuje serial :lol: :lol: :lol: Ja komuś narzucam? Piszę o absurdalności pewnych scen z serialu i tyle. Aha, rozumiem. Ten temat jest zarezerwowany dla ludzi którzy się zachwycają poszczególnymi serialami. OK, więc więcej tu nie pisze, bo niepochlebne opinie sa zabronione. Zle rozumiesz. Im chodzi o to, ze wylatujesz na przeciw wszystkiemu co podoba sie niemal wszystkim, mowiac, ze to jest bee. Zero przymrozenia oka. Juz dobrze wiemy ze jestes bardzo oryginalny ;) i wyrozniasz sie z tłumu. no offence :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 imo na obecna chwile heroes > 2 sezon PB jakos bardziej mi sie podabaly kilmaty wiezienia i tamta fabula.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) heroes jest wporzadku bardzo , ale jakoś pb to nie jest brakuje tych emocji , akcji Pb <heroes a nowy odcinek heroes jak dla mnie nudny po prostu Edytowane 31 Października 2006 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 (edytowane) poza tym mi sie PB podoba, tylko mniej niz 1 sezon. natomiast wy sie kazdym odcinkiem kazdego serialu podniecacie jak babcie ktore ogladaja "mode na sukces" od 10 lat albo "klan". bez przesady omg. notabene, muzyka PB jest mocno kiepska i oklepana, chyba ciagle puszczaja to samo >_> Mam takie same zdanie na temat pb. Sam serial zaczalem ogladac poniewaz kazdy sie tutaj nim zachywcal jak niewiadomo czym.. sezon 1 w wiezieniu bardzo ciekawy, natomiast im dalej od wiezienia tym bardziej nudniejszy serial sie robii. Mimo to bede ogladal serial juz do konca bo bede chcial wiedziec jak wszyscy ucieknierzy z tego wybrna. Muzyki natomiast w serialu to jakby w ogole nie bylo bo nie jestem w stanie sobie przypomniec zadnych kawalkow. Czasami gra aktorska, szczegolnia Linka strasznie mi sie niepodoba. Edytowane 1 Listopada 2006 przez phase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nadal trzyma poziom, choć tempo troszkę spadło...ale akcja myślę zacznie się na całego w momencie gdy nasi bohaterowie zaczną współpracować ;]... patrząc na rodziców to aż się boję co z Micah wyrośnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 odradzam 3x05 losta ... szkoda oczu i prądu. miałem skończyc po 3 odcinku - dałem mu szanse... w 4 coś tam sie jeszcze działo ale 5 to juz przesada... to był ostatni odcinek jaki obejrzałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 A ja tradycyjnie daje linka do trailera PB 2x10 --> http://www.youtube.com/watch?v=lzBFlXUZHA8 Pewnie i tak już większość widziała. ;) A tutaj trailer do Losta 3x06 --> http://www.youtube.com/watch?v=gj_j8MQJ1ss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Nowy pb rzeczywiscie pozamiatal, kolejny odcinek jeszcze ciekawiej sie zapowiada. Mnie sie 2 sezon podoba troche bardziej od pierwszego, jak na razie przynajmniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) Losty wymiatają !!!! sexowna blondyneczka jak zwykle kusi dr Jack'a:D A PB jak zwykle najlepszy:D zap.6 odc: Co to za głupoty pisza że to finalny odcinek <lol> chyba mieli na myśle jakas long przerwe , a co do sawyera to chyba nie kopnie w kalendarz w nast odc <lol> ps. ta blondynka co kusi jacka naprawde jest mmmm;] Edytowane 3 Listopada 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 EEE... przy Claire z Heroes imho wysiada... ;) Co do losta... leży na dysku więc już obejrzę...odczucia mam szczerze mówiąc podobne do gnz...może ten 6 coś odmieni...choć wątpię... dawać więcej PB i Heroes ;]...(i 36godzinną dobę żebym mógł wreszcie Battlestara ruszyć <_< ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Ja tam wole oficerów :-P obejrzeć. A na luzik to south park i tekst cartmana i kenego :lol2: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) Wlasnie jestem po obejzeniu pierwszych 6 odcinkow Heroes, serial po prostu rewelacja. Ostatnio bylem tak zafascynowany przy Zagubionych jak mialem pierwsze 10 odcinkow:). Qrcze jednak warto poczekac i malymi seriami ogladac, bardziej sie czuje klimat:). No nic... juz 5 rano... trza cos innego zaczac ogladac :) Pamietam jak byly czasy, gdy 14 seriali sie ogladalo na bierząco :) Edytowane 4 Listopada 2006 przez Kinslayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Obejrzalem 4 odcinki heroes i powiem ze syci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 a mi wlasnie trafiły w łapki DVD z pierwszym sezonem PB. Wiec w oczekiwaniu na BSG bede miał czym zapchać czas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Znaczy się - jeszcze PB nie oglądałeś ?...uuu...zazdroszczę Ci...tak na raz łyknąć mhmm ;] myślałem że Lost 3x05 gorszy będzie...co faktu nie zmienia że lipa... :| » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Te ich wszystkie schizy mnie zaczynają wkurzać... No i ten dym czy jak to nazwać...co to ma być ? Mogliby dać sobie spokój, wyjaśnić wszystko i skończyć na trzecim sezonie... Jeszcze SP nowy został...gdzieś na wolną chwilę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 W piątek.ja już czekam tylko na napisy bo mój angielski umozliwł by mi zrozumienie może 1/3 dialogów :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...