grzegrz Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 ja już czekam tylko na napisy bo mój angielski umozliwł by mi zrozumienie może 1/3 dialogów :?Ja tak samo, ale przewaznie hatak wyrabia sie do 21:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 No South Park świetny B-) B-) B-) Wczoraj oglądalem. Ale beka z Cartmana i Nintendo Wii :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 epizod 8 z SouthParka worldofwarcraft wymiatał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Coś się popsuło i GH od 3 dni tłumaczą napisy do Jericho 1x07... Oglądać bez napisów nie będę bo zrozumiem max 50%, a dwa razy oglądać to szkoda czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Po ostatnim BSG: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nareszcie Apollo wrocił tam gdzie byc powinien, czyli za stery Vipera :D Starbuck i Saul uziemieni? Scena gdy obcinała sobie włosy nozem - mocna :). Inaczej wyobrazałem sobie mostek baseshipów, ale nie jest zły ;) no i widac, ze tostery maja tam ciezkie problemy z podejmowaniem decyzji. Mgławica... to wałek :D tam nie ma Ziemi :P ale ciekawi mnie ta boja... Coś co mnie irytowało?... "to be continued" na końcu :D No i wciągnałem 3 odcinki PB. Jak narazie (bo za mało obejzałem zeby sie rozpisywać) - WYPAS!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) BSG » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « A nie mówiłem że jeszcze 6 modeli cylonów nie znaleźli? Tylko czemu Nr 6 "Caprica" nie chce o tym mówić? Czyżby to był ktoś naprawde ważny? Jeszcze sie okaze że Adama i Apollo są cylonami :lol2: Nie no żartuje, ale jestem tego naprawde ciekaw. Co do mgławicy, to w którymś odcinku drugiej serii byli na Ziemi (wtedy co Starbuck leciała po strzałe Apolla i weszli do tego grobowca) i tam oglądali 12 układów które oznaczały 12 kolonii i oglądali to właśnie z Ziemi i było tam coś w stylu mgławicy w kształcie lwa z migoczącym okiem. Co do tej boi, to myśle ze to ludzie z 13 kolonii ją zostawili przypadkiem, albo to jakaś sonda wysłana przez nich. Co dalej hmm Starbuck sie zmieniła, wróciła do bycia "dobrym" oficerem wiec myśle że będzie latać dalej, za to Soul juz raczej jako EXO nie wróci. Pozatym koleś mnie wkurzał, dobrze że go tak załatwili. Aaaa właśnie. Jeżeli Galactica wleci tam, gdzie wleciał Basestar to przecież to zadziała na reszte cylonów we flocie kolonialnej czyż nie? No oczywiscie jeżeli jacyś zostali bo przecież Caprica nic o tym nie powiedziała. Kurcze ale jestem ciekaw kim są te pozostałe modele. Edytowane 5 Listopada 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 BSG » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jeżeli Galactica wleci tam, gdzie wleciał Basestar to przecież to zadziała na reszte cylonów we flocie kolonialnej czyż nie? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Gdzie tam?:P Przecież to nie obszar działal tak na cylonów tylko sonda-pułapka.Przynajmniej tak ja to rozumiem, chociaż Atena zaczeła dziwnie bełkotać przy baseshipie...^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) eno co jest z napisami do Jericho 7odcinka ? czekam i czekam i chyba sam sie wezme za przetlumaczenie z ang tekstu. edyta: wlasnie sie pojawily Edytowane 5 Listopada 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Gdzie tam?:P Przecież to nie obszar działal tak na cylonów tylko sonda-pułapka.Przynajmniej tak ja to rozumiem, chociaż Atena zaczeła dziwnie bełkotać przy baseshipie...^^ » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No właśnie o to mi chodzi, skoro tak na nia to podziałąło, mimo że tej sondy na oczy nie widziała to na reszte też tak zadziała. Ale będzie beka jak sie okaże ze Baltar też jest cylonem :lol: Tak swoją drogą męczy mnie jedno, oni tam mówią jak latają Viperami że kod wywoławczy jednego z nich to Hot Dog. I teraz nie jestem pewien - czy Hot Dog czasem nie zginął w drugim sezonie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No właśnie o to mi chodzi, skoro tak na nia to podziałąło, mimo że tej sondy na oczy nie widziała to na reszte też tak zadziała. Ale będzie beka jak sie okaże ze Baltar też jest cylonem :lol: Tak swoją drogą męczy mnie jedno, oni tam mówią jak latają Viperami że kod wywoławczy jednego z nich to Hot Dog. I teraz nie jestem pewien - czy Hot Dog czasem nie zginął w drugim sezonie? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mi sie wydaje że ona coś cytowała, ale nie jestem pewien a obejrzeć jeszcze raz nie mam już jak:P Co do cylonów to cały czas zastanawiam sie czy Elen nie była jedną z nich. Ale po tym co robiła z "duchownym" zwątpiłem.A w drugim sezonie nie zginął Hot dog tylko jeden z innych niedoświadczonych leszczy:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « A w drugim sezonie nie zginął Hot dog tylko jeden z innych niedoświadczonych leszczy:> » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Masz racje, teraz sprawdziłem i Kara nie wymieniała Hot Doga, czyli wszystko jasne. Co do Elen to też sie nad tym zastanawiałem. Teraz tylko jestem ciekaw kim są pozostali cyloni i co zrobi Galactica po zwiadzie Raptora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Nie oglądałem jeszcze ostatniego odcinka BSG, ale ogólnie twórcom serialu sie cos po*(%^&^#$&o » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kiedy cylon ginie przenosi sie do nowego ciała(jednego). Kazdy cylon zyje w kilku kopiach i kazda z kopii jest osobnym cylonem. Z jednym wyjątkiem... Mamy 2 kopie tego samego modelu z tymi samymi wspomnieniami, gdzie jedna z kopii pojawiła się przed smiercią drugiej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Nie oglądałem jeszcze ostatniego odcinka BSG, ale ogólnie twórcom serialu sie cos po*(%^&^#$&o » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Chodzi ci o Sharon czy o nr 6? Czy moze o tego lalusia co to w pilotażowym oprowadzał ludzi po Galactice? Nie zapominaj też, że wszyscy Cyloni są połączeni w taką jakby sieć, każdy wie co widzi i czuje inny, wiec jest możliwym żeby dwa identyczne modele działały mimo że inny jeszcze sie nie przekręcił Edytowane 6 Listopada 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Jest nowy Prison Break i Heroes, oglądał ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 ja widzialem nowego PB jak zwykle nieoczekiwane zwroty akcji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Chodzi ci o Sharon (...) Nie zapominaj też, że wszyscy Cyloni są połączeni w taką jakby sieć, każdy wie co widzi i czuje inny, wiec jest możliwym żeby dwa identyczne modele działały mimo że inny jeszcze sie nie przekręcił » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zaden z pozostałych modeli nie pamietał niczego co przezyły jego inne kopie. Tylko ten jeden wyjątek. Kopia, która sama wie ze jest inną 'osoba', a jednak nie wiadomo skąd pamieta to samo i zna wszystkich na galactice. każdy wie co widzi i czuje innyNo to chyba ogladasz inne BSG, bo nawet w kilku ostatnich odcinkach jest pełno przykladów ze tak nie jest i ani razu nie było niczego co by to potwierdziło. Zresztą chyba oglądasz inne BSG bo pisałes wyzej ze nie znalezli jeszcze 6 cylonów. Jak dla mnie jak się od 12 odejmie 7 znanych juz w drugim sezonie to zostaje 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) Nowy PB jest super naprawdę sporo się dzieje , jeżeli się PB zakończy na 2 sezonie , mamy pogląd kto może zrobic porządek i wyprostowac sprawy a heroes hmm znowu nudny odcinek według mnie :( jestem rozczarowany dobrze , że nowy PB syci :) edit oglądałem tego z nukiem i nawet nie zauważyłem ze jest znukowany:) normalnie bez problemu da się oglądac ja nawet nie zauwazylem nieprawidlowosci Edytowane 7 Listopada 2006 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 PB od LOL-a dostał nuke'a - out of sync - powiedzcie mi czy to widać, bo nie wiem czy ściągać czy czekać na release od XOR-a (o ile się w ogóle doczekam, bo go coś nie widać)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) nie widac za bardzo, mozna spokojnie ogladac Edytowane 7 Listopada 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) za bardzo nie, ale widać <_< teraz mnie widać, teraz nie widać, widać, nie widać, nie widać, widać :D Edytowane 7 Listopada 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 no ciekawie ciekawie w tym odcinku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 PB 2x11 - "Bolshoi Booze" preview --> http://www.youtube.com/watch?v=kPI6-s6aM1g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zaden z pozostałych modeli nie pamietał niczego co przezyły jego inne kopie. Tylko ten jeden wyjątek. Kopia, która sama wie ze jest inną 'osoba', a jednak nie wiadomo skąd pamieta to samo i zna wszystkich na galactice. No to chyba ogladasz inne BSG, bo nawet w kilku ostatnich odcinkach jest pełno przykladów ze tak nie jest i ani razu nie było niczego co by to potwierdziło. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ok ale sama Caprica mówiła Baltarowi że wszyscy cyloni połączeni są w coś ala sieć. Boomer też o tym mówiła. Jeżeli chodzi ci o tą kopie to sprecyzuj kto to jest, bo nie chce mi sie oglądać poprzednich odcinków » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zresztą chyba oglądasz inne BSG bo pisałes wyzej ze nie znalezli jeszcze 6 cylonów. Jak dla mnie jak się od 12 odejmie 7 znanych juz w drugim sezonie to zostaje 5. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ok tu z tą siódemką masz racje, bo o jednym zapomniałem. Nie zmienia to faktu, że i tak nie wiadomo kim są pozostali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 PB 2x10 ownuje jak zwykle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 PB 2x10 ownuje jak zwykle.No. W końcu żaden inny serial nie serwuje nam takich wspaniałych logicznych dań. Tym razem poduszki powietrzne spowodowały że policjanci stracili przytomnosć, a Lincoln z synem mający skute kajdankami ręce za plecami i mający pasy, wybiegli niczym jaskółki bez obrażeń. Pytanie za 100pkt - jak mając założone kajdanki, odpiąć pas? Już pomijam że jakby mieli rece z tyłu w czasie wypadku, to też by pewno to odczuli. I jak ja mam niekomentować, takiej bezmyślnej papki dla amerykanów. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 no i jeszcze w ujeciu od srodka radiowozu widac, ze to Lincoln wybija drzwi, a z zewnatrz ze to LJ, i to on wychodzi pierwszy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 e tam, drobne pomylki :D w jakims brukowcu kiedys czytalem, ze kobieta pisala cos w rodzaju zazalenia, ze w jakims tam odcinku m jak milosc, dziecko po zmianie kadru czy jakos tak mialo inny kolor smoczka niz poprzednio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 No. W końcu żaden inny serial nie serwuje nam takich wspaniałych logicznych dań. Tym razem poduszki powietrzne spowodowały że policjanci stracili przytomnosć, a Lincoln z synem mający skute kajdankami ręce za plecami i mający pasy, wybiegli niczym jaskółki bez obrażeń. Pytanie za 100pkt - jak mając założone kajdanki, odpiąć pas? Już pomijam że jakby mieli rece z tyłu w czasie wypadku, to też by pewno to odczuli. I jak ja mam niekomentować, takiej bezmyślnej papki dla amerykanów. :blink: Ale problem nacisnąć przycisk od pasa. no no no. Niemożliwe wręcz nie?? :mur: :mur: Jak już sie czepiasz to chociaż czepiaj sie logicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Ja byłbym za tym, żeby używać spoilera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ok ale sama Caprica mówiła Baltarowi że wszyscy cyloni połączeni są w coś ala sieć. Boomer też o tym mówiła. Jeżeli chodzi ci o tą kopie to sprecyzuj kto to jest, bo nie chce mi sie oglądać poprzednich odcinków » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « A pomysl kto moze znac cala zaloge?;] Boomer?<3 Edytowane 7 Listopada 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...