studenc1k Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) Info zaczerpnięte ze stronki --> http://www.prisonbreak-online.com/ Jak kliknie się na 'Episode 2.13' to oprócz krótkiego spoilera (nie czytać! :) ), jest właśnie napisane "Series to Return with All-New Episodes in Early 2007". Buu :( edit: No niestety trailer do PB 2x12 potwierdza, że będą jeszcze tylko 2 odcinki przed przerwą --> http://www.youtube.com/watch?v=tu1-cJ9JCj8 btw. Na FF 2.0 nie chce mi się uruchomić trailer, a na IE działa... :blink: Edytowane 14 Listopada 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 "Series to Return with All-New Episodes in Early 2007". Buu :( Pożyjemy zobaczymy ;) . Nowy odcinek Heroes i Studio 60 "żomdzi" D: . Wieczorkiem obejrzę nowego PB :razz: . PS oglądał ktoś Jay Leno 2006 11 09 z Boratem ? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 PB 2x11 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Się dzieje ;] Michael zaczyna mieć wyrzuty sumienia ;]... Myślałem że T-Bag łapę zabierze ze sobą :)...ale nic...nie spodziewałem się że tą pluskwę zostawi w torbie ;]...się Bellick zdziwił...teraz będzie miał zagadkę kto go stuknął ;] Sucre jak zwykle w odpowiednim miejscu i czasie... a wieczorem Heroes :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 PS oglądał ktoś Jay Leno 2006 11 09 z Boratem ? [;Tak, i co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Tak, i co? Fajne ? :lol2: Warto ściągać ? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 no mi tam BSG strasznie sie podoba collaborators: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zarek mial w 100% racje powybijac tych debili measures of salvation » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « z Helo to przegiecie moze nie mam zony to przez to, ale taka glupota to az boli w oczy bylby skubaniec na New Caprice zmienilby zdanie a ogladaliscie Kyle XY mi sie podobal caly obejrzalem odnosnie Losta widzialem najpierw na 1 czy tvp 2 i az mnie odrzucalo kompletnie mi sie nie podobal i ta akcja taka powolna a PB mam na dysku Sata a siedze na laptopie i nie mam jak zlozyc kompa brak ramow i procka :) a chyba sciaglem z 15odcinkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Fajne ? :lol2: Warto ściągać ? :unsure: Ogladnij na youtubie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Prison Break 2x11 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Te hustawki juz mnie powoli mecza... A poza tym nagle pokazali co sie dzieje z psychika Micheala - zawsze taki opanowany, trzezwo myslacy a tu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) Najbardziej denerwujace w pb jest to, ze Mahone rozwiazuje wszystko "przez przypadek", czyli: pracuje, pracuje, rzuca wszystko fpizdu i nagle uklada sie przed nim odpowiedz jak gdyby sama bozia mu odpowiedzi zrzucala. I tak w kazdym odcinku... Ale Cleavland Steamer w hotelu mnie zmiazdzyl %-) :lol2: Edytowane 14 Listopada 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 A sexual act by nature (fetish) the cleveland steamer is when one person craps on another person's chest and (very important) then sits down and rocks back and forth like a steam roller. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 wlasnie sie zastanawalem o co temu Royowi chodzilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Najbardziej denerwujace w pb jest to, ze Mahone rozwiazuje wszystko "przez przypadek", czyli: pracuje, pracuje, rzuca wszystko fpizdu i nagle uklada sie przed nim odpowiedz jak gdyby sama bozia mu odpowiedzi zrzucala. I tak w kazdym odcinku... Bo Mahone ma te swoje magiczne pigułki :wink: :lol2: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Jakie tam one magiczne ;] heroes 08 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « noo...imho super odcinek...zaczęło się powoli wyjaśniać co, gdzie i dlaczego... wiedziałem że ten ojciec Claire się jednak dobrym okaże ;] Ted to mój nowy ulubieniec jest...strasznie ognisty charakter ma gość :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « klapa Lost Nowe odcinki ruszają od stycznia czy lutego??? Edytowane 15 Listopada 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Lost Noweodcinki ruszają od styczniaczy lutego??? Rusza od 7 lutego z 16 nowymi odcinkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 jutro zamiast Lost'a bedzie Day Break (chyba) jestem ciekawy czy bedzie fajny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Heroes 1x09 "Homecoming" trailer --> Ciekawie się zapowiada. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Nowy PB mi sie podobal nawet, » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « W koncu michael sie zalamal i poszedl do spowiedzi [; - i zdaje mi sie ze Mahone pomoze im uciec albo nawet zwieje z nimi ;s Nowy Heroes tez byl ok. I ta Claire ;p Edytowane 16 Listopada 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) PB 2x11 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No niby O.K... w każdym razie bardziej mi się podobał niż poprzednie dwa. Już nie mogę się doczekać następnego :) Heroes 1x08 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nareszcie zaczęło się trochę wszystko wyjaśniać i tempo akcji przyśpieszyło ... Edytowane 16 Listopada 2006 przez ^goku^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 ogladalem Day Break no moze byc nawet fajny :P zobaczymy dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 no mi wczoraj w sklepie wpadlo w oko "weeds" - kupilem sezon pierwszy i... po pierwszych dwoch odcinkach jestem zachwycony. lekkie, przyjemne, z jajem i przede wszystkim jakze prawdziwe ;) Lost znudzil po pierwszym sezonie, Prison cos tam znudzil po 3 odcinkach, Desperative Houswives trzyma przy TV tylko moja kobiete... od czasu Przystanku Alaska i Twin Peaks to nic nie przypadlo mi tak do gustu jak wlasnie "weeds". polecam - choc seriali szczerze nie cierpie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Popieram SamoDobro. Juz od jakiegos czasu zastanawialem sie czy nie napisac czegos o tym serialu, ale podejrzewalem ze wiekszosc podejdzie do tego jak do kolejnego Desperate Housewifes. Nigdy nie przepadalem za serialami obyczajowymi (nawet 6 stóp pod ziemią zatrzymało mnie przy sobie przez jeden sezon). Natomiast Weeds jest totalnie innym zawodnikiem w tej klasie. Tona humoru, absolutna szczerosc i ciekawy temat - po prostu 9/10. Tylko szkoda, ze sezony maja tak malo odcinkow (i to jeszcze 30 minutowych)... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Władca much nawet nie mam ochoty tego komentowac. Tylko jedno słowo DNO. :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Jak wyżej. Żal.pl :lol: Ogladam Saab'a! Wreszcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Polecam Day Break. Serial jest naprawde niezly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Po pierwszym odcinku juz wiesz ze serial jest dobry? Niezle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 w sumie to sa dwa :P chyba, ze to jeden dlugi podzielony na 2 czesci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Nowy BSG już jest ;) ja dopiero wieczorem lukne :P Ale czekanie na BSG to jak droga do mordoru :P :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 oj jest jest, juz do mnie leci :D :D ale napisy i tak sa zawsze ~ 21:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Po pierwszym odcinku juz wiesz ze serial jest dobry? Niezle. w sumie to sa dwa :P chyba, ze to jeden dlugi podzielony na 2 czesci :D Dokladnie sa juz dwa odcinki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...