Unio Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Ja ostatnio ogladam Dextera, musze przyznac ze mnie wciagnal, naprawde niezly serial utrzymany w klimatach seryjnych zabojcow, ktorym jet takze glowny bohater pracujacy jako expert od sladow krwi w policji. Cala akcja rozgrywa sie w Miami. Naprawde goraco polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 te wyniki to jajca a tych ktorzy PB nie wzieli pod uwage to za jajca powinni powiesic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Pfff, zero konkurencji dla battlestara, wygrana ma w kieszeni ^^raczej zero konkurencji dla 24 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 A co z tych seriali ogladales bryken? Pierwszy sezon PB to 24 w wiezieniu z fajnym glownym bohaterem, a sezon drugi jest po prostu slaby. Na 13 odcinkow, 3 dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 zgadzam sie z Toba, Jin*. Drugi sezon naciagany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 sezon drugi jest po prostu slaby. Na 13 odcinkow, 3 dobre... zgadzam sie z Toba, Jin*. Drugi sezon naciagany... Ale ale... przecież komentarze "miażdży" "rządzi" "wymiata" "10/10" "genialny" się tu pojawiały po kazdym odcinku. Co wy wiecie! To ja jestem ten który na przekór dissuje PB, bo inni go lubią :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 ja wszystkie ogladalem a odnosnie BSG to trzeci sezon akcja bardzo spowolniala az za bardzo po prostu nudne co mnie interesuje Kate dealer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 battlestar season 3 był mocny do odcinka exodus part2, ktory pozamiatał :D bo był typowo nastawiony na efekty i rozwałke, podaną w najwyzszej klasie. Mam wrazenie, ze ludzie ktorzy sa swieży w BSG beda narzekac na brak akcji, poniewaz to serial SCI-FI i wybuch z zarabistymi efektami musi byc w kazdym odcinku. Jak dla mnie odcinek 3x10 postawil wszystko na nogi, jesli ktos go ogladal to chyba wie, ze najciekawsze sceny i najbardziej majace wpływ na fabułe miały miejsce na baseshipie z Baltarem w roli głownej i nr "Trzy". Tak więc nic tylko czekać na kolejne odcinki bo fabuła jest niesamowita i chyba nie tylko cyloni "mają plan". btw. zła wiadomość! po odcinku 3x11 póltora miecha przerwy :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 BSG 3x11 10/10 w 100% Jesli jeszcze ktos nieogladal to radze obejrzec ale na koncu jest cos bardzo "niemilego" ... "To Be Continued" wrrrr teraz miesiac czkac jak sie ta akcja zakonczy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 the passage bsg tak ci sie podobal bo mi nie bardzo maks dalbym 7/10 albo nawet 6,5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 the passage bsg tak ci sie podobal bo mi nie bardzo maks dalbym 7/10 albo nawet 6,5On pisał o 3x11. The Passage to był 3x10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 No w koncu sie cos dzieje w BSG. Tylko teraz miesiąc przerwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) BSG » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kuźwa, ja sie jaram że atomówki odpalą a tu mi wyskakuje "ciąg dalszy nastąpi"... idzie sie zdenerwować. Tak sobie pomyślałem, oni są w Świątyni Pięciu. Byłaby niezła beka gdyby sie okazało, że tych pięciu tajemniczych cylonów, to bogowie tej świątyni. Ale ciekawi mnie też Baltar. Bo Caprica mówi że jest cylonem, a D'Anna że nie moze rozpoznać twarzy pieciu i raczej Baltara wśród nich nie ma. Nie wiem jak wytrzymam ten miesiąc bez BSG Edytowane 17 Grudnia 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Uhhh, po takim odcinku miech przerwy....nie wiem jak to przezyje. :lol: Edytowane 17 Grudnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ta powiedz to tym co muszą czekać do 7 lutego na Losta :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Lost to nawet startu do Galactici nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Lost to nawet startu do Galactici nie ma :Pa galactica do mody na sukces ;p a tak na powaznie to 14 stycznia ma byc na raz premiera 6 odcinków 24 godzin???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 a galactica do mody na sukces ;pA moda na sukces do niewolnicy izaury :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 :mur: miesiac tortur, nie bede ocenial odcinka bo dla mnie kazdy Battlestar to 10/10! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Izaura była fajna ale za mało było w niej akcji typu jedna kobieta zaliczyła najpierw chłopa potem jego ojca potem znów tego pierwszego a jeszcze potem jego brata i na koniec znów wróciła do tego pierwszego i to wszystko poprzedzone scenami zazdrości,smiercią,sexem i wartką akcją:D Ale jak na tamte czasy spoko serial tak czy owak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 a galactica do mody na sukces ;p a tak na powaznie to 14 stycznia ma byc na raz premiera 6 odcinków 24 godzin???? 6 odcinków ?? raczej 4 odcinki. Zresztą już pisałem o tym. 2 Nights 4 Hour Season Premiere. Sunday January 14th 8/7c & Monday January 15th 8/7c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 ja zaczalem Jericho - zapowiada sie ciekawie, polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ale cos sie zatrzymalo na jakis czas ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 No więc ten teges. Oficerowie zakończony teraz będą 3 zakończenia. W każdym razie Oficer bardziej sycił niz Oficerowie. Ma byc 3 seria ale nie weim czy bedzie dobra. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ogladaliscie juz SGA 03x15 the game fajne fajne to sie nazywa realizm w grach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Prison Break w Polsacie ;] INFO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Taa, nie ma to jak oglądać Prison Break w przerwie między reklamami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Oficerowie finito. Co ja będę oglądał :blink: Może mała podpowiedź ? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 "Skazany na śmierć" - Nie mogli tego gorzej przetłumaczyć :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 AHahaha skazany na smierc oolollolo. kamilo23 - obejrzyj sobie gline, lepszy od oficerow wg mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...