Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ostatnio ogladam Dextera, musze przyznac ze mnie wciagnal, naprawde niezly serial utrzymany w klimatach seryjnych zabojcow, ktorym jet takze glowny bohater pracujacy jako expert od sladow krwi w policji. Cala akcja rozgrywa sie w Miami. Naprawde goraco polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sezon drugi jest po prostu slaby. Na 13 odcinkow, 3 dobre...

zgadzam sie z Toba, Jin*. Drugi sezon naciagany...

Ale ale... przecież komentarze "miażdży" "rządzi" "wymiata" "10/10" "genialny" się tu pojawiały po kazdym odcinku. Co wy wiecie! To ja jestem ten który na przekór dissuje PB, bo inni go lubią :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

battlestar season 3 był mocny do odcinka exodus part2, ktory pozamiatał :D bo był typowo nastawiony na efekty i rozwałke, podaną w najwyzszej klasie. Mam wrazenie, ze ludzie ktorzy sa swieży w BSG beda narzekac na brak akcji, poniewaz to serial SCI-FI i wybuch z zarabistymi efektami musi byc w kazdym odcinku. Jak dla mnie odcinek 3x10 postawil wszystko na nogi, jesli ktos go ogladal to chyba wie, ze najciekawsze sceny i najbardziej majace wpływ na fabułe miały miejsce na baseshipie z Baltarem w roli głownej i nr "Trzy". Tak więc nic tylko czekać na kolejne odcinki bo fabuła jest niesamowita i chyba nie tylko cyloni "mają plan".

btw. zła wiadomość! po odcinku 3x11 póltora miecha przerwy :( :( :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BSG

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Kuźwa, ja sie jaram że atomówki odpalą a tu mi wyskakuje "ciąg dalszy nastąpi"... idzie sie zdenerwować.

Tak sobie pomyślałem, oni są w Świątyni Pięciu. Byłaby niezła beka gdyby sie okazało, że tych pięciu tajemniczych cylonów, to bogowie tej świątyni. Ale ciekawi mnie też Baltar. Bo Caprica mówi że jest cylonem, a D'Anna że nie moze rozpoznać twarzy pieciu i raczej Baltara wśród nich nie ma.

Nie wiem jak wytrzymam ten miesiąc bez BSG

Edytowane przez el_gringo_dado

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Izaura była fajna ale za mało było w niej akcji typu jedna kobieta zaliczyła najpierw chłopa potem jego ojca potem znów tego pierwszego a jeszcze potem jego brata i na koniec znów wróciła do tego pierwszego i to wszystko poprzedzone scenami zazdrości,smiercią,sexem i wartką akcją:D

Ale jak na tamte czasy spoko serial tak czy owak ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a galactica do mody na sukces ;p

a tak na powaznie to 14 stycznia ma byc na raz premiera 6 odcinków 24 godzin????

6 odcinków ?? raczej 4 odcinki. Zresztą już pisałem o tym.

2 Nights 4 Hour Season Premiere. Sunday January 14th 8/7c & Monday January 15th 8/7c.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi