feluś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 kurcze a ja nie mam co oglądać z niecierpliwością czekam na nowe odcinki jedynego kochanego i godnego Prisona Brejkiego , Heroes i Losta. Wkręciłem się nawet w Day Break to zdjęli z anteny , Dextera oglądałem nie pasuje mi , a co do Lostów mówcie co chcecie ze sezon 3 jest do d.... bla bla wkręca to i tyle , pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 "Pojawiły się niepotwierdzone informacje o możliwości powstania pełnometrażowego filmu osadzonego w uniwersum BSG. Dwugodzinna produkcja miałaby być umiejscowiona poza linią wydarzeń przedstawionych w Battlestar Galactice i stać się elementem spajającym historię znaną z Galactici z nowym projektem serialowym tego uniwersum - Capricą. Gdyby doszło do realizacji pomysłu, zdjęcia do filmu mają się rozpocząć w przerwie między trzecim a czwartym sezonem BSG. "nie zebym zaraz nie wierzył czy cuś... tylko LINK poproszę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 kurcze a ja nie mam co oglądać z niecierpliwością czekam na nowe odcinki jedynego kochanego i godnego Prisona Brejkiego , Heroes i Losta. Wkręciłem się nawet w Day Break to zdjęli z anteny , Dextera oglądałem nie pasuje mi , a co do Lostów mówcie co chcecie ze sezon 3 jest do d.... bla bla wkręca to i tyle , pozdr Jest tyle dobrych seriali (serialow ?:lol:) a ty nie masz co ogladac. 5 sezonow 24, BSG... jakbym mial na to wszystko czas to najchetniej lyknal bym wszystko naraz [;. Ale przyjdzie czas na kazdy serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) szesc sezonow 24 misiu, 6 :] A ile bedzie to sam Jack Bauer nie wie (minimum 8 ) Edytowane 7 Stycznia 2007 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) A może będzie tyle co Mody na Suckces? :) Oglądał ktoś IT Crowd? Podobno dają w TV, a ja o tym nie wiem... Pioorek: jak tam 4 sezon? Dokąd doszedłeś? Edytowane 7 Stycznia 2007 przez jacoleq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 it crowd to taka kupka na poziomie... hmm nie wiem czego :] po prostu kupka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 nie zebym zaraz nie wierzył czy cuś... tylko LINK poproszę ;) ne ne ne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 24 s06e04: nareszcie im sie udalo :] jednak moze byc ciekawie w tym roku [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Jestem w trakcie ogladania 24 sezon 4 (6 odcinek) i oto moje odczucia [; » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wkurza mnie juz w tym serialu ze co chwile siebie zdradzaja. Ilu juz bylo zdrajcow? 10? 20? 50? Co chwile ktos idzie na bok i wykonuje telefon w stylu "dowiedzieli sie o nas", "wiedza to i tamto" - ile mozna? Do tego ciagle zwalniaja i zatrudniaja Bauera... nie moge juz na to patrzec. Pierwsze 3 sezony ogladalo sie super, do 4 sie zmuszam, nie chce wiedziec jak bede sie czul kiedy bede ogladal 5 sezon (jezeli w ogole do niego dojde). Ale ogolnie nie jest az tak zle... wkurza mnie tez to ze nie ma starej gwardii ;] [; Almeidy i reszty. Denerwuja mnie ci nowi bohaterzy, nie lubie tych postaci i meczy mnie ogladanie ich edit: aaa, no i minister latajacy z kałachem [;. To jest to ;]]]] nie wiedzialem ze z niego taki killer. POjawil sie juz Almeida, robi sie coraz ciekawiej. Szkoda ze Palmera nie pokazuja cos. EDIT2: obejrzalem 4 sezon. WG mnie nie ustepuje niczym poprzednim, jest inny ale rownie dobry. Biore sie za piaty sezon, nie wiecie gdzie dostac odcinki z 6 sezonu? EDIT3 Wrazenia co do 5 sezonu: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zabili Desller i Palmera :/ omg! JAK MOGLI ZABIC PALMERA?! Taka swietna postac, bez niego ten serial juz nie bedzie taki jak przedtem. Edytowane 10 Stycznia 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 co jak co ale Rome.S02E01 syciii ;] Vorenus i Pullo powracają w bardzo dobrym stylu ;oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Ja skonczylem (dopiero!) 5 sezon gwiezdnych wrót. Hehehhe, to jest naprawde miła odskocznia od tych wszystkich sztywnych seriali s-f. Po za tym na tvp1 leci drugi sezon doctora who. Moim zdaniem juz słabiej i mniej smiesznie. Nowy doktorek nie jest juz niestety taki "elomlodziezowy" ;] Btw, dla wszystkich oczekujacych na BSG ;> http://video.google.com/videoplay?docid=-6...23268&hl=en Uwaga na spoilery ;p Edytowane 11 Stycznia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Nie chce mi sie szukac :oops: Ma ktos to wszystko pod kontrola? kiedy nowe odcinki Lost , PB, Supernatural, Heroes ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Lost - Not In Portland - 07-02-2007 Prison Break - John Doe - 29-01-2007 Reszty nie oglądam, więc nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Na Polsacie ma być PB ale polskie tłumaczenie mnie rozwaliło. Kto to w ogóle tłumaczy. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Jakiś debil. Ja za to wziąłem się za oglądanie Jericho i muszę powiedzieć że całkiem fajny serial. Obejrzałem też dwa pierwsze odcinki 4400 i też mi się spodobał. W oczekiwaniu na nowe odcinki PB(już niedługo ;P ) to jakaś alternatywa. Obejrzałem też S10E11 SG-1 i nie zawiodłem się. Teraz tylko czekać na BSG :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Lost - Not In Portland - 07-02-2007 Prison Break - John Doe - 29-01-2007 Reszty nie oglądam, więc nie wiem. http://www.youtube.com/watch?v=Xd3kbqAnVBg Ten trailer mowi co innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Sa już pierwsze 2 odcinki 3 seasonu BSG w HD ... ale powiem, ze to nie to czego sie spodziewałem (mowa o jakości ;) ) ... Btw, dla wszystkich oczekujacych na BSG ;> http://video.google.com/videoplay?docid=-6...23268&hl=en Uwaga na spoilery ;p Ten spolier to chyba jakiś zart. Edytowane 11 Stycznia 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=Xd3kbqAnVBg Ten trailer mowi co innego. Że 21 stycznia nowy PB ,bo tak gdzieś czytałem? Nie chce oglądać trailerów ,bo nie lubię ;P :) Już nie mogę się doczekać. Edytowane 11 Stycznia 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) PB 2x14 - 22.01 Heroes 1x12 - 22.01 LOST 3x07 - 07.02 A tu taki 1 min. trailer co do nowych odcinków LOST --> http://www.youtube.com/watch?v=87qqMjYCZXM...ted&search= Edytowane 11 Stycznia 2007 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Panowie co jest z Jericho?? Tez maja przerwe ?? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 tak, niestety do 14 lutego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Xd3kbqAnVBg Ten trailer mowi co innego. tv.com twierdzi, że 29-ego, ale nie obrażę się jak będzie to tydzień wcześniej. ;) Prison Break @tv.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 No zobaczymy o co tu chodzi, tez sie nie obraze [; ;] jak wczesniej zapodaja pb. Jestem w trakcie ogladania 5 sezonu. Podoba mi sie jak na razie, ale jak juz napisalem, glupio ze » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « zabili palmera i desller. :///// Nie ma juz prawie starych postaci, Manson (mason?) i chapell tez dead a nawet ich polubilem ;] Nie wiecie skad moge dorwac dotychczasowe odcinki 6 sezonu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 tv.com twierdzi, że 29-ego, ale nie obrażę się jak będzie to tydzień wcześniej. ;) Prison Break @tv.com A czy nie lepiej sprawdzić u źródła? ;) http://www.fox.com/prisonbreak/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Btw, dla wszystkich oczekujacych na BSG ;> http://video.google.com/videoplay?docid=-6...23268&hl=en Uwaga na spoilery ;p Lepiej żeby sie okazało że to wszystko dla jaj mówili bo jak nie... Ale sam filmik to niezły lol :lol: Edytowane 11 Stycznia 2007 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 oni tam chyba tak na serio nie pierdzą?? :lol2: bo mi sie ten dzwiek wydawal podlozony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Kto ich tam wie...;> W koncu to hammerykanie. A mp3 na koncu filmiku to juz w ogole miazgun. Co do spoilera Starfuck mam wrazenie ze sobie kobieta robiła beke ;p Bajdełej, jestem po pierwszym odcinku Hirosów. Serial jest elo ;] Z wszystkich najbardziej podpasował mi japonczyk i jego startrekowa ułomnosc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) OK koncze ogladac wlasnie 5 sezon 24. Nie wie ktos gdzie mozna dorwac te 4 odcinki 6 sezonu? Moje wrazenia: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Powybijali starych wyjadaczy :// np Desller, Almeide i innych - a zamiast nich sa jakies wywloki. Do tego nie ma Palmera, a jest pizduś Logan, ktory nadaje sie najwyzej na sołtysa wsi. Troche lipa ale i tak nie moge sie oderwac od tego ;] [; Edytowane 14 Stycznia 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) Nie chce mi sie szukac :oops: Ma ktos to wszystko pod kontrola? kiedy nowe odcinki Lost , PB, Supernatural, Heroes ?2x10 - Hunted już jest :) 2x11 - Plaything będzie 18 ;] Ale na napisy pewnie znowu trzeba będzie czekać tydzień :mur: :mur: Edytowane 14 Stycznia 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jeszcze tylko tydzien i nowe BSG!! I heroesi też, matko wczoraj ogladalem ten serial cały dzien i jest niesamowity. Az boje sie powiedziec ze wciagnal mnie bardziej niz bsg ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...