grzegrz Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) Własnie skończyłem oglądać nowy odc. BSG. Moje zdanie... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ...jak zwykle nieczego sie nie dowiedzieliśmy. No może poza jednym. Że Starbuck jest cylonem. Wprost tego nie było ale po tym zdjeciu ze znakiem Jupitera, jestem tego pewien. Baltar chyba raczej nie jest jednym z Pięciu. Zastanawia mnie tylko do kogo D'Anna mówiła jak ich widziała bo twarzy oczywiscie nie pokazali. Tego raczej prędko sie nie dowiemy skoro ją wyłączyli. Kolejna sprawa. Helo. Tego kolesia to jako pierwszego bym wyrzucił przez śluzę. Przez niego Galactica dała ciała mogą zniszczyć cylonów, on zawsze ma jakieś problemy. Co do odcinka ogólnie, to dla mnie był nudny jak flaki z olejem. W połowie chciałem dać sobie spokój i wyłączyć, ale tego nie zrobiłem i obejrzałem do końca. Serial jest już tak przewidywalny że stracił swój urok. No i akcja toczy się poooowoli. PS Musieli schować te nuki grrr Mogli sobie postrzelać. Choćby w Baseshipy. Powiem wprost, że co raz mniej mi sie ten serial podoba. Jeżeli to ma sie tak ciągnąc przez 5 sezonów no to ja odpadam... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ciagnac sie to bedzie do konca tego sezonu, w nim poznamy finałowych 5 tosterów, losy starbuck w odcinku malestorm(ktory głownie opowie o jej losach). Co do reszty to kompletnie sie z toba nie zgadzam, ten odcinek daje swietny grunt na następne. Maja Baltara, blondi, dziecko i Sharon ktora została załadowana, wyłączono nr3... więc co przewidujesz? skoro jest tak przewidywalny, to powiedz cos konkretnego. Starbuck tosterem?? pff akurat to ona może poprowadzic flote do ziemi, no i była jednym z największych pogromców cylonów, chyba sie tu bardziej kierowałes gag reel 3. Fakt, odcinek może nie tak dynamiczny jak poprzedni, ale niczego mu imho nie brakowało. Swietna scena gdy Tyrol przyłożyl Baltarowi spluwe do głowy, reszta trzymała dobry poziom... biadolcie sobie, ja chce wiecej!! :D Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Co do PB: Porównajcie auto, którym kieruje Kellerman w następujacych momentach: 4:34 i 13:21. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 suburban i costam, tez to zauwazylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Trailer Heroes 1x13 - The Fix --> http://www.youtube.com/watch?v=Ys2CRjI0hIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) 24 zaczyna mi sie coraz mniej podobac. Chyba poczekam az wyjdzie woecek odcinkow i lykne wszystko na raz. Bo tak to nuda 1 odcinek na tydzien. Przez pierwsze 20 minut Bauer biega po miescie, a potem pokazuja prezydenta za biurkiem. Obejrzalem caly odcinek i czulem sie jakbyn ogladal mojego sasiada biegajacego w kólko. bylo pare fajnych momentow ale czegos tu brakuje. PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No no, ciekawie bylo nawet [; ;] szybka akcja, to mi sie podoba. Mysle, ze Michael i jego brat pojda do paki a Kellerman i Mahone jakas doprowadza te sprawe do konca. Cos w tym stylu... A Bellick i T-Bag to juz makabra :lol:. Kupa smiechu [; ;] szczegolnie jezeli chodzi o T-Baga. Koles żondzi ;] Heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No nawet niezly odcinek, dobry byl motyw z tym niewidzialnym kolesiem. A Claire ;]]] Eh [[[; Pluskwa - tak, żondzi, wiem ze to blad, ale 'rzadzi' nie rzadzi tak bardzo jak żondzi. Edytowane 25 Stycznia 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) sory za dziadostwo ale czy aby na pewno ŻONDZI? edyta: a to spoko :D bo akurat sie zastanawialem czy aby przypadkiem celowo tego bledu nie popelniłes. Edytowane 28 Stycznia 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezol Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wydaje mi się że bracia z kelermanem wpadną w ręce policji, w końcu nie maja wyjścia, siedzą w motelu a przed wejściem jest już policja. Ale też mi się wydaje że Mahone ich wyciągnie z rąk władz bo w końcu zabił 1 z agentów i pozatym firma się dobierała do jego syna.I mam jakieś takei przeczucie ze Mahon albo Kellerman zgina. Ale czy tak się stanie ?? zobaczymy już w przyszłym tygodniu. Edytowane 25 Stycznia 2007 przez jezol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) pb » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mogliby wpaść bo jak teraz im znowu nawieją to nudne się zrobi... wpadną, dostaną celę obok Bellick'a i Avocado ;p Rome S2E1&2 - nadal trzyma wysoki poziom, bardzo mi się ten serial podoba, mam nadzieję że na 2 sezonie się nie skończy... btw... lost trailer Edytowane 26 Stycznia 2007 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Mam pytanie co do 3 odc Oficera: Czym ten łysy psychol zabił Dahomeja? Bo na nóż to mi to raczej nie wyglądało... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « To był nóż i zabił go :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 PB 2x14 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No sam jestem ciekaw jak to będzie dalej. Skoro Terrence zaskoczył wszystkich i to bardzo :| (aż tak bardzo chciał ratować swoją siostrę ?) Teraz nie wiadomo jak Lincoln i Michael sobie poradzą z nową sytuacją. Myślę że nie dadzą się teraz złapać dopóki nie zgarną jakiegoś dowodu i powstrzymają ludzi z "Firmy" No cóż to się okaże. pb » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mogliby wpaść bo jak teraz im znowu nawieją to nudne się zrobi... wpadną, dostaną celę obok Bellick'a i Avocado ;p » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « I świeżak zaplanuje nowy plan ucieczki ,a Bellick ze swoimi dawnymi znajomościami jako jeszcze strażnik im w tym pomoże. Tak dojdą kolejne 2 sezony :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezol Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Widzialem trailer 2x15 na youtube. Niewiem jak to sie stanie ale Michael i Linc beda w telewizji opowiadali o wszystkim. Ciekawe jak na to zareaguje Firma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Widzialem trailer 2x15 na youtube. Niewiem jak to sie stanie ale Michael i Linc beda w telewizji opowiadali o wszystkim. Ciekawe jak na to zareaguje Firma. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://youtube.com/watch?v=ZkRfV77BL5c Odpowiedź w opisie ;) A tutaj Sneak Peak z 15 odcinka 2 sezonu PB http://youtube.com/watch?v=xiVfzyTuqpU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 http://newsroom.chip.pl/news_178126.html?rss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Rzuci mi ktoś na PM jakieś dobre źródło Prison Break? Ze wszystkimi odcinkami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Rzuci mi ktoś na PM jakieś dobre źródło Prison Break? Ze wszystkimi odcinkami... Też bym prosił.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 hej laski... wcale nie było tak zle z tym lektorem... ;] ogladałem po łebkach, ale nie kaleczyli serialu tak jak to robi TVP z BSG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 I T-Torby nie przetłumaczyli :) Jedyne co mi bardzo nie pasowało tam to "Sukr", przecież to nawet trudniej wymówić niż Sucre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 no i tlumaczenie sink a o tytule nie wspomne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Nowy jak to brzmi ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Obejrzałem cały dostępny Prison Break, rewelacja. Nie mogę się doczekać co będzie dalej. Wiadomo, że w oryginale się inaczej ogląda... nauczcie się angielskiego, najwyższa pora. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 4400 bedzie nadawane na axn;ie ;> Moze sobie nawet zaczne ogladac bo ten ułomny lektor z tvp skutecznie mnie odstrasza. Bajdelej, heroesi dopiero jutro, rajt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 To będzie ktoś tak dobry i poda linki do 1 sezonu PB? Szukałem ale wszystko wygasło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Widze że musze nadrobić PB bo genialny serial. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 lebrog, wyszedl juz w poprzednim tygodniu jeden odcinek heroes ;]] ogladales? JROX, poszlo pm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Dzięki :) To się biore dzisiaj za oglądanie. Po wczorajszych 2 na polsacie sobie przypomniałem o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Swoją drogą nie jest źle z lektorem na polsacie imho... gorzej z reklamami...:| leborg - jes ;]... idę Rome 2x03 obaczyć... edit oglądał ktoś The Dresden Files ?... Edytowane 29 Stycznia 2007 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Obejrzałem wczoraj z nudów PB na polsacie... całkiem, całkiem... fajne! :) A wypowiedzi lektora dodają do serialu nowy wątek... komediowy :P Pioorek, czy masz namiary na wersję anglojęzyczną? Jeśli tak to podeślij gdybyś mógł na PM. Dzięki z góry. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Kurde też bym prosił o PW z linkami :> Serial zapowiada się super :D Pioorek dasz rade wysłać mi jeszcze PW ;) ?? :D Panowie właśnie wracając do 2 odcinka PB ci kolesie obcięli mu palca czy co bo akurat miałem chwilowe braki kablówki i nie wiem jak się skończyło :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Obcieli, ale to rana powierzchowna, odrosnie :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Dzisiaj wyszedl nowy BSG :) Ja juz po premierze, zapraszam do obejrzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...