JROX Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) :lol2: No sorry, może nie dopisałem że dla mnie, ale brak kilku słów lub 3 liter nie znaczy że pisze co jest ostatecznie dla wszystkich lepsze, a co nie :mur: :lol2: Slayne i Misiek175, dzięki. W takim razie jutro już wszystkie odcinki 2 serii obejrzę. Edytowane 5 Lutego 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Nie ma nowego BSG z powodu durnych finałów w super bowl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 The 4400- naprawdę świetny serial, trzecią serie obejrzałem w dwa dni :unsure: . Już nie mogę się doczekać lata kiedy to wyemitują czwartą serie :D . Serial bardziej mnie wciągnął niż PB :huh: . :rolleyes: Naprawdę POlecam ;) . Mnie też :unsure: :rolleyes: 3 seria imo najlepsza :) Całe 2 serie łyknąłem w weekend + poniedziałek ;] (+ to co na TVP1 zobaczyłem) Ciekawe co się stanie w 4 ;] Naprawdę polecam !! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) Jest już 14 epizod Herosów jeśli kogoś to interesuje :D i 16 odcinek PB, ehh a jutro egzamin i czasu nie ma Edytowane 6 Lutego 2007 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) jakby ktoś nie wiedział , to w sieci pojawiły się odcinki Day Break od 6 do 10 , imho serial godny obejrzenia. Co do PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Odcinek ciekawy, ten latajacy Petroshek :lol2: , mało dynamiczny , ale sporo się działo . Jak sie ciesze , ze Michałek jest juz z Sarą , dziwi mnie tylko to , że jeszcze się nie seksili np w pociągu :oops: . Fajnie , że już wiadomo , że Kellerman będzie z nimi co jak co , ale bardzo im się przyda zapewne. Pomimo , że kocham ten serial , powinni już dążyć do zakończenia spisku i chyba ku temu coraz szybciej serial zmierza Edytowane 6 Lutego 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Jeszcze nie zdążyłem obejrzeć PB i Heroesów, a są już zapowiedzi do kolejnych odcinków. :) PB 2x17 "Bad Blood" Heroes 1x15 "Run" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) Po tym co ostatnio zaserwował nam ostatni odcinek PB i to co mi zaserwowały całe 2 sezony The 4400 to ten 16 odcinek PB taki nudnawy był ... Heroes zresztą podobnie :mur: @sawyer188 Tobie też widzę 4400 przypadło do gustu ? ;] Czy tylko Diana ;> ? Edytowane 6 Lutego 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 smutny ten nowy pb :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nathan ojcem Claire hohoho to się porobiło :) Ten niewidzialny koleś jest zajebisty, świetnie gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Nowy heroes i pb - wypas! Bardzo podobaly mi sie oba odcinki. Coraz lepsze te seriale sie robia ;]] PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Dobrze ze Sara nie sprzatnela Kellermana... poza tym smiesznie sie z nim mocowala :lol:. Lubie te postac (Paul) i mam nadzieje ze jej nie usmierca, chociaz bardziej pasowaloby jakby w koncu zginal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 To ja wałkuje póki co LOSTy, przy s02e15 jestem... Tzn ogladam juz drugi raz wszystko... A to dlatego że już jutro w ABC bedzie nowy odcinek ;] A w kolejce oczekujących jest: -Prison Break -4400 A - i ostatnio włatcy móch oglądam, jeśli animowane się liczą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Szkoda mi Haywire'a... lubiłem tą postać... ogólnie jakiś taki smutny cały ten odcinek... Mahone jednak kawał drania jest...a Kellerman ?...myślę, że wywinie numer pani prezydent... Heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Takiego obrotu spraw to się nie spodziewałem :blink: No i ten niewidzialny facet...on byle kim raczej nie jest... Ale Claire ma rodzinkę ;p Biorę się za Rome 2x04 Edytowane 7 Lutego 2007 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Imo w tym tygodniu Heroes > PB. Kto za? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Ja :D Wg mnie Heroes jest ogólnie lepszy niż PB. Zaraz się na mnie gromy posypią :unsure: :ph34r: Edytowane 7 Lutego 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Jak dla mnie Heroes nadal jest ciekawy, mam nadzieję, że nie zrobią z tego tasiemca (vide Lost) tylko skończą serie na maks drugim sezonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Kto za?Ja też... Jak dla mnie Heroes nadal jest ciekawy, mam nadzieję, że nie zrobią z tego tasiemca (vide Lost) tylko skończą serie na maks drugim sezonie. Jak mają (dobre) pomysły na rozwój fabuły to niech go ciągną (czego bym sobie życzył :) )...ale jeśli ma to być na siłę...to popieram...zamknąć historię i tyle... ale tu jeszcze materiału jest na przynajmniej 1 sezon :] Rome 2x04 Sympatycznie w dalszym ciągu... Tylko mi ten nowy aktor wcielający się w rolę Oktawiana nie podoba...ale trzeba się będzie przyzwyczaić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Heroes po ostatnim dosyc slaby odcinku mile mnie zaskoczyl :] bardzo podoba mi sie ten niewidzialny koles :D PB imo dobry, ale jak wspomnieliscie taki jakis smutny :) no nic dzisiaj musze zlookac 9 odcinkow BSG :] Edytowane 7 Lutego 2007 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Wlasnie zaliczyłem cały 1 sezon PB. Wypas i tyle! Poczekam az sie skonczy drugi sezon, wtedy łyknę go za jednym zamachem tak jak pierwszy, nie mam zamiaru walic po gaciach i czekac na nastepny odcinek. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 To teraz czekamy na relacje z Losta, czy jedziemy dalej telenowele, czy akcja się zawiąże na jakiś ciekawych wątkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Lost 3x8 Trailer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Ja :D Wg mnie Heroes jest ogólnie lepszy niż PB. Zaraz się na mnie gromy posypią :unsure: :ph34r: A dlaczego maja sie sypac?;> Głupia zapchajdziura okazala sie lepsza od "hitów" które co tydzien przyciągaja gigantyczną widownie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) Heroes jest fajny ale ze zaraz lepszy? ;o Ja lubie oba seriale, heroes ma fajny klimacik i przyjemnie sie go oglada ale nie jest to jakis mega pr0 hit ktory wymiata wszystko co do tej pory wyszlo ;/ Moze dzisiaj bede mial Quantum Leap Kieeeedys w tv to ogladalem, fajny serialik ;] Edytowane 8 Lutego 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Nikt nie powiedział że wymiata wszystko... :] imho (i nie tylko) Heroes jest lepszy od tego co prezentuje obecnie PB...i tyle... biorę się za Losta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Obejrzałem nowego LOSTa. W końcu podsunięte są jakieś odpowiedzi, a nie tylko pytania :wink: dobry odcinek :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Odpowiedzi, jakie odpowiedzi ? Pojawiły się nowe zagadki. :blink: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Odpowiedzi, jakie odpowiedzi ? Pojawiły się nowe zagadki. :blink: :lol2: zagadki też, ale można już sie zacząć niektórych rzeczy domyślać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Lost » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Widać, że jakąś prokreację robili na tej wyspie. Niedługo się okarze, że to jedna wielka rodzina jest. Ciekawe czy dziecko tej francuski to ta co musiała zostać, a jej chłopak odpłynął na wypę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Odnosnie nowych lostów -sawyer jest silny -julliet jest piekna B-) czekam na nowe odcinki;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Jakby ktoś nie zauważył w trailerze, to informuje - kolejny odc. PB 19 lutego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Zgadza się, bo 12 lutego na Fox'ie będą 2 epizody 24. Ciekawe czy 19 lutego mają być wyemitowane 2 epizody Prison Break, lista na tv.com oraz na wikipedii tak twierdzi ;). Edytowane 9 Lutego 2007 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...